Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

Tabiki hayır Nilay abla.Draft'da seçtiğin 12 oyuncu takım kadro oluyor.O 12 oyuncunun yerlerinide hangisinin maçı varsa ona göre belirliyorsun.Gün gün oyuncuların takım içindeki yerlerini değiştiriyorsun.

Mock Draft heyecanı başladı bende. Her akşam katılmayı düşünüyorum. Biraz inceliyorum hem.

Bu arada asistan koç arıyorum. İlgilenen varsa yazabilir.

Geldimm yeni gördüm twitterdan mesajı faceden yazsaydın keşke :) ama nasıl katılcam bu akşam bulamadım aramaya devam ediyorum tekrar kusura bakmayın..

Twitter'daki mesajda ligin linki ve şifresi var.Eski yahoo hesabından girebilirsin Veysel.

Hoşgeldin bu arada .Yeni sezonun çok daha zor olacak.İşi bilen abiler var :p

Ligin son hali:
1- Erdal Avcı
2- Kerem Seçer
3- Turan Solak
4- Bülent Çelik
5- Emre Özcan
6- Taner Tuna
7- Sarper Uluoluk
8- Nilay Kızılok
9- Levent Öktener
10- Tanju Çiçek
11- Veysel Kaya

Katıldım ya geçen sene Rudy Gay Millsap taşımıştı beni 4. ve 5. seçimlerimdi bu sene ilk sıralardan droft mock a girmek istiyorum geçen sene 2.ydi :) bu sene drafta 6.lık istiyorum bence bayağı avantajlı :)

Draft sırası ne zaman belli oluyor hemen canlı drafttan önce mi,yoksa daha önceden belli oluyor mu ? Bir de canlı draftın mümkünse tadını çıkaralım,listede olan isimlerden kimsenin öyle yapacağını sanmıyorum ama hadi çabuk seç falan gibi gergin cümleler kurmayın lütfen :)

Draft sırası ,draft'dan yaklaşık 10-15 dk önce belli oluyor.

Bu arada senin dediğin "çabuk seç" gibi cümleler kurmamıza gerek yok çünkü 90 saniye içinde seçmezsen mock draft otomatik oyuncu atıyor.Bunun korkusu yeter :)

Başka bir lig kurulacak mı yoksa herkes kendi yolunu çizsin mi? 2 gündür katılabilir miyim diyenlerin yazılarına cevap verilmiyor da.

Draft sırası ,draft'dan yaklaşık 10-15 dk önce belli oluyor.

Bu arada senin dediğin "çabuk seç" gibi cümleler kurmamıza gerek yok çünkü 90 saniye içinde seçmezsen mock draft otomatik oyuncu atıyor.Bunun korkusu yeter :)

Hayır sonuçta herkesin elinde kadrosu olacak ya,hemen seçmesi lazım o elindeki listeye göre.Mock draftlarda hemen ilerliyorsun 1.30 bile fazla geliyor ama canlı draftta konuşa konuşa gidilsin işte :)

İsteyen 2. bir lig kurabilir tabi.Başka bir başlıkda toplarsınız üyeleri.Ama elinizi çabuk tutun cuma gecesinden sonra draft yapamazsınız.Yaparsanız NBA'in ilk haftasını kaçırmış olursunuz...