Yahoo Nba Fantasy League 2013-2014

Ben de yazayım bari:

Kobe-CP3-hibbert-j.Smith dışındaki makul takas tekliflerine açığım

Edit: Takımıma baktım L.Deng ve R.Anderson'da da durum beklentimi karşılıyormuş. :)

Gün takıma veryansın günüdür.
Bynum'ı seçmeden önce elektriğim kesilseydi de devam edemeseydim drafta. Yeter yahu bugün oynayacak , yarın yok , ondan sonraki gün belki , ondan sonraki gün 10 dakika oynayıp aptal şutlar kullanıp maça maça bi daha girmeme , ondan sonra yine yok , sonraki maç belirsiz. Yeter yahu yemin ederim sinirlerim zıplamış durumda şunları yazarken. Bir de bu adam takım opsiyonu olan bir kontratın son senesinde. Kendini düşün be adam. Adam derken lafın gelişi...
Deron Williams denen toparlak suratlı hakikaten tam bir beşiktaşın çocuğu. Bu kadar dönek , oram buram ağrıyor diyen , herşeye bahanesi olan başka bir adam yok. Eskilerden Webber da sezon başını kaçırırdı hep ama döndüğünde tam dönerdi. Ama biz bekliyoruz ki paşamız dönecek ha bugün ha yarın. Arada bi gelip 15 dakika oynuyor. Seneye son turun son sırasında boşta olsa yine seçmem. Başkasını delirtsin toparlak kafalı.
Sıra milli gururumuz Ersan beyde. Hep derdik ya ''Ersan top alamıyor yaaa'' diye. Yalanmış. Sene başında ne Jennings vardı ne Ellis . Hatta Brandon Knight bile yoktu. Takım resmen Ersan'a kalmıştı en eli yüzü düzgün adam olarak. Fakat Ersan bu sene pozisyon bile almıyor. Bucks ne kadar iğrençse bu seneki Ersan da o kadar iğrenç. Herşey ol , 5 top kaybet , 15te 1 ile oyna ama gamsız olma bu kadar milli gurur.
Patrick Patterson efendi geçen sene kasıp takımda kaldı. Bu sene ise pota altına ribaunda bile girmiyor. Şutu da bozuk bu sene. Başka bi numarası da yok. E ne işe yararsın o zaman ? Seneye öldürseler seçmem listesine yukarıdan yazdım ismini.
Bu yukardaki bütün hıyarlar hem kilo hem de tane olarak takaslıktır. Komik tekliflerle de gelebilirsiniz. Bu adamlar elimden çıktıktan sonra çatır çatır oynayacaklar ; garanti veriyorum .
Bir de memnun kaldığım adamlar listesi var.
Ariza harika bir adam. Vereceği şey belli ama didiniyor adam. Düşük yüzdeye , top kaybına kızmıyorum bile . Çünkü draft dışı bir oyuncuydu ve şu katkısı harika free oyuncuya göre.
Tarık Evans bütün sakatlıklara ve takım değişmesine rağmen uğraşıyor toparlanmak için. Daha iyi de olacaktır diye düşünüyorum. Bir de bu adam eskiden camiamızın çocuğuydu. Kıyamıyor insan.
Lee ve Algridge adamın karekökü desem yeridir. Fazla yazmayacağım çünkü korkuyorum birşey olacak diye.
Chalmers'a da ayrı bir parantez açmak istiyorum . Son turda seçmiştim kendisini . 10 sayı 5 asist 2 top çalma istikrarıyla oynuyor. 1 tane de üçlük atıyor. Seneye demirbaşım oldu kendisi.
Bu takımdan ümidi kesmek üzereyim. Umarım yanılırım ama Deron filan lütfedip basketbol oynamazsa biz seri 6-3lerle dibe vuracağız.

Sadece Vucevic-Splitter-Lowry-Walker dörtlüsü 26 top kaybetmişken ben nasıl top kaybını alabilirim ki?

Rahatlıkla 7-2 alabileceğim seriyi ite kaka 6-3 alacağım gibi gözüküyor.

Gün takıma veryansın günüdür.
Bynum'ı seçmeden önce elektriğim kesilseydi de devam edemeseydim drafta. Yeter yahu bugün oynayacak , yarın yok , ondan sonraki gün belki , ondan sonraki gün 10 dakika oynayıp aptal şutlar kullanıp maça maça bi daha girmeme , ondan sonra yine yok , sonraki maç belirsiz. Yeter yahu yemin ederim sinirlerim zıplamış durumda şunları yazarken. Bir de bu adam takım opsiyonu olan bir kontratın son senesinde. Kendini düşün be adam. Adam derken lafın gelişi...

Iste ben bu adamin cigerini bildigimden Varejao'yu aldim. :) He aldik da noldu takimda 8 tane uzun var yine ribaundu kaybediyoruz. Gerci sakatlik etkisi de var.

Yalniz benim de tam tersi yanlis yere tiklamam sonucu aldigim Dion Waiters efsane oynuyor. Boyle yanlisliga can kurban.

Hawes ve Pierce birer maç kaçırdı bu hafta. Bu akşam Ty Lawson da oynayamayabilirmiş. Şu an 6-3 önde olsam da 5-4 kaybedebilirim. Yine de ite kaka bunca eksikle iyi idare ediyoruz. 3-4 hafta sonra tam kadro olmuş hale geliriz umarım.

Ah Erdal ah 7-2 kazanmayı düşünürken 5-4 yenildin ama deli şanslıydın ya :) 1 blok 2 ribaunt 17 sayı daha atsam 8-1 olcakmış :) Son gün son oyuncularım Jordan Hill Robin Lopez ve Jodie Meeks 1 blok yapamadılar ya.. Lin oynasaydı bu istatislikleri de alırdım da neyse :)

Bu hafta ise tam 6 maç fazlası var rakibin(49-43) ve dün dehşet bir gece yaşamış Taj Gibson 26 sayıyı anlarım 14 ribauntu da anlarım 5 blok nedir bide hepsi ayn maçta.. Ayrıca F.Garcia da 4 blok koymuş Lillard 2 blok falan neyse bloğu verdik :)

Bu hafta fazla beklentim yok 2 yüzde üçlük top çalma ve top kaybına çalışacağız..

NBA tarihinde ilk kez iki çaylak aynı maçta triple double yapmış.. Oladipo tam patladı derken MCW ye yine geçilmiş. ROY belli sanki..

Bebeler birbirini tutmayarak trible double yaptılar. 2si de rakibimdeydi. Üstüne bir de 2 uzatma oynandı yine. Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı hesabı oldu bu iş.

San Antonio maçının iptal olması benim için iyi olmadı. zaten maç eksiğim olacaktı 2 oyuncum daha gitti. Takımın bir haftada yapamadığı blok sayısını 3 günde yapması piyango oldu. Umtarım böyle devam eder :)

Oyuncularim yavas yavas form tutmaya basladi. Gecen seneki kadar olmasa da bir cikis yapabilirim ama sakat vermemem lazim. Farmar 1 ay yok, Caman'da bayadir sakatken Zack Randolph ve Cousins'ta sakatlanirsa sonunculuktan kurtulamayiz tabi. :)

Anthony Davis'in sakatligini ogrenince Aminu'yu almam da simdilik tuttu. Nazar degdirmeyeyim diye cok bir sey yazmiyorum. :)

Gallinari,Nash, Marc Gasol derken Pierce da sakatlar kervanına katıldı. Önümüzdeki 3-4 hafta seri mağlubiyetler alabilirim. Tam kadro olmayı beklemekten başka yapacak birşey yok.

Şu 2 haftadır takıma bir şeyler oldu farklı şekilde galibiyetler alıyorum. Önce 8-1 sonra 7-2 . Haftaya da 6-3 :) O değil de bu hafta bloğu almamı açıklayamıyorum :) Sühan abi yaktı senin adamlar seni

Howard'ın olduğu takımdan ribaundu aldım ama az daha serbest atışı veriyordum. Fakat takımım , ilk 5 hafta sabır açıklamamdan sonra 6. hafta güçlü rakibini devirerek beni haklı çıkardı. Şimdi bu işi seriye bağlamamız lazım. Deron olur da basketbol oynamaya karar verirse çok iyi olur bizim için :)

Howard'ın olduğu takımdan ribaundu aldım ama az daha serbest atışı veriyordum. Fakat takımım , ilk 5 hafta sabır açıklamamdan sonra 6. hafta güçlü rakibini devirerek beni haklı çıkardı. Şimdi bu işi seriye bağlamamız lazım. Deron olur da basketbol oynamaya karar verirse çok iyi olur bizim için :)
tebrik ederim seni hocam.. bir ara 7-2ydi ne ara seriyi verdim anlamadım. bynumu almamam ve tony wroten'ı bırakmam nedeniyle cezalandırıldım sanırım..

Lawson da oynamıyor iki maçtır. Gallo'yu bile bile almıştım ama diğerleri müzmin sakat olsalar gam yemem de sürekliliği olan oyuncuların sakatlanması enteresan. Ağaçtan düşen yaprak misali patır patır dökülüyorlar. Erdal bana kaybetmeyi nasıl başardı geçen hafta anlamış değilim ama bu hafta şimdiden Sarper'i 8-1'lik galibiyetinden ötürü tebrik ederim.

Lawson da oynamıyor iki maçtır. Gallo'yu bile bile almıştım ama diğerleri müzmin sakat olsalar gam yemem de sürekliliği olan oyuncuların sakatlanması enteresan. Ağaçtan düşen yaprak misali patır patır dökülüyorlar. Erdal bana kaybetmeyi nasıl başardı geçen hafta anlamış değilim ama bu hafta şimdiden Sarper'i 8-1'lik galibiyetinden ötürü tebrik ederim.
Sahaya çıkacak adam kalmamış. Benim ilk haftalardaki halim gibi. Bir de aynı şekilde kafa adamlar gitmiş hep , süprüntüler sağlıklı genelde. Bilgisayarını parçalama sakın ; hatta gece takip yapma canlı olarak :) Tavsiyedir :)

Görüntü olarak çok iyi kadrom olduğunu düşünüyorum, ama yine de iki atış yüzdemin düşüklüğü ve oyuncularımın çok top kaybetmesi, rakiplere vurup geçmemi engelliyor. Başa baş geçiyor genelde. O yüzden bu hafta da 6-3 kazanırsam şaşırmam :)

Ben bu sene ligin ortalarında playoff kotasında kalarak geçirmek istiyorum. Bütün planlarım playoff üzerine kurulu :)

Takas sayesinde Issaiah Thomas ilk beşe geçti, performansıyla da hakediyordu. Umarım aynı takas DeRozan'ın diğer istatistikleri için de işime yarar.

Beverley ilk 5'e yerleşmesine ve uzun dakikalar süre almasına rağmen beklentilerin çok altında oynuyor, özellikle hazırlık dönemindeki haliyle alakası yok. Umarım o da toparlanmaya başlar.

Uzunlarım da yeterli sayılır aslında ama hala bir tık geride kalıyorum, T.Chandler sağlam dönerse o konuda da istediğim seviyeye gelebileceğim.