Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Serbest atış ve yüzdenin ikisini de aldığım taktirde beni 5-4 bile olsa yenebilecek yahoo üzerinde kayıtlı kullanıcı yok. Bugün bizim olan üçlük ve sayıyı geri alacağız. Yarın sabah uyandığında 6-3'ü göreceksin. Ribaundu yarın alamam , aradaki fark çok ama maç sayım senden fazla az değilse alırım onu da sonlara doğru haftanın.

Tyreke ve Danilo olmadan hayatta üçlüğü ve sayıyı alamazsın.Bugün 10 adamın var ama bu ikisini çıkarırsak 8.Sen en iyisi saha içi yüzdesini kurtarmaya bak.Yoksa ya 5-4 ya da 6-3 yenileceksin.

Değişiklik yapılmıyor mu yoksa hata mı veriyor sistem? Bilseydim Wes Johnson'ı almazdım ben, yapılıyor sanmıştım. Tüh.

Bu arada Sühan abinin Veysel'le yaptığı seri çok kötü bir şekilde başladı.Veysel'de zaten Rudy Gay sakattı üstüne bir de Boozer ile Millsap eklendi[Millsap'in yokluğuda Kerem abiye yaradı Al Jefferson son 10 gündür acaip oynuyor] .Sühan abide ise Rashard Lewis ve Aaron Afflalo sakat.Ama Afflalo dönebilirmiş Cuma günü.Eğer Sühan abi %56-%88 gibi mantık sınırlarını zorlayan yüzdelerle devam ederse seriyi galip bitirir.Ama bu 2 sakatı düzelmezse Kerem abiye karşı şansı oldukça az.

Bugünden itibaren 4 maç az oynayacağım Galo ve Tyreke dönmezse. Ama bu bahane değil bizim için. Jennigs , Hill ve Beasley üçlüsü yüzdeleri ve top kaybını berbat etmezlerse alırım bu seriyi. Yeter ki bu üçlü batırmasın. Diğer 8 oyuncuya güvenim tam. Monta reis , kendimizi keseriz !!!! (Eser Atalay'a saygılarımla)

Dediğimi de aştı takım ve 7-2'ye geldi seri. Ama 6 maç eksik oynayacağım artık. Ama daha önce de dediğim gibi sayı ve üçlüğü vermeye hiç niyetim yok. Marcus Thornton bu mesajı vermiştir umarım. Faulü alalım diye Galinari'yi getirmiştim ama saolsun takım onu aramıyor şu ana dek ve yüzde 80'i geçtik faullerde. Asist zayıflığımıza ise geçen hafta rakibi kadar üçlük atma denemesi yapan Mosta Ellis el koymuş durumda. Çok maçım eksik ve bu yüzden belki yenilirim bilmiyorum ama kadromda en baştan beri duranlarla , sonradan gelenler acaip harman oldu. 10 kişi de olsak biz inanıyoruz.

Javale Mcgee nin insan üstü blok performansı bu serinin benim için tek iyi tarafı.. 2 maçta 17(12+5) blok.. Vaybe..Seriyi kaybediyorsan tek nedeni sakatlar olcak steala hücuuum :)

Bizim seri foto-finish'e doğru gidiyor. Yürü be bolt pilot :p

Benim 4 oyuncum kaldı Deniz'in 3.

Devin Harris-Kyle Lowry-Kevin Martin-Gerald Wallace

LaMarcus Aldridge-Monta Ellis-Kevin Durant
Herşey sayı-üçlük-top çalmada bitiyor.Şu an Deniz elimdeki istatistiklerin hiçbirini alamaz ama ben bu üçünden birini alabilirim.Hadi olum şu üçünden birini alın dökün milyonları sokağa.
Saldırın aslanlarım!

hurrrrraaaaaa !

Bu seriyi alamazsınız dediler. Hiçbirşey yapamazsınız dediler. Eksiksiniz dediler. Ve artık son gün korkusu yaşıyorlar çünkü biz 6 gün boyunca ne olduğumuzu gösterdik. Belki bugün iyi günümüzde değiliz ve bi türlü topu potaya sokamadık. Ama en güvendiğim 3 oyuncum var şu an sahnede ve en güvendiğim 3 yerin savunması için savaşacağız. Galibiyete inanıyorum ama biliyorum ki her sonuç mümkün . Fakat ne olursa olsun ilk defa bi fantasy oyununda takımımı bu kadar sahiplendim. Şu an sakat olan Butler'dan Jamison'ına kadar , ara ara katkı veren Jr.Smith'inden , Ariza'sına kadar hepsi iyi savaştılar. Rezalet başladık zaten ama çok iyi toparladık . Hiç kazanamayan rakibimle 1 kere oynayabildim fixstür yüzünden ve en önemli rakibimle de 3 günlük bir seri yapmak zorunda kaldık. Ama iyi direndik . Neticesinde ben bugün yarı finale kalcağımıza inanıyorum . Asla küçümsenmeyecek bir takım olduğumuzu herkesin bilmesi dileğiyle bugünden sonra yarı finale...

Yenildik yüzde 95. Sağlık olsun seneye daha iyi oluruz inşallah. Keşke hiç kadrolar yenilenmese...

34 sayı[3 üçlük] 3 rebound 1 asist 1 top çalma Kevin Martin
28 sayı[2 üçlük] 11 rebound 10 asist 3 top çalma Kyle Lowry
12 sayı[2 üçlük] 5 rebound 3 asist Devin Harris
9 sayı 9 rebound 1 asist 3 top çalma Gerald Wallace

Sağolun varolun...

Bu arada Sühan abi çok pisi pisine elenmiş.Aradaki fark sadece 1 top çalma ve %5 saha içi isabeti.Çok yazık olmuş Sühan abiye.

iki seri de baya sağlamdı valla , hem Erdal'ı hem de Veysel'i tebrik ederim..

yarı final eşleşmeleri

Los Angeles Lakers - Brutal Rockets

Kerem's Bulls - Phoneix Suns

Benim 4 oyuncum kaldı Deniz'in 3.

Devin Harris-Kyle Lowry-Kevin Martin-Gerald Wallace

LaMarcus Aldridge-Monta Ellis-Kevin Durant
Herşey sayı-üçlük-top çalmada bitiyor.Şu an Deniz elimdeki istatistiklerin hiçbirini alamaz ama ben bu üçünden birini alabilirim.Hadi olum şu üçünden birini alın dökün milyonları sokağa.
Saldırın aslanlarım!

hurrrrraaaaaa !

erdal;

senin kyle lowry ne yapmış dün gece.. 28 pts, 11 reb, 10 asist, 3 steals..
philadelphia çocuğu ne de olsa. : )

Yarı finalde başarılar beyler. :)

Veysel'in baya sakatı var. Normalde yanlış saymadıysam 43-41 maç üstünlüğü var ama şu günkü duruma göre 10 tane sakat maçı var. Belki hepsi oynar, belki bir kısmı, belki de hiç biri. Sakatlar belirleyecek galiba seriyi.