Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

6-3'lük galibiyetim kesin durumda.Aslında haftanın bazı bölümlerinde 7-2'ye bile geldi seri ama buda güzel.

Takım yavaş yavaş "nirvana" noktasına ulaşıyor.Teague-Batum-Gay-Jennings-Bynum-Henderson-Bosh-Deron Williams hep birlikte vitesi yükseltmeye başladılar.Ibaka,yeterli sayı katkısı alamadığım Amir Johnson ve günü gününe tutmayan Tyreke'de vitesi yükseltirlerse ilk 2'ye rahat bir şekilde kurulurum.

Muhammet Kaan abi ile oynayacağım seri ikincilik için inanılmaz önemli.5-4 bile kazansam ikinci olabilirim...

4-3-2 durum şu an yeniliyorum Çakma Madride.. İki takımında 49 top çalması var ligdeki Gsrocketsla beraber en yüksek rakam kim kaybederse şansızlık..

Asistte 4 farkla öndeyim diğer 2 hanem garanti..
Çakma Madrid top kaybında 4 serbest atışta .015 ribauntta 19 önde.. Normal yüzde bugun adamım ellisin 6-26 aldrigde nin 7-21 atmasıyla karşı taraf garantiledi yoksa berabereydi.. Blokta berabere şu an ama karşı taraf alcak gibi 5-4 kaybederim galiba..

Ama bu kadar eksiğe rağmen çok müthiş sonuçlar alıyor Çakma Madrid özellikle Iguadala ve Greg Monroenun performansları manyak özellikle Monroe.. Top çalmada Iguadala sanırsam 13 top çaldı 3 maçta.. Son maç ilk yarı 5 top çalması vardı.. Monroe ve Humpries manyak yüzdeli atıyor.. Sakatlarda iyileştiğinde süper takım olcak Çakma Madrid

4-3-2 durum şu an yeniliyorum Çakma Madride.. İki takımında 49 top çalması var ligdeki Gsrocketsla beraber en yüksek rakam kim kaybederse şansızlık..

Asistte 4 farkla öndeyim diğer 2 hanem garanti..
Çakma Madrid top kaybında 4 serbest atışta .015 ribauntta 19 önde.. Normal yüzde bugun adamım ellisin 6-26 aldrigde nin 7-21 atmasıyla karşı taraf garantiledi yoksa berabereydi.. Blokta berabere şu an ama karşı taraf alcak gibi 5-4 kaybederim galiba..

Ama bu kadar eksiğe rağmen çok müthiş sonuçlar alıyor Çakma Madrid özellikle Iguadala ve Greg Monroenun performansları manyak özellikle Monroe.. Top çalmada Iguadala sanırsam 13 top çaldı 3 maçta.. Son maç ilk yarı 5 top çalması vardı.. Monroe ve Humpries manyak yüzdeli atıyor.. Sakatlarda iyileştiğinde süper takım olcak Çakma Madrid

Veysel bu hafta gerçekten güzel bir mücadele oldu. Bugün son günde bence o berabere olan istatistikler dışında çok fazla değişim olmaz. Maalesef çok sakat oyuncum var.Dün 4 oyuncumda sakatlık yüzünden oynamadı,oynasa farklı olabilirdi. Bu rağmen seninde bahsettiğin ekstra performanslar sayesinde ayakta kalabildik.

E yok artık kardeşim. Hiç olmazsa serbest atışı aldım derken rakibin 7 oyuncusu 1.000, 1 oyunucusu da .923 atmış onu da kaybettik. Dallas fark atıyor olan bize oluyor zaten. Dirk, Yi jianlian kadar süre alıyor neredeyse be. :) Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Tanju oyuncu alıp bırakma konusunda karar verebilecek misin ? :)

Sarper son olarak Rudy'yi alma sebebim 3lükte kritikti durum ve son gün belki onla darbe vururuz diyeydi ama gerek kalmadı kendisine:) Son adam için kararsızım, önümüzdeki haftaki rakibimde uzunlar iyi olduğundan Dalembert'i aldım blok için. Haftada 2-3 adam değiştirebilirim rahatsızlık duyan varsa belirtebilir çünkü geri bıraktığım adamı 2 gün alamıyorsunuz, belirtirseniz ona göre davranırım.

Sarper son olarak Rudy'yi alma sebebim 3lükte kritikti durum ve son gün belki onla darbe vururuz diyeydi ama gerek kalmadı kendisine:) Son adam için kararsızım, önümüzdeki haftaki rakibimde uzunlar iyi olduğundan Dalembert'i aldım blok için. Haftada 2-3 adam değiştirebilirim rahatsızlık duyan varsa belirtebilir çünkü geri bıraktığım adamı 2 gün alamıyorsunuz, belirtirseniz ona göre davranırım.

Ben takıldım sadece, komik gözüküyordu bir alıp bir veriyorsun :)

Bu arada iki riskli değişim yaptım, bakalım ne sonuç alacağım.

4-4-1 bitti Çağlar Abi ile mücadelemiz.. Tekrar tebrik ediyorum Çağlar Abiyi sakatlara rağmen iyi sonuç.. Son gün Al Harrington top çalmaları ile top çalmayı aldım ah bide blok koysaydı bir tane.. Greg Monroe bloğu koymadı koymadı maçın bitmesine 2 dakika kala bloğu koydu bu hafta belkide oyunun en iyi performansını gösterdi.. Neyse bu hafta Turan Abi ile karşılaşıyoruz.. Maç eksiğim çok fazla Blake Griffinin 5 maçı var rakipte ribauntta büyük sorun yaşıyacaz belli oldu..

4-4-1 bitti Çağlar Abi ile mücadelemiz.. Tekrar tebrik ediyorum Çağlar Abiyi sakatlara rağmen iyi sonuç.. Son gün Al Harrington top çalmaları ile top çalmayı aldım ah bide blok koysaydı bir tane.. Greg Monroe bloğu koymadı koymadı maçın bitmesine 2 dakika kala bloğu koydu bu hafta belkide oyunun en iyi performansını gösterdi.. Neyse bu hafta Turan Abi ile karşılaşıyoruz.. Maç eksiğim çok fazla Blake Griffinin 5 maçı var rakipte ribauntta büyük sorun yaşıyacaz belli oldu..

Veysel teşekkür ederim.Bende seni tebrik ederim,ilginç ve çok çekişmeli mücadele oldu. Sakatlarımın olmasından dolayı başlangıç için gayet iyi performans oldu benim için.Veysel bende Monta Ellis takası için benimde oyunculara bakabilirsin,istediğin oyuncular varsa ona göre bir değerlendirme yapabiliriz.