Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

15 ribaundun altına düşmüyor son maçlarda zaten, daha önce de o ribaund rakamını yakaladı bu seride de yakalamaya devam edecektir. Millsap berbattı dün. Ribaundu vereceğimi sanmam bu arada. Pazar gününe adam kalmayacak gerçi ama alırım diye düşünüyorum gene de.
 
10 Kasım 2012 "Gelecek hafta Evan Turner %25'le 7-8 sayı atmaya devam eder.Olan bize olur." Turan Solak

28 Kasım 2012 "Evan Turner ,Dallas maçında 22[%67 saha içi,%80 serbest atış,4 üçlük isabetleriyle] sayı,4 rebound ,4 asistle oynayarak Philedelphia'nın galibiyetinde önemli rol oynadı." Basın.

Yorumsuz.
----

Bunun dışında 23 sayı ,24 rebound,2 asist,2 top çalma,1 blokla oynayan Kevin Love'ı ve 24 sayı,12 asist,6 rebound,3 top çalma,1 blokla oynayan James Harden'ı görmemde iyi oldu.Uykum açıldı en azından.
 
Evan Turner herhangi bir haftayı daha 10 ribaund ortalamayla kapasın gel yaz buraya Erdal yanılmışsın diye. :)

Bak Ersan'ı bile adam ettim, season high oldu. :)

Bu arada 5. haftadan sonuncu ilan edilmişiz de sakatlar dönsün çıkarız yukarıya, endişem yok.
 
Vucevic'i istemeden yolladım ama Bogut inanılmaz rahatlatır beni gelirse sağlam şekilde, blok olarak istediğim seviyede değilim o toparlar orayı. Sayı ve ribaundda zaten iyi olduğum için 10 sayı, 10 ribaund ortalaması yetmiyor bana Vucevic'in :) Hayrını görün, klasik şekilde 12-13 atar çoğu maç, 10'a yakın da ribaund alır.

Bogut'un 1 Aralık'taki maçta oynaması bekleniyormuş, ne kadar sağlam dönecek, bir daha sakatlanacak mı meçhul ama riske girelim.


Uğruna Vucevic'i feda ettiğin Andrew Bogut tekrardan ameliyat olacak Tanju.5-6 Hafta daha parkeden uzak kalacak muhtemelen :)

Kaan abide o kadar tuhaf draft geçirmesine rağmen sürekli şans yüzüne güldü.James Harden takas oldu ve takımının 1 numaralı oyuncusu haline geldi.Kirilenko herkesin beklediğinden çok daha sağlıklı ve basketbola konsantre.Benim 3 hafta sakatlandı diye bıraktığım Shawn Marion'ı sakatlığı bitmeden aldı ve onunda istatistikleri gerçekten iyi.Bogut'un yalan rüzgarına kapılan Tanju'dan Vucevic'i aldı ve onunda istatistikleri fena değil.Ama nasıl oluyorsa hala sonuncu Kaan abi :).Daha ne yapalım be abi? :)
 
Vucevic bende daha maça çıkmadı. Bu akşamdan itibaren toparlar kendini :)
Erdal bende anlamadım ne oluyor:) Bu sene sonunculuğa emin adımlarla yürüyorum. Birde siz bilirsiniz bu Wall ne ayak. İnada bindi göndermiyorum da :)
 
Benim A.Jamison'ın uçuk performansını bir kenara bırakırsak, o nası top çalma performansıdır Tanju? Tam yaklaştım diye seviniyordum, bir gecede 22 top çalma ne ya?
 
Şanssızlıklar yakamı bırakmadı hiç. Zaten güdük bir takım olmuştum. Üstüne Ginobili ve Green SanAntonio'ya gönderildi Miami maçında oynamadı. Rondo da ceza aldı, böylece bu hafta başlamadan bitti:(

Billups'ı bekledik bekledik bıraktık oynamaya başladı. Bogut D.Rose'a girmiyorum bile:(
 
Sarper'le Tanju'nun serisinde "serbest atış yüzdesi"ni kim kaybederse,kaybedene inanılmaz yazık olacak.Keşke elimde olsa da serbest atışı kaybedene 0.5 verebilsem :)

Taner'in takımı bu kadar iyi miydi yahu ?
 
Aslında son gün Tanju'nun hiç oyuncusu olmadığı için 5-4 yenmem garanti. Şimdi beni kritik bir karar bekliyor. Glen Davis ve Jermaine O'Neal'ı serbest atışları iyi olduğu halde oynatmayacağım. Olası bi genel atış yüzdesini etkilememeleri için. Acaba, Jamison atış yüzdesi en düşük 430'larda kalarak, 2 üçlük atar mı?

5-4'e razı mı olsam, yoksa liderlik uğruna Jamison'ı oynatıp risk mi alsam?
 
Bu arada ''dur bir gün daha bekleyeyim'' düşüncem Larry Sanders'ı kaçırmama sebep oldu. Şu an müthiş gidiyor, umarım böyle devam etmez :)
 
Bu hafta Tyreke Evans 2, Tony Parker ve Bargnani de 1 maç oynamadı. Buna rağmen sayıyı vermedim şu ana kadar. Bu saatten sonra da kaybedersem yazık olur. Aslında ribaundlarıda zorlarım diyordum ama felaket oyadı benim uzunlar. Ayrıca diğer renkdaşların guardları çılgın top çalma rakamlarına ulaşırken, benim Parker-Calderon-Lou Williams'dan oluşan guard rotasyonum koca haftayı sadece iki top çalma ile kapattı. Gidip biraz örnek alsınlar... Son olarak, eksik bölgelere yaptığım L.Sanders ve K.Seraphin hamleleriyle daha rekabetçi bir duruma geliriz umarım oyunda.
 
Aslında son gün Tanju'nun hiç oyuncusu olmadığı için 5-4 yenmem garanti. Şimdi beni kritik bir karar bekliyor. Glen Davis ve Jermaine O'Neal'ı serbest atışları iyi olduğu halde oynatmayacağım. Olası bi genel atış yüzdesini etkilememeleri için. Acaba, Jamison atış yüzdesi en düşük 430'larda kalarak, 2 üçlük atar mı?

5-4'e razı mı olsam, yoksa liderlik uğruna Jamison'ı oynatıp risk mi alsam?

Jamison'ı her türlü oynatmalısın, oynatmamanı isterim şahsen :) Adam 1 tane 3'lük atsa bile orada beraberliği yakalıyosun çünkü. Bu haftaki 4.transfer hakkımı Lewis'ten yana kullandığımın farkında olsaydım, Novak'ı yollamazdım 3'lük için almıştım. Battier yok diye aldık herifi 2 tane 3'lük bekliyodum en az ve batırdı.
 
Bende Afflalo karşıda Kobe ve Gasol..

Sayıda 18,
Ribauntta 25,
ASistte 18,
Top çalmada 6,
Serbest atışta yüzde24 öndeyim..

Olum Afflalo 20 sayı 2 3 ribaunt 2 3 assit 1 2 top çalma serbest atışta kaçırmasan yıl boyu gözdemsin hadi bakalım :) Kobe çıldırmaa lan bu gece :)

Bu arada Carmelo da rakipteydi 34 sayı 4 üçlük 6 ribaunt 2 asist 1 top çalma en önemlisi 8/8 serbest atış ona garanti bakıyodum oda tehlikeye girdi karşıda Kobe olduğu düşünülünce..
 
E'Twaun Moore eğer 15 sayı atamazsa ilk 7-2'lik mağlubiyetimi alabilirim.Ama +15 sayı atıp bir de bunu %60'dan yüksek bir yüzdeyle yaparsa 5-4'de yenilebilirim.Diken üstündeyim...
 

Üst