Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Re: Yahoo Fantasy ( Lig kuruldu, katılımcılar bekleniyor)

Anladığım kadarıyla katılımcılar tamam ama eğer bi boşluk olursa aranıza katılmaktan zevk duyarım

Deniz, drafta katılamazsan bilgisayar sıralamada en yukarıda olan oyuncuyu seçiyor senin yerine. Biraz dezavantajlıdır, kabulüm fakat çok da iğrenç başlamazsın oyuna.

Emre Yüksel' Alıntı:
Cuma akşam 18.00 e kadar katılmak isteyenler, yazsınlar isimlerini buralara..
Hak etmek diye bir şey yok..Amaç zevk almak. Yarışmak falan.
10 kişiden fazla başvuru olursa arkadaşların buradaki aktifliklerine bakarız.. Kim daha çok haşır neşir, kim daha çok takip ediyor, yazıyor gibi.
Tabii benim NBA ile alakam yok, spor olsun diye katılırım diyecek arkadaşlardan da izin rica edeceğiz.. Gerçekten takip edenlerle oynamamız lazım.
Tek ricamız; cuma akşamı canlı drafte katılamayacak olanlar başvurmasın.
Yani en azından herkes ilk takımı kurarken tam olmamız gerekiyor..
Bu önemli..

yukarıdaki mesaja binaen bir liste yapmış bulunuyoruz.. listede ismi olmayan arkadaşlar lütfen alınmasın, maalesef böyle bir kota var.. ikinci bir lig kurmak isterlerse de elimizden gelen yardımı gösteririz.. ayrıca cuma 22.00 de canlı drafte katılamayacak arkadaşların aflarını istemelerini ve yedek arkadaşlara haklarını devretmelerini rica ediyoruz.. Arkadaşları seçerken forum genelindeki ve NBA başlıklarındaki aktifliklerine, NBA ilgilerine, oyunu daha önce oynayıp oynamamalarına dikkat ettik.. Dışarıda kalan arkadaşlardan tekrar özür diliyoruz..

1) Levent Öktener
2) Emre Yüksel
3) Kerem Seçer
4) Furkan Şenbabaoğlu
5) Burak Ceyhan
6) Burak Barut
7) Tugay Aktepe
8 ) Umut Gökgöz
9) Deniz Baskın
10) Erdal Avcı
11) Doruk Ünlü
12) Veysel Kaya

Yedekler.: Alperen Kaplan ( cuma akşamı programı olduğu ve drafte katılamama ihtimali olduğu için ), Muhammet Kaan (maalesef kontenjan kalmadığı için), Canberk İşcan ( maalesef kontenjan kalmadığı için ).

asıl listede adı görünüp de katılamayacak olan arkadaş varsa lütfen söylesin, yedek bekleyen arkadaşlara ayıp olmasın.. Ondan sonra külahları değişmeyelim.. Yedek arkadaş kalmasa önemli değil.. 10 kişi de oynanır ama katılırım deyip katılamadığınız zaman o kardeşlerimizin hakkını gasp etmiş oluyoruz.. Bir kez daha rica ediyorum.

Bilgiler özel mesajla gönderilecektir..

güzel olmuş eline sağlık Emre uğraşmışsın.. umarım aynı emeğe saygı gösterip kalan kişiler de draft'a katılırlar.. en azından Kerem katılır , Emre katılır ben katılırım kalan arkadaşlar da katılıp katılamıycağını tek tek yazarsa güzel olur ona göre yedekleri veya dışardan isim getiririz..

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Emre Yüksel":32kwh897]Cuma akşam 18.00 e kadar katılmak isteyenler, yazsınlar isimlerini buralara..
Hak etmek diye bir şey yok..Amaç zevk almak. Yarışmak falan.
10 kişiden fazla başvuru olursa arkadaşların buradaki aktifliklerine bakarız.. Kim daha çok haşır neşir, kim daha çok takip ediyor, yazıyor gibi.
Tabii benim NBA ile alakam yok, spor olsun diye katılırım diyecek arkadaşlardan da izin rica edeceğiz.. Gerçekten takip edenlerle oynamamız lazım.
Tek ricamız; cuma akşamı canlı drafte katılamayacak olanlar başvurmasın.
Yani en azından herkes ilk takımı kurarken tam olmamız gerekiyor..
Bu önemli..

yukarıdaki mesaja binaen bir liste yapmış bulunuyoruz.. listede ismi olmayan arkadaşlar lütfen alınmasın, maalesef böyle bir kota var.. ikinci bir lig kurmak isterlerse de elimizden gelen yardımı gösteririz.. ayrıca cuma 22.00 de canlı drafte katılamayacak arkadaşların aflarını istemelerini ve yedek arkadaşlara haklarını devretmelerini rica ediyoruz.. Arkadaşları seçerken forum genelindeki ve NBA başlıklarındaki aktifliklerine, NBA ilgilerine, oyunu daha önce oynayıp oynamamalarına dikkat ettik.. Dışarıda kalan arkadaşlardan tekrar özür diliyoruz..

1) Levent Öktener
2) Emre Yüksel
3) Kerem Seçer
4) Furkan Şenbabaoğlu
5) Burak Ceyhan
6) Burak Barut
7) Tugay Aktepe
8 ) Umut Gökgöz
9) Deniz Baskın
10) Erdal Avcı
11) Doruk Ünlü
12) Veysel Kaya

Yedekler.: Alperen Kaplan ( cuma akşamı programı olduğu ve drafte katılamama ihtimali olduğu için ), Muhammet Kaan (maalesef kontenjan kalmadığı için), Canberk İşcan ( maalesef kontenjan kalmadığı için ).

asıl listede adı görünüp de katılamayacak olan arkadaş varsa lütfen söylesin, yedek bekleyen arkadaşlara ayıp olmasın.. Ondan sonra külahları değişmeyelim.. Yedek arkadaş kalmasa önemli değil.. 10 kişi de oynanır ama katılırım deyip katılamadığınız zaman o kardeşlerimizin hakkını gasp etmiş oluyoruz.. Bir kez daha rica ediyorum.

Bilgiler özel mesajla gönderilecektir..[/quote:32kwh897]
İlginiz için teşekkürler. Anladığım kadarıyla malesef 2 inci bir lig kuracak kadar katılım yok. Peki oyunu münferit olarak herhangi bir lige kayıt olup oynayabilirmiyiz?

Canlı drafta katılamadığım için elendim ki makul bir gerekçe, ama bu noktada canlı drafta katılamayan herhangi bir kişinin takımına konma hakkını da istiyorum... :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Canlı drafta katılamadığım için elendim ki makul bir gerekçe, ama bu noktada canlı drafta katılamayan herhangi bir kişinin takımına konma hakkını da istiyorum... :)

o hakkın var alperen...
zorla alırız şifresini elinden : ))

Asil listede yer alan arkadaşlara bilgileri özel mesaj ile yolladım.
Herkes ilk fırsatta lige katılırsa iyi olur..
Bir aksaklık olursa, zaman olsun çözmeye..

o zaman listeyi yeni sayfaya da taşıyalım arkada kalmasın..

1) Levent Öktener
2) Emre Yüksel
3) Kerem Seçer
4) Furkan Şenbabaoğlu
5) Burak Ceyhan
6) Burak Barut
7) Tugay Aktepe
8 ) Umut Gökgöz
9) Deniz Baskın
10) Erdal Avcı
11) Doruk Ünlü
12) Veysel Kaya

Re: Yahoo Fantasy (22 ekim cuma 22.00 da canlı draft)

Güzel katılırım canlı canlı :)

Teşekkürler Levent Abi.. Sitede 12,00 yazıyorda galiba Amerika saatine göre o nedenle sormuştum..

Çok üzgün olmuş olmakla birlikte ders yoğunluğundan ligden çekilme kararı aldım.Yedeklerden birini yerime almanızı rica ederim.

Burak Barut' Alıntı:
Çok üzgün olmuş olmakla birlikte ders yoğunluğundan ligden çekilme kararı aldım.Yedeklerden birini yerime almanızı rica ederim.

sağol burak.. bildirme inceliğini gösterdiğin için..
alperen'e gitti teklif..
katılamazsa diğer yedeklere..

Abi kusura bakmayın ingilizce kursumun daha sonra başlayacağını tahmin ediyordum ancak bu haftadan itibaren başlayacağını bugun öğrenince bugun bildirdim, tekrar özür dilerim herkese başarılar diliyorum.

Tugay Aktepe işindeki yoğunluk nedeniyle ligden çekilme kararı almıştır.
Ayrıca cezalı adama özel mesaj atıp okumasını bekleyen Emre Yüksele de sonsuz sevgilerini sunuyormuş. :)

Maçtan yeni geldim dolayısıyla mesajı yeni gördüm, lige yarın katılabileceğim ancak.Drafta da katılacağım o konuda bir sıkıntı yok.

Herkese başarılar şimdiden. :)