Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Chris Paul
Paul Pierce
Rodney Stuckey
Carl Landry
Tim Duncan
Nene Hilario
Lamar Odom
Udonis Haslem
Mo Williams
Jarrett Jack
Tayshaun Prince
Kendrick Perkins

takım ismide GSWarriors

Kadroma çok güveniyorum. Özellikle top çalma, asist, blok, ribaund ve üç sayılık basket kategorilerinde takımımda iyi isimler var. Sayı olayına tam bakamadım ama çok iyi değilim belki de. Serbest atışım kötü bunu biliyorum, geriden başlıyorum.

Ve Şampiyonun kadrosu :
:p

Rajon Rondo-Devin Harris-Marcus Thornton-Kevin Martin-Gerald Wallace-Luol Deng-Theaddaus Young-Joakim Noah-James Thompson-Brook Lopez

Wilson Chandler-Amir Johnson

Çok güzel oldu. 8)

Seninle oynarken sahay 3 kişi çıakcağım Erdal hehehe:)

Benim lk fantazim bu. Gerçi daha önce bu sene FİFA World Cup fantazide yapmıştım ama baştan başlamamıştım

Sühan Cem' Alıntı:
Seninle oynarken sahay 3 kişi çıakcağım Erdal hehehe:)

Benim lk fantazim bu. Gerçi daha önce bu sene FİFA World Cup fantazide yapmıştım ama baştan başlamamıştım
Senle maçımız bitsin bunu hatırlatırım Sühan abi.

:p

Erdal'ın kadro gerçekten iyi, biraz inceledim ilk rakibimi ama kesinlikle benden iyi değil :)

Sayı olarak üstün, serbest atışta üstün ama asist, blok, top kaybı ve üç sayılık basketlerde üstünlüğüm var. Diğerleri ortada gibi.

Sühan abi sadece isimlerden oluşan bir kadron var.Baron Davis-Hidayet-Emeka-Richard Hamilton-Richard Jefferson falan artık ölmüş isimler.
:)

İlk rakibimiz Canberk'in takımmış. İyi takım gerçekten ama Durant heryerinden öpülceksin çık her maç at 30'unu. Marc Gasol ve Evans da genç oğlanlar biri deli fişek birinin kontrat senesi. Onlar da oynarsa ilk hafta rahat geçer. Diğerleri zaten belli bir şey koyabilecek oyuncular. Aman sakatlık olmasın da

Kerem Seçer' Alıntı:
Erdal'ın kadro gerçekten iyi, biraz inceledim ilk rakibimi ama kesinlikle benden iyi değil :)

Sayı olarak üstün, serbest atışta üstün ama asist, blok, top kaybı ve üç sayılık basketlerde üstünlüğüm var. Diğerleri ortada gibi.

Kerem Abi Chicago sensin galiba :)

Miaminin muhteşem 3lüsü aynı maçta görmek güzel olacak :)

Erdal Avcı' Alıntı:
Sühan abi sadece isimlerden oluşan bir kadron var.Baron Davis-Hidayet-Emeka-Richard Hamilton-Richard Jefferson falan artık ölmüş isimler.

Erdal Baron denilen adam takımının jer şeyi gibi. Bu yüzden ölüsü bile istatistik yaptırır. Hamilton ve Jefferson ise yedek zaten. Hido takım değiştirdi iyi ritm tutturabilir ve adamı 3 yerde oynatabildiğimden hareket kabiliyetimi arttıyor. Asist ribaunt sayı yapabiliyor:)

Emeka ise bu sene ribauntta ilk 5 e girer:) Takımında 30 dakka ortalama süre alan bir adam. Hornets'in ribauntcusu. Ortalama en az 10 ribaunt alır. Biri ile karıştırdın sanırım onu.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":1y80knq0]Sühan abi sadece isimlerden oluşan bir kadron var.Baron Davis-Hidayet-Emeka-Richard Hamilton-Richard Jefferson falan artık ölmüş isimler.

Erdal Baron denilen adam takımının jer şeyi gibi. Bu yüzden ölüsü bile istatistik yaptırır. Hamilton ve Jefferson ise yedek zaten. Hido takım değiştirdi iyi ritm tutturabilir ve adamı 3 yerde oynatabildiğimden hareket kabiliyetimi arttıyor. Asist ribaunt sayı yapabiliyor:)

Emeka ise bu sene ribauntta ilk 5 e girer:) Takımında 30 dakka ortalama süre alan bir adam. Hornets'in ribauntcusu. Ortalama en az 10 ribaunt alır. Biri ile karıştırdın sanırım onu.[/quote:1y80knq0]

Görüşeceğiz Sühan abi.2. hafta maçım senle. ;)

Emre istersen bu topiği sabitleyelim yukarıya kalmasın aşağılarda..

kadronuza girip günleri ilerlettikçe oyuncuların yanında yapcağı maçlar gelcektir.. drag and drop'tan değiştirebilirsiniz maçı olanları koyarsınız.. bench oyuncusu oynamaz ama util'dekilerin o gün yaptığı istatistikler sayılır..

maçlar haftalık pazar'dan pazara oyuncuların 7 günde yapcağı istatistiklerden.. pzrtsi başka bi rakiple karşılaşıcaz..

oyuncuların maç programını haftalık kurmakta fayda var , bigün nete giremesseniz bench'te oyuncunuz kalmanız sayınız gitmesin..

yani oyuncuların 82 maç oynaması bu oyunda en önemli özellik.. sırf sayı ve rib. değil %ler , to , asist ve steal 'de önemli ve bi çok şeyi belirler lakin benim takım buralarda baya iyi de.. :)

özel mesaj atmış 1-2 arkadaş burdan genel değerlendirme yapiyim dedim.. herkese bol şans.. salı akşamı lig başlıyor kadronuzu kurmayı unutmayın..

ha birde yapılan tradeler lig komisyoneri tarafından onaylanıcak.. bu şu an ben gözüküyorum ama trade görüşmeleri burda yapılsın görüşündeyim kalan 10 takımdan 6'sı onay verirse trade onaylanır.. şeffaf olsun adalet olsun.. bilmiyorum bu konuda fikir söyleyebilirsiniz.. ama en makulu bu bana göre :)

add- drop açılıcak kadronuzda değişiklik isterseniz yapabilirsiniz..

şimdilik bu kadar.. güzel bi lig olsun öncelik fair play.. :)