Son biletide Kaan Horuzoğlu almıştır.Ligin kurulması bittiğine göre cuma gününe kadar kampa girebilirim.
Son biletide Kaan Horuzoğlu almıştır.Ligin kurulması bittiğine göre cuma gününe kadar kampa girebilirim.
lig kurulmuştur 2 kişilik yer var msjından önce yer varsa katılmak istediğimi belirtmeme rağmen yanıt alamam tuhaf ,kendi tanıdığınız kişiler arasında bir lig oluşturmak isteyebilir ya da beni veyahut başkasını almamak ta isteyebilirsiniz bu çok normal ama yanıt vermemek ya da kaileye almamak olmamalıydı kısacası biraz daha ciddiyet ve saygı dileyerek iyi oyunlar...
Haklısınız Soner Bey. Erdal ile konuşacağım bunu. Diğer arkadaşlar da kusura bakmasın, Erdal cevap vermemiş hakikaten.
Erdal ligden çıkarabiliyorsan beni çıkar, çıkmam mümkünse ben çıkacağım. Çıkamıyorsam da kullanıcımı başka birisine veririm. Bu şekilde hoş olmadığını düşünüyorum ligin. Dışlanmış bazı arkadaşlarımız. Bu sene oynamak istemiyorum.
Size iyi eğlenceler arkadaşlar.
İşte Nilay abla herkese uyan bir draft saati ayarlamaya çalışıyorum.Bülent abi gece 12'den öncesine katılamam dedi...Ben 19:00 da pc basindayim. Draft 20:00 da degil miydi. ?
Erdal sana sorularımı sıralayım ben;Büyük gün geldi çattı.Gece yarısı herkes aktif olsun...
Erdal sana sorularımı sıralayım ben;
Eğer giremezsek ne oluyor? Otomatik mi seçiyor? Telefondan girme şansım varmı?
Artık isimleri bir kağıda yazıp yerime bir vekil bulucam o seçsin