İki yasaklı oyuncuyu istiyorsun Kaan Aslında teklifin iyi ama benim ihtiyaçlarım doğrultusunda uymuyor..
Wade dönmezse bu hafta ilk mağlubiyetimi alabilirim
Cousins, Chandler, Brand de baya kötüler ya ilk günü telafi etti diğerleri. Dalembert takıma katıldıktan sonra uyum sıkıntısı yaşamadı 2 maçtır efsane oynuyor
Bargnani sakat olmasa rahat rahat 6-3 kazanacağım haftada, blokta eşit ve asistte 2, top çalmada 5 farkla 6-2 kaybettim..
Bir dönemedi ya şu Bargnani dönse de rahatlasam artık. Döneceği tarih day to day yazıyo ama bir türlü gelemedi
Bu ligdekiler bu işin asıl uzmanları olduğu için yaptığım takaslar sonrası kadromu yorumlatmak istiyorum size.
Derrick Rose
Chris Paul
Brandon Jennings
Jason Terry
Tracy McGrady
Hidayet Türkoğlu
Shawn Marion
Ersan İlyasova
Al Harrington
Serge Ibaka
Joakim Noah
JaVale McGee
Roy Hibbert
Bu kadroyla, D-Rose ve CP3'ün hiç maç oynamadığı, Hido'nun da 1 maç oynadığı haftayı 5-4 galip bitirdim, ligin iyi takımlarından birine karşı.
Sizce takviye yapmam gereken yönler var mı? Varsa nelerdir?
Ben usta sayılmam bu oyunda ilk senem ama oyuncular ve takımın hakkında genel düşüncelerimi söyleyeyim.
Bir kere asist,ribaunt ve blok kategorilerinde çok iyi bir kadron var özellikle blok ve ribauntta liginin en iyisi olabilirsin.
Kategorilerde de eksiğin pek yok gibi, dengeli bir takımın var.
Bir de oyuncularından bazıları için düşüncemi söyleyeyim.
Ben Nilay ablaya da söyledim, Marion ve Hido çok riskli seçimler ama hala iyi devam ediyorlar.
Ersan biraz süre bulmaya başladı ve istatistikleri de biraz arttı,devam edebilir o performans.
T-Mac iyi başladı ama duruldu,bence orda bir değişiklik yapmalasın.(Ligde hangi oyuncular boşta bilmiyorum ama ben altlardan çok iyi oyuncular seçtim yani kadroma bakabilirsin,hala da beğendiğim 6-7 oyuncu boşta )
Kısaca T-Mac ve belki Ersan dışında şimdilik (İlerde belki Marion için de olabilir) değişikliğe ihtiyacın yok bence.