Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Re: Yahoo Fantasy (22 ekim cuma 22.00 da canlı draft)

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
steve nash
stephen jackson
russell westbrook
corey maggette
luis scola
ron artest
j.j. hickson
dwight howard
john wall
jamal crawford
Furkan bu nasıl takım yahu?Takımında 3 tane uzun var ki biri Cleveland'da ilk 5 başlayamıyacak JJ diğeri kontratı kapmasından mütevellit kendini o kadar sıkmayacağa benzeyen Luis Scola.

Erdal ama dikkat edersen o kadrodaki oyuncular kısa da olsa ribaundçu oyuncular genelde. Böyle bir taktik izleyerek serbest atış yüzdesinde de öne çıkacak. Blok konusunda da sıkıntı olmaz, koca D.Howard var takımda :)

Levent sağol bilgilendirme için. Ben bir şey soracaktım;

Şimdi her gün değişiklik yaparsak bizim o hafta 12 oyuncumuzun yaptığı istatistiğin toplamı mı geçerli oluyor? Mesela ribaund olayını ele alalım;

Her gün değişiklik yaparsam 12 oyuncudan da faydalanırsam o zaman ribaund toplamım artar değil mi? Değiştirmezsem daha az olur sanırım, diğer iki oyuncuyu katmıyoruz sanırım. Yoksa oyuncuların ortalaması mı oluyor? Öyle ise değişiklik çok yapmam sonuçta ortalama düşer.

evet Kerem , değişiklik yaparak 12 oyuncudan da faydalanmak gerekir.. 12 oyuncunun da maçı olduğu günler nadir olur zaten.. mesela oldu diyelim o gün sana istatistiği lazım olan 2 adamı util'e koyarsın , %'den ortalamanı düşürcek olan veya sadece rib. da katkı verip diğer istatistikleri düşük olan 2 adamı Bench'de bırakırsın.. onların o gece yapcağı maçtaki istatistikler değerlendirilmez..

util'dekiler değerlendiriliyor.. zaten genelde 7-8 oyuncunun maçı olur onlara da yer verirsin kadron da o gün için.. ben 2 haftalık kurdum mesela kadromu.. istersen SS koyup gösterebilirim 1-2 günü daha anlayışlı olması açısından..

Kadro olayını gördüm, maça göre ve haftalık performanslara göre çok değişiklik yapabilirim. Sakatlıkları falan da takip etmek gerekecek. Kadromu da sahiplendim hehe. :)

Fikstür olayı karışık yahu.Benim kadro da ilk gün maçı olan 2 kişi var.2. gün herkesin maçı var.3. gün kimsenin maçı yok.Kadroyu güne göre değiştirmeyi de korkuyorum ortaya bırakacağım eleman alınabilir diye.

mesela bu çarşamba günkü oyuncularımın maç programı ,

http://img340.imageshack.us/img340/871/aramba.jpg

perşembe 2 tane vardı koymadım.. buda cuma günkü ,

http://img200.imageshack.us/img200/8492/cumahd.jpg

burdada Robin Lopez'i almadım kadro'ya Lakers'a karşı pek bişey yapamaz diye.. :)

evet Erdal bıraktığın oyuncular kapılabilir.. maçı olmadığı zaman karşı tarafın da ya olmaz olursa da 1 veya 2 maçı olur en fazla.. senin maçının olmadığı gün karşı takım da herkesin maçı olmaz yani.. denk olur hemen hemen maç sayısı.. ama işte sakatlık sorunu olmayan oyuncuları tercih etmek lazımdı..

salı günü bi başlasın daha netleşicek zaten kafanızda.. ama şimdiden kadronuzu 2-3 haftalık kurun tavsiyem..

Kadromda Kevin Martin dışında sakatlık riski olan hiç bir oyuncu yok.Bir tek Joakim Noah grip olmuş geçen hafta ama önemli değil. :)

Levent ÖKTENER' Alıntı:
mesela bu çarşamba günkü oyuncularımın maç programı ,

http://img340.imageshack.us/img340/871/aramba.jpg

perşembe 2 tane vardı koymadım.. buda cuma günkü ,

http://img200.imageshack.us/img200/8492/cumahd.jpg

burdada Robin Lopez'i almadım kadro'ya Lakers'a karşı pek bişey yapamaz diye.. :)

evet Erdal bıraktığın oyuncular kapılabilir.. maçı olmadığı zaman karşı tarafın da ya olmaz olursa da 1 veya 2 maçı olur en fazla.. senin maçının olmadığı gün karşı takım da herkesin maçı olmaz yani.. denk olur hemen hemen maç sayısı.. ama işte sakatlık sorunu olmayan oyuncuları tercih etmek lazımdı..

salı günü bi başlasın daha netleşicek zaten kafanızda.. ama şimdiden kadronuzu 2-3 haftalık kurun tavsiyem..

Kasımın 10una kadar hazır kadrom
Sakat , cezalı istemem gerisi problem değil :)

Merhaba arkadaşlar ,
Ben 3-4 senedir düzenli bir şekilde bu oyunu oynamaktayım.Bu başlığın açıldığını görünce çok sevindim ama gerek forumu düzenli takip etmediğimden gereksede hiç ileti yazmadığımdan ligin başlangıcını kaçırmış oldum.Neyse sağlık olsun...

Takımlara şöyle bi baktım da benim favorilerim Kerem Seçer ve Canberk Işcan :)
Bana göre dengeli ve bilinçli bi takım kurmuşlar tebrik ediyorum :))
Bu oyunda en nefret edilen olay oyuncunun sakatlanması veya takas olup istikrarını sağlayamaması..
Sizlere nacizane tavsiyem haftalık takım oluştururken rakibinizi de göz önünde bulundurmanız.Yani rakibin zayıf yönü asist ve steal ise bu kategoride katkı verebilecek oyuncunuzu takıma alın.Galibiyete ekstra puan verilmediği için maçı kaybetseniz bile 5-3 kaybedin.

Re: Yahoo Fantasy (22 ekim cuma 22.00 da canlı draft)

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
steve nash
stephen jackson
russell westbrook
corey maggette
luis scola
ron artest
j.j. hickson
dwight howard
john wall
jamal crawford

Dostum bu takımda artest - crawford - maggette üçlüsünün en az birinden kurtulmalısın yerine kaman - hibbert - m.gasol dan birini katarsan daha iyi olur. tabi benim düşüncelerim bunlar ama bana güvenebileceğini gayet iyi biliyosun :)

Onur bey madem bu oyunun eskilerinden birisiniz.Tüm takımların özelliklerini ve bu takımların ligi nerede bitirebileceklerini söyleyebilir misiniz? :)

Erdal Avcı' Alıntı:
Onur bey madem bu oyunun eskilerinden birisiniz.Tüm takımların özelliklerini ve bu takımların ligi nerede bitirebileceklerini söyleyebilir misiniz? :)

Yok be dostum o kadar uzun boylu değil :) Ben sadece kendi fikirlerimi söyledim.Bu arada senin takımada baktım en az yarı final oynarsın :)

R.Onur Güneş' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":h73dbp0m]Onur bey madem bu oyunun eskilerinden birisiniz.Tüm takımların özelliklerini ve bu takımların ligi nerede bitirebileceklerini söyleyebilir misiniz? :)

Yok be dostum o kadar uzun boylu değil :) Ben sadece kendi fikirlerimi söyledim.Bu arada senin takımada baktım en az yarı final oynarsın :)[/quote:h73dbp0m]
Biraz detaya girelim işte.Bende ilk defa oynuyorum.

Oyunu yeni yeni anlıyorum o nedenle baytağı hata yaptığımı sölemeliyim..

Carlos Boozer 6 hafta yok ama onu kadromda tutacam şimdilik.. Troy Murphy sakatlığı ciddi mi acaba bilgisi olan var mı? Ve Wade tam olarak iyileşti mi?

Kadroma şimdi yeniden bakınca pek beğenmedim..

Takımımı nereden kuracağım ya kafam karıştı Levent'in bilgilerinden sonra. Birde önümüzdeki maçları nerdne görebilirim? Yani bu hafta oyuncualrımın oynayacağı maçları?

Sorularıma yanıt bulamadım :( Bir soru daha ekliyeyim. İlk haftanın maçalrı salı günü başlıyor diyorsunuz. Salıdan pazara kadarmı olacak bu süreç? Yani 26-31'i arası maçlarımı değerlendirmeye alacağız?