Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Erdal Avcı' Alıntı:
Bu arada Tolga 2 hafta önce bana 6-3 ile dipten çıkaran bir galibiyet verdiğini hatırlatayım.Bu hafta Emre abiyide geçersem 6-3 6.cıyım demektir. :)

erdal 6-3 de geçersin 7-2 de geçersin.. Bu hafta benim adamlar hiç oynamıyor gibi bir şey.. Bazı günler 1 adam, bazı günler hiç.. Bu hafta büyük yara alırım.

Takımımda müthiş gelişmeler yaşanıyor.. Bunlardan en önemlisi 6 haftadır beklediğim Boozer oynamaya başlaması.. İlk maçında 5 sayı 2 ribaunt almış iyidir iyi ne gelse kardır ama 10 kişiliğe almamıştım performansının artacağı kesin..

İkinci önemli gelişme ise yine haftalardır beklediğim Murphyden umudu keserek boşta gördüğüm Mike Bibbye sarılmak oldu.. Böylelikle hem asist hem üçlüklerde dee gelişme sağlarım..

Çok iyi bir kadrom oldu bence..

Takımımda ki uzun çokluğu yüzünden Darko Milicic'i 10. oyuncu olarak alamıyorum.Acaba Wilson Chandler ya da Luol Deng'in mevkisine sg eklenebilir mi?Yoksa Milicic'i dışarıda bıkarıp 9 oyuncuyla oynayacağım. :(

Bu arada Emre abi olası bir 8-1'e hazırlıklı olsun :) .

Erdal Avcı' Alıntı:
Takımımda ki uzun çokluğu yüzünden Darko Milicic'i 10. oyuncu olarak alamıyorum.Acaba Wilson Chandler ya da Luol Deng'in mevkisine sg eklenebilir mi?Yoksa Milicic'i dışarıda bıkarıp 9 oyuncuyla oynayacağım. :(

Bu arada Emre abi olası bir 8-1'e hazırlıklı olsun :) .

ne olacaksa bu akşam olacak.. bu hafta bütün takım yattı neredeyse.. 1 veya 2 adamla günü kapattık. Bugün kalabalık bir kadro var.. Bugün ak koyun- kara koyun ortaya çıkar artık.

11 oyuncum var bugün. 1 tanesini almamam gerekiyor ama karar veremedim. Blok ve ribaunda ihtiyacım var, bu yüzden kesinlikle kısalardan biri olacak. Gibson zaten oynamıyor. Diğer alternatifler de Holiday veya Afflalo. Sürpriz Arenas. İlk düşündüğüm Afflalo'yu almamak ama onun da yüzdesi daha iyi. Bu yüzden onu alıp Holiday'i boş bırakmak daha mı iyi olur?

Ben de 1 kişi fazlaydı.. Yüzdelerde çok küçük farklarla geride olduğum için Ron Artest'i aldım dışarı.. Artest zaten çok şey beklediğim bir adam değil.. Oyunu, istatistiklere pek yansıyan bir adam değil.. Seçim zor olmadı.. Bugün Tony Parker'ın günü olacak bende..

Kerem Seçer' Alıntı:
Onu çok sevdim ben ya. Çok ilgilenmiyordum ya hani fanları arasına girdim bu sayede. :)

ben senin mevzuyu anlamadım zaten kimi alsan takıma patlama yaşadı...
bizim pısırık Holiday bile 10 sayı 10 asist ortalama yakaladı nerdeyse...

Kaman`ın dönüşü çok iyi oldu.Dün çok büyük bir seçim hatası yaptım.Mayo`yu oynattım Ariza`yı oynatmadım ve o Ariza dün gece 21 sayı 9 ribaunt 2 asist ile oynadı.Mayo ise 3 sayı ile oynadı.

Sayılarda başa başız şuan.Üçlükte ben alacağım gibi ama daha 2 gün var belli olmaz.Ribauntu Veysel abi alacak büyük bir ihtimalle.Asistte ben öndeyim.Blok`ta da Veysel abi alacak gibi.

En kötü ihtimalle 5-4 almam lazım ama hedefim 6-3.

Howard oynamadı dünkü maçta.Ribaund,blok ve sayı istatistiklerini rahat geçecek gibiyim,serbest atış yüzdesini de alabilirim inşallah Howard 2 maç daha oynamayıp,sonra sahalara döner.

Dün felaketti. Ne o yüzdeler öyle ya. Resmen dağılmışız. İyi de top çalmışım ama Umut'un da karşılık vermesiyle farkı indiremedim.

Canberk Işcan' Alıntı:
Kaman`ın dönüşü çok iyi oldu.Dün çok büyük bir seçim hatası yaptım.Mayo`yu oynattım Ariza`yı oynatmadım ve o Ariza dün gece 21 sayı 9 ribaunt 2 asist ile oynadı.Mayo ise 3 sayı ile oynadı.

Sayılarda başa başız şuan.Üçlükte ben alacağım gibi ama daha 2 gün var belli olmaz.Ribauntu Veysel abi alacak büyük bir ihtimalle.Asistte ben öndeyim.Blok`ta da Veysel abi alacak gibi.

En kötü ihtimalle 5-4 almam lazım ama hedefim 6-3.

2 haftadır müthiş çekişmeli maçlar yaşıyorum.. Geçen hafta furkanı 4-3-2 gibi bir skorla yendim.. Bu hafta Canberkle yine zorlu bir maçtayım..

Canberkin şansılığı 12 oyuncusununda aynı gün maçı olması ve büyük bir hatayla Ariza ve Kamanı(sakat görünüyordu ama oynadı) kadronn dışında bırakması.. O ikisinin yerine Mayo ve Hill kadro dışı kalsaydı şu an 6-3 gerideydim ama şu an durum 4-4.. Kamanı bilemezdi ama top çalma böyle yakınken Arizayı kadro dışı bırakmak büyük hataydı.. Ama Jason Terry 5 top çalma yapmış yuh diyoruz burdan..

Phoneix Suns .466 .802 12 371 203 80 32 32 51 4
Miami Heat.... .399 .856 27 366 107 91 32 15 47 4

durum böyle blok yüzde ribaunt kesin bende..
Serbest atış ve üçlükte kesin canberkte..

Her ikimizinde 11 maçı var ama sayıyı ve top çalmayı canberk alacak top kaybını vercek 5-4 gibi skorla yenek gibi.. Ama 6-3 yenebilirimde yenilebilirimde..

Yüzde .802 ile serbest atışta da yenilince insana koyuyor be ne biçim atıyor arkadaş..

Dün gece iyi sayılabilecek bir gece geçirmiş oyuncularım.. 6-3 öndeyim şu an..

Sayıda +84 sayıyla öndeyim
Asiste +10 öndeyim
Top çalmada +5 öndeyim
Top kaybında -12 gerideyim

Benim 5 oyuncum var rakibin 10.. Ama benim oyuncularımın sayı potansiyeli pek yok açıkcası Ginobili ve Gay dışında.. Ama atmazlar diye bir şeyde yok yine McGeeye güveniyorum Blatche oynamıyor bildiğim +20 sayı bekliyorum ondan 1 2 top çalarsa fena olmaz asiste yapar :) Diğer oyuncularım Fields ve Camby.. Camby yine 4 5 sayıyla oynar büyük ihtimal ama asist özelliği de var..

Gece sonunda sayıda ve asistte geçileceğimi düşünüyorum.. Top çalma ise bende kalır.. Top kaybıda bana geçebilir Ginobili ve Gay fazla kaybetmezlerse..

En kötü ihtimal 6-3 yenilirim en iyi ihtimal 7-2 alırım ama bence 5-4 yenilcem..

skor 5-4 kerem önde ama bu akşam keremden 4 oyuncu fazlam var...
çok büyük ihtimalle top kaybını alacak 6-3 geride gibi görmem lazım skoru çevirebilirsek ne ala...

Umut Gokgoz' Alıntı:
skor 5-4 kerem önde ama bu akşam keremden 4 oyuncu fazlam var...
çok büyük ihtimalle top kaybını alacak 6-3 geride gibi görmem lazım skoru çevirebilirsek ne ala...

İlk yenilgimi alabilirim gibi geliyor. Bu hafta hiç memnun değilim performanslardan ben.

Ellis'i kadroya almayı unutmuştum ve bu bana çok pahalıya patladıç Adam o gün 38 sayı 4 ribaund 7 asist 1 top çalma yapmış. 3 üçlük atmış ve 16/27 gibi bir yüzdeyle oynamış. Şu anda 3 üçlük , 20 sayı , 9 ribaund gerideyim desem daha iyi anlarsınız heralde. şu an 5-3'tü skor ve top çalma ve ribaundda da dipdibeydik yani en azından beraber şansım vardı. Aklıma yanarım hem de deliler gibi. Lütfen şimdi 3 üçlük , 4 ribaund , 38 sayıyla geride bitirmiyim. Daha çok olsun öyle geride bitiriyim ama lütfen fark daha azken bitirmiyim kahrolurum :)