Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Abi müthiş atıyorsun ama benim tüm oyuncularım atıyor.. Yüzdeyi alacam senden keza bloğu da.. Ama top kaybı ve asisti vermekten korkuyorum.. Üçlük belli olmaz Peja ve Delfino yollayın koçlarım..

Dün gece Kerem Abi gerçekten müthiş bir akşam geçirmiş.. Şu an Kerem Abi 1-0 önde bence serbest atıştan dolayı diğer 8 istatislik belli olmaz..

Önümüzdeki haftayı da düşünerek Hayes'ı aldım kadroya, dedim bir de değişiklik tekrar kaybolur falan, eleman dün bana yaramayan süper istatistik yapmış. 13 sayı, 14 ribaund, 11 asist, 2 top çalma. Ah Hayes ah, seni çıkarıp Wes Johnson'ı alan aklıma edeyim.

Veysel yüzde, asist hatta top çalma için yukarıdaki iki guardın performansı belirleyici olacak. Kidd düşük atıyor bazen ama bazen de iyi atıyor. Şans yani ama asistine güveniyorum onun.

Ooo Kerem Abi bu haftayı bırakmışsın galiba gelecek haftayı düşünüyon :) Sakatlarımdan 2si döndü 2 tane sakatıda değiştirdim süpriz olmasın sakın? :)

Ulan Rondo 12-2 şut ne ya.Atamıyorsan atma kardeşim zorla atın diyen yok.Senin yüzünden saha içi yüzdeyi verdik 5-4 oldu seri.Ama Levent abi açısından bu serinin maksimumu 5-4 benim kazanmam.Çünkü alabileceği başka bir istatistik kalmadı.

Dallasın 3 maçı var ve asisti alırsın bence de.. Ama bende bloğu alcağıma eminim.. Yüzde de bana gelirse durum 5-4 oluyor.. Üçlük ve ribauntta da iddialıyım.. Maç sayımda fazla..

Veysel bence de maç artından dolayı şu anda benden daha avantajlısın ama değişiklik yaparken ben de hem bu haftanın hem de maç sayılarına baktım. Özellikle haftaya maçlar feci şekilde çakışıyor. Levent'in yanlış bilmiyorsam 1 gün 12 oyuncusunun da maçı var mesela.

Kidd 0/5 ile hiç şaşırtmadı ama 13 asisti, 3 top çalması, hatta 6 ribaundu, 1 bloğu bile çok önemli katkı oldu. Bu akşam oynanacak maçlar sonunda maç farkı 1'e inecek, bu yüzden FTM hariç tüm serilerde aradaki fark çok az olduğu için, olumlu/olumsuz da olsa korumalıyım. Tabi en başta yüzdeye ve sayıya bakacağım. Üç sayılığı da göz önüne alırsak Deron ve Kidd serinin kaderini çizecekler. Deron bugün takıma dönmüş ama ne kadar oynar, oynamaz mı belli değil.

Levent abi iyice delirdi.Şu an kadrosunda 7 tane guard oynayabilecek oyuncu var.Sayı ve üçlüğü almak için yapıyor bunları ama bu sonradan top kaybı ve düşük şut yüzdesi olarak geri dönecek kendisine :)

Bu arada Kerem abi ile Veysel'in yarı final serisi inanılmaz geçiyor.Veysel sadece 1 sayı ,1 üçlük, 2 top çalma , 2 blok ve 2 top kaybı ile önde.Kerem abi ise %3 saha içi ,6 asist ve 19 rebound ile önde.Serbest atış hariç istatistikler inanılmaz birbirine yakın.

Deron Williams yokmuş Salı'ya dek. Gitti seri, hayatta dönmez artık. Bu saatten sonra değiştirsem ne olacak ki? Daha geçen gün dönecek, bugün de takıma katıldı deniyordu ama bitti olay artık. Üçlüğe, sayıya ve asiste direkt olarak darbe. Sadece yüzdeye ve top kaybına yarar ki o da hiç işime yaramaz.

Ekleme: 1. sıradan seçtiğim oyuncu olduğu için değiştiremiyorum sanırım.

Kerem Abi yalnız cuma günü olmuş halen sen .544 ben .541 alacam ben yüzdeyi bırakmam :) Top kaybını serbest atıştı asisti ve ribaundu verip diğer 5 istatisliği alacağımı düşünüyom.. 5-4 alırım bu seriyi Erdal diğer seride önde gibi :)

Evet Veysel yüzdeler gayet iyi ve düşüren de tek tük oyuncular. Bazı oyuncuların genel yüzdeleri çok iyi gidiyor. O çürükler kimde az olursa o alır ama Kidd'in 2 maçı daha var, yani sen avantajlısın malesef.

Asist için de emin değilim. Deron'dan 2 maçta en az 17-18 hatta belki de 20'den fazla asist kaybettim, asisti almam çok zor. Keza senin uzunlar da formda uzunlar, ribaundu da almam zor gibi. Kısaların performansı önemli.

Sonuç olarak umudum pek yok seriden. Benim zaten sezonu lider bitirmemin nedeni oyuncularımın istikrarı ve verdikleri belli olan oyunculardı. Yani kaybettiğim haftalar da oldu ama 4 aldım en azından. Bu 4'ler ile lider bitirdim ama elemede 4 işe yaramıyor. :)

Abi herşey bitmiş gibi konuşuyosun aldığım tüm istatislikler 2 3 farkla en fazla :) Daha bişey yok bir ekstra performans neler yapar.. Asisti bence alırsın rahat rahat.. Ribaunttan bende emin değilim kime gideceği ama Josh Smith blok olayını abartmazsa bloğu alırım..Yüzdeyi de alır gibiyim.. Seri yalnız çok güzel gidiyor..

Kerem abi o zaman hemen değiştir Deron'ı.Ya asist-üçlük oranı iyi ya da rebound-blok oranı iyi birini al.Bana sorarsan Patrick Patterson'ı al.Son 3 maçta yaptıkları: 14 sayı 11.5 rebound 1 asist 2.5 blok.

Totem yapıyorum Veysel. :)

Bu gece maç farkı 1'e iniyor Deron hariç. Bu geceden sonra yorumlarız ama kazanamam gibi.

Erdal Cumartesi ve Pazar maç yapan takımlar Dallas ve Toronto. Buralarda da adam gibi isimler yok. Bu gece Deron belki oynar, o zaman feci söverim. Bu geceyi atlatayım da Pazar maç yapan birini alabilirim ama 1. sıradan seçtiğim adamı değiştirebiliyor muyum?

Bide Kerem Abi cumartesi geçen hafta değiştirmeleri kapatmışlardı bu haftada kapatırlarsa pazar günü o değişikliğide yapamazsın :)

Erdal kimi istersin rakibin olarak? :)(eğer çıkarsan tabi)

Cumartesi-Pazar maçı olmayan Ryan Anderson'ı bırakıp, 2 maçı olan Atlanta'dan Jeff Teague'i aldım. Hayırlı olur inşallah.

Son 6 maçta 1,3, son 2 maçta 2,5 ortalama ile oynuyor Erdal. Üçlük için özel düşünmedim, 2 maçı var diye aldım. Basit oynadığı için top kaybı da çok olmayan bir guard.

1:30'da Ntvspor'da NY-Mil maçı var. Rakipte Fields ve Defino sahada. Bol bol kaçırmaları için bu maçı izleyeceğim :)