Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Seri boyunca bir gün kötü oynadık ve kötü oynama hakkımız sakatlardan dolayı olmadığı için elendik. Ama çok kaliteli seri oldu cidden. 690 sayı ve 47 üçlükle elendim :) Diğer seriden biriyle oynasam 2 gün önceden 6-3 garantiydi ama zor tarafa denk geldik. Açık konuşmak gerekirse Kerem abi finalde diyebilirim karşılaştırmalarıma göre çünkü diğer seri gerçekten acaip düşük kalitede geçmiş. Bir de sakatlıklar eklenince iyice kötü olur durum. Diğer tarafta ise işler karışık. Yüzdeler tamamen kısmet işi olduğu için onları önemsemiyorum. Diğerlerine bakarsak üçlükte Leven abi iyi takım ama Erdal'ın Lowry'si bile 3 üçlük atarsa ortalık kızışır. Sayıyı ,ribaundu , asisti Levent abi bırakmaz gibi geliyor. Bloğu , top çalmayı ve top kaybını da Erdal bırakmaz gibi geliyor. Aslında Levent abinin takım bana benziyor ve bu seri de farklı alanlarda iddialı olan takımların çekişmesine sahne olacak gibi duruyor. Lowry'ler , Harris'ler üçlük atınca zaten psikolojik olarak çöküyor insan :) Baya güzel seri olur gibi geliyor bu seri...

Kalitesiz falan hoş değil Deniz :p 6-3 geride girdiğim günü 6-3 ile aldım ve yarı finale yükseldim.. Beni kurtaran Paul Millsapın dönüşü olmuş 12-18 saha içi performası toplamda son gün 0,655 ile oynamışız ki en yüksek yüzdeli oyuncum Chandler 4te 0 atmış şaşırtıcı :)

Kerem Abinin dediği gibi seriyi bencede sakatlıklar belirlicek.. Kerem Abi 3 değil normalde 4 5 oyuncum sakat :) Young 2 3 maçtır oynamıyo Iguadala da keza dinlendiriliyor.. Ama Millsap müthiş bir dönüş yapmış dün 35 sayı falan.. Gay'e 4 hafta yok demişlerdi bugun sakatlandığının 28, günü bakalım dönecek mi.. Boozerdan hiç haberim yok.. Milicic te elimde patladı 1 gün için almıştım öle kaldı.. İyi olan değil ben kazanayım :)

Bendne çok yaşa Veysel. Zaten şanssız bir haftaya denk geldim. Veysl'in 3 oyuncusu sakat olmasına rağmen benden daha fazla maça çıktı mesela. Buna rağmen 4-5 alıyormuşum açı. Ama millsap gitti bir maç oynadı ribaunt steal ve saha içi yüzdeyi Veysele verdik:) Saha içi yüzde ve ribauntun alınması millsap sayesinde olmuş. Oynamasa 4-5 alıyorum maçı :) Çok eğlendim bu oyun süresince. İnsanı yormuyor ve NBA ilede daha yakından ilgileniyor insan. Seneye daha kalabalık oluruz umarım.. :)

Sühan Abi belkide en çok keyif aldığım haftaydı.. Hem önem bakımından hem rekabet bakımından.. Bütün istatislikler yakın nerdeyse sayı 20 farkla sende ribaunt az farkla bende top çalma 1 farkla bende yüzde 8 ile saha içi yüzde ki son gün sayesinde bende falan.. Bir blokta biraz abartmışım 49 blokla oda Mcgee sağolsun 24 blok :)

Millsap büyüksün..

Raymond Felton ve Andrey Blatche sakat şu an.Hafta boyu böyle devam ederse toplamda 7 maç kaçırıyorlar.Çok büyük avantaj.

Bu arada Deron Williams için sezonu kapattı diyorlar. Eğer öyleyse Kerem abiyi çok zorlar bu durum.

Geçen çocuğu oldu 3 maç oynamadı. Şimdi neden oynamıyor anlamadım. Bu seneyi kafadan silmiş elaman, sakat numarası yapıyor olmasın. :)

Kerem abi geçen perşembe ve cuma değiştirme açıktı normal değiştirebiliyordun.Benim tüm değişiklerim o günlerde olmuştu.Ama cumartesinden sonra değiştirmeyi kapatmışlar.Ondan değiştiremiyorsun herhalde.

Levent abiyle aramda şimdiden 95 sayı , 50 rebound, 7 asist , 10 top çalma , 9 blok ve %133 saha içi yüzdesi fark oldu.Asist hariç kapanması çok zor farklar.Üzgünüm Levent abi.Buraya kadarmış :)

3 gündür fazla maçın var olum ayrıca 2 sakat normal o farkın olması.. Burak'la oynasam yine öyle fark olurdu kapanır bugün ama 2 sakat zor oluyor tabi.. dün akşam 3 oyuncun var , biri 3 uzatmaya giden maçta oynamış , benim toplam 0 oyuncum var dün gece'den.. daha da açman lazımdı o farkı hatta..

Sakat Devin Harris'i değiştirebildim sonunda.Aldığım oyuncu ise aynı takımdan CJ Miles.1 Hafta sonra normale dönüyormuş Devin .İyileşince alırım takımıma.

Veysel uyuma bu arada git hemen sakatlarını değiştir.Mümkünse iyi üçlük atan oyuncular al.Kerem abiden üçlüğü alırsan 5-4 seriye alabilirsin.

Yahoo ya girdim Gay sezonu kapamış yerine anında Pejayı aldım.. bir değişiklik daha düşünüyom ama Nick young acaba oynamıcak mı hiç son 5 maçtır oynamıyor ve sakat işareti yok..

Deron Williams bugün yokmuş ama Cuma günü kadroda olacakmış muhtemelen. Bu seriyi geçersem haftaya dönse de olur gerçi.

Deron Williams ve Jason Kidd'in katkılarıyla asisti de alırsam güzel olacak. Tabi bunlar inşallah yüzdenin içine etmezler. Dün gece Josh Smith 13/21 ile 33 sayı 12 ribaund, Al Jefferson 14/18 ile 32 sayı 12 ribaund, Roy Hibbert 5/7 ile 13 sayı 14 ribaund yaparak büyük katkı verdiler.