Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Re: Yahoo Fantasy (22 ekim cuma 22.00 da canlı draft)

Kerem Seçer' Alıntı:
Draft'te oyuncuların bölgelerinin bir önemi var mı? Kadro seçerken SG'yi PG'ye koyabilir miyiz acaba?

Sanırım 3leri 4te 4leride 5 te değerlendirebiliyorsun. 1 ler 2 de 2lerde 1 ve 2 de oynayabiliyor. Çünkü oyuncu listelerine baktım öyle şeyler gördüm.

Abi oyuncuların yerleri belirlenmiş mesela atıyorum Duncan pf f ve c pozisyonlarında oynatabiliyorsun Kobe'yi sg ve g oynatıyorsun ama pg de oynamaz,her bölgeye bir adam oynatacağımızdan dikkatli seçmek lazım,ama diyelim çok guard seçmişiz takasla halletmeye çalışırız birbirimizle

Evet abi bazıları oynayabiliyor iki bölgede, sanırım sadece onları farklı bölgelerde oynatabiliyoruz.

Emre abi notlarda vardı sanırım Levent'in yaptığı değişiklik, ondan bahsediyorsun.

'PG,SG,G,SF,PF,F,F,C,Util,Util'

Furkan G şu anlama mı geliyor;

Ben beşimi G, SG, F, F, C diye oluşturabilirim yani öyle mi? Beşe PG almama gerek yok. :)

Maça 5 artı 2 diye çıkıyoruz diye okumuştum sanki. :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Maça 5 artı 2 diye çıkıyoruz diye okumuştum sanki. :)
Yanlış görmüyorsam 1'er adet pg sg g sf pf c seçiyoruz etti 6,ikişer adet de f ve utility(pozisyon fark etmeksizin istediğimiz oyuncu) seçiyoruz toplam 10 oyuncu oynatıyoruz,2'şer de yedek var,yedekler o hafta bize hiçbir puan kazandırmıyor ama bir sonraki hafta başka oyuncularımızın yerine oynatabiliyoruz

Valla eğer herkes dört elle sarılırsa birde sağlam iddaa dönerse feci olur fantasy ler keşke önceden haberim olsaydı gerçi şu an nhl fantasy ömrümü yemiş durumda ama girerdim neyse bir grup buluruz Gsbasket ligine başarılar iddiasız olmaz bu işler ama söyleyeyim yarın öbür gün kış geçecek bahar gelecek milletin heyecanını yukarıda tutacak birşeyler gerek

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":3591r3i1]12 den fazla olmuyormu? keşke 30 takımlı oynANABİLSEYDİ HERKES BİR TAKIM ALSAYDI:)
O zaman ismini bilmediğin oyuncular ilk 5'inde olurdu Sühan abi.[/quote:3591r3i1]

Ezdin beni Erdal:) Neden ismini bilmediğimiz olsun. Sonuçta 1. sıradaki oyuncuyu alan bir sonrakinde 60. sıradakini alacaktı. yani 30. sıradakini alan 31. sıradakini alacaktı. en azından 3 tane adam bilirdik:)

Geçtik PC başına. Draft ekranı kendisi mi gelecek acaba?

benimle Kerem son 2.. ne güzel kurra.. :)

sayfa açıldı ana sayfadan girebilirsiniz gelin yavaş yavaş..