Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

Erdal için işler iyi gitmiyor. Önce Bynum, sonra Irving ve Lopez... Sakatları bir an önce dönmezse sonlara doğru ilerleyecek, diğer takımlar aldıkları oyuncularla bence son 1-2 haftada oldukça güçlendi. Sakatları dönmezse, son yaptığı hamlelerle Taner'in de Erdal'ı geçebileceğini düşünüyorum ben.

Tanju'nun da uzun vadeli planlar yapması ilk başlarda çok etkilememişti, ama son haftalarda doğal olarak düşüş yaşıyor. Yine de sakatları iyi şekilde dönerse şampiyonluğun en büyük adaylarından.
 
Afflalo adamsın.. 30 sayın çok süpriz oldu ve sayıyı 4 farkla aldım :) Liderliğe oturduk sayende :) Yalnız beğenmediğim takımım lider ama yalan liderlik bence de bakalım :)
 
Bende maşallah herkes iyi ( Ersan bile süre almadığı maç dışında çok iyi oynadı) ama daha seri kazanamadım:( Gerçi 3 oyuncum sakat olduğu için hiç oynatamıyorum onun etkisi olabilir. Bu hafta ilk serimi kazanacağımı düşünüyorum her hafta başında olduğu gibi :)
 
O sakatların düzelmeden, senin de işin çok zor Kaan, bence bu haftada pek mümkün gözükmüyor galibiyet :) Sakatların düzelse, çıkış yapacaksın, umarım geç kalmadan olur :)
 
Telefonla aradım "Başkanım durumum iyi.Salıyı çarşambaya bağlayan gece Oklahoma maçına çıkabilirim.Şehir ve yönetim kurulu arkamızdayken bu tür ufak tefek sakatlıkları sorun edecek değilim.Siz yeter ki primleri bol tutun " dedi.

-------

Kyrie Irving'in döndüğü gün şampanya patlatacağım...
 
Zach Randolph'un 38 sayı-22 rebound-3 blok-1 top çalmalık olağan dışı performansı,LeBron'un tripple-double'ı,Jamal Crawford'un 20 sayı-4 asisti,JJ Redick'in 22 sayı-5 rebound-7 asisti ,Kyle Lowry'Nin 24 sayı-3 rebound-7 asisti vs. vs.

Hepsi Kaan abinin başının yemiş durumda.Gökçe'nin takımı resmen "turbo" moda geçmiş

-----

Taner'in iki yüzdeside muazzam.[%52 saha içi,%85 serbest atış]Bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorum ama takımı benim beklentilerimin çok üstüne çıktı.
 
Ty Lawson ve Ryan Anderson.. İkiside rakibimde ve Ty lawson 32 sayı 5 top çalma 5 üçlük 7 asist yaptı Anderson ise 31 sayı 9 ribaunt 5 üçlük 1 blok la oynadı dün gece.. Sercan 3 günde 30 üçlük attı ben ise 25 ama alacam üçlüğü kaçışı yok :) Şu an 5-4 öndeyim ama saha içi yüzdesini hiç tahmin etmediğim şekilde öndeyim serbest atışta ise tam tersi.. Nolur bilinmezz..
 
https://twitter.com/FantasyBBallTR

Son dakika haberleri, düşüşteki-çıkıştaki oyuncular, sakatlık haberleri vs. gibi bilgiler için artık Türkçe hesap açıldı.Dileyen takip edebilir.

----

Sarper'le, Eren'in arasındaki maç foto-finiş'e doğru gidiyor.Serbest atış hariç tüm istatistikler el değişebilir bugün...
 
Az kaldı az benim takım birine fena patlayacak ama dur bakalım:) Eğer Krilenko bu hafta 2 maç kaçırmasa seride önde bile olabilirdim. Ersan'ı da kadroya aldığımdan beri çok iyi maşallah. Adamın kariyerini kurtardım resmen :)
Nash'in sakatlığı da neymiş arkadaş her hafta dönüyor diye sevinip, her seferinde 1 hafta ileriye atıyor. Dön artık reis üşüyoruz.
John Wall ne durumda hiç bilmiyorum ama inat meselesi yaptım fıkrada ki farenin dediği gibi '' o kedi buraya gelecek!''. O Wall bu takımda oynayacak.
 
Bizim seri de top çalma dışında çok yakın gidiyor. Bu gece belli olur 3 aşağı 5 yukarı.

Kawhi için de 10 gün dediler 4. haftaya giriyor oynadığı yok. Bu gece oynasa bari artık. Dunleavy de bütün haftayı kaçırdı, sinirimi bozdu yolladım. :)
 
Ligin zirvesinden kopmuyorum ama Harden takası bana ciddi anlamda darbe vurdu. K. Martin bir maç iyi bir maç kötü, Westbrook ve Durant'ın o günkü performansına bağlı, biri patlamasa diğeri patlıyor mutlaka. Keşke Martin başka takıma takas edilse.
 
Son günden önce serilerin çoğu netleşti. Özetleyeyim durumu.

Erdal 7-2 alırım dediği haftayı Jameer Nelson çok saçmalamazsa büyük ihtimalle 6-3 kaybedecek.

Tanju top kaybında yenilip, üçlüğü alarak 5-4, bir ihtimal bloğu da alırsa 6-3 yenecek.

Kaan şu an 7-2 geride gözüküyor ama son gün ribaunt ve bloğu alarak seriyi 5-4 kaybedecek.

Taner büyük ihtimal 5-4 kazanacak, zor ihtimal(asistle) 6-3 kazanabilir, ama çok düşük ihtimal.

Veysel de 5-4 veya 6-3 yenecektir.

Bir tek benle Eren arasındaki maç kesin değil, çok ihtimal var. Bakalım ne olacak sonucu...
 
Sarper Abi dün geceki performanslarla yenilme 3-6 yenilme ihtimalim bile var.. Ribaunta 10 sayıda 27 galiba öndeyim ve rakipte Kevin Durant ve tayfası var gece neler olcak neler :) Asistte 7 top çalmada 11 üçlükte 8 gerideyim ama almam çok zor.. Bu gece adamlarım biraz düzgün oyanasaydı şansım büyüktü.. AJ Price sakatlanmış maçta Aminuyu aldığım güne lanet Novak 1 üçlük tek göndermiş ama eyvallah Waiter oynamamış diğerlerinden üçlük beklemiyodum zaten de asist top çalmada çok az.. Neyse bu gece ilk yenilgimizi alabiliriz yada yenilgisiz devam ederiz de büyük ihtimal liderliği vercez Sarper Abiye..
 

Üst