V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Seri boyunca bir gün kötü oynadık ve kötü oynama hakkımız sakatlardan dolayı olmadığı için elendik. Ama çok kaliteli seri oldu cidden. 690 sayı ve 47 üçlükle elendim Diğer seriden biriyle oynasam 2 gün önceden 6-3 garantiydi ama zor tarafa denk geldik. Açık konuşmak gerekirse Kerem abi finalde diyebilirim karşılaştırmalarıma göre çünkü diğer seri gerçekten acaip düşük kalitede geçmiş. Bir de sakatlıklar eklenince iyice kötü olur durum. Diğer tarafta ise işler karışık. Yüzdeler tamamen kısmet işi olduğu için onları önemsemiyorum. Diğerlerine bakarsak üçlükte Leven abi iyi takım ama Erdal'ın Lowry'si bile 3 üçlük atarsa ortalık kızışır. Sayıyı ,ribaundu , asisti Levent abi bırakmaz gibi geliyor. Bloğu , top çalmayı ve top kaybını da Erdal bırakmaz gibi geliyor. Aslında Levent abinin takım bana benziyor ve bu seri de farklı alanlarda iddialı olan takımların çekişmesine sahne olacak gibi duruyor. Lowry'ler , Harris'ler üçlük atınca zaten psikolojik olarak çöküyor insan Baya güzel seri olur gibi geliyor bu seri...