Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012

Şu anda kendinizde ayar yapabilirsiniz. Tercih listenizi oluşturursanız aktif değilkende o sırayla seçer. Yoksa en üst sırada kim varsa onu seçiyor otomatik draft. Bir 100-150 oyuncu atıp listeleyin.

Spree ve parma maniac geldiğine göre 3.lük mücadelesi yapacağız. Herkese bol şans. Ben hiç iddialı değilim, sonuncu olmamaya gayret göstereceğim. Draft sırasında üstlerde olsak bari. :)
 
Sen eski topraksın Turan abi sana bişey olmaz :).Hem Los Angeles işbirliği ile istediğin oyuncuları Parma Maniac ya da Levent abiyle anlaşıp alabilirsin :)
 
Ben sistemden eklemeyeceğim Sarper, direkt hesabımı vereceğim. Sistemden de veriliyor ama yetkilerini bilmiyorum.
 
Tek korkum 90 saniye icinde istedigim oyuncuyu bulup secememek.:S İlk senem malum. Cok iddaali degilim o yuzden ilk senemde. Diyelim istedigim bazi oyunculari secemedim 2. haftada secebiliyor muyuz. Bir de 00:00 da ya draft. Siteye girince nerelere tiklayacagiz katilmak icin.
 
Nilay abla istediğin oyuncu zaten tanınan ,bilinen , belli istatistikleri tutturması beklenen bir oyuncu ise boşa çıkmaz mutlaka bir turda gider.Boşa çıkarsa "players" bölümünden alabiliyorsun.Ama bunun için kadrodan bir oyuncuyu yollaman lazım ve haftada 4 oyuncu değiştirme hakkın var.

Siteye girince en tepede "draft central" bölümü var.Draft'dan yaklaşık 5-10 dakika önce canlı draft linki geliyor o bölüme.Orayı tıklaman yeterli.

Birde 90 saniye yeni başlayanlar için bile fazla bir süre.Oyuncuyu seçip kadroya katmak 1 saniyelik iş.Güvendikten sonra o sürenin %1'ini kullanmadan seçebiliyorsun oyuncuyu.
 
Oyuncular belli bir sıralamaya göre geliyor zaten. İyi oyuncular yukarıda yani. NBA Live serilerindeki draft gibi aynı.
 
Nilay abla daha önce de yazmıştım mock draft a katıl sistemi kavrıyorsun hemen,ben de ilk defa oynayacağım,mock draft sayesinde hemen çözdüm bişeyi yok yani basit..
 
O değil de bana da bir yardımcı gerekebilir.Havalardan mıdır nedir,iki gündür hem net gidip duruyor,hem elektirik kesintileri oluyor,benim şansıma şimdi tam draftta gider.Var mı yardımcı olabilecek ?
 
İlk sene,tecrübe yok,bilgi sahibi değiliz..
Haliyle allaha emanet giriyorum drafta.Ne çıkarsa bahtımıza..
Saati beklemeye koyulduk.
Tekrardan herkese başarılar.
 

Üst