Algridge - Lee harici herkes takasa açık ve dış skorer lazım bana. Dış skorer takas tekliflerinizi bekliyorum. Hatta aceleten bekliyorum.
Gün takıma veryansın günüdür.
Bynum'ı seçmeden önce elektriğim kesilseydi de devam edemeseydim drafta. Yeter yahu bugün oynayacak , yarın yok , ondan sonraki gün belki , ondan sonraki gün 10 dakika oynayıp aptal şutlar kullanıp maça maça bi daha girmeme , ondan sonra yine yok , sonraki maç belirsiz. Yeter yahu yemin ederim sinirlerim zıplamış durumda şunları yazarken. Bir de bu adam takım opsiyonu olan bir kontratın son senesinde. Kendini düşün be adam. Adam derken lafın gelişi...
tebrik ederim seni hocam.. bir ara 7-2ydi ne ara seriyi verdim anlamadım. bynumu almamam ve tony wroten'ı bırakmam nedeniyle cezalandırıldım sanırım..Howard'ın olduğu takımdan ribaundu aldım ama az daha serbest atışı veriyordum. Fakat takımım , ilk 5 hafta sabır açıklamamdan sonra 6. hafta güçlü rakibini devirerek beni haklı çıkardı. Şimdi bu işi seriye bağlamamız lazım. Deron olur da basketbol oynamaya karar verirse çok iyi olur bizim için
Vereyim abi Bynum'ı teklif verirsen banatebrik ederim seni hocam.. bir ara 7-2ydi ne ara seriyi verdim anlamadım. bynumu almamam ve tony wroten'ı bırakmam nedeniyle cezalandırıldım sanırım..
Sahaya çıkacak adam kalmamış. Benim ilk haftalardaki halim gibi. Bir de aynı şekilde kafa adamlar gitmiş hep , süprüntüler sağlıklı genelde. Bilgisayarını parçalama sakın ; hatta gece takip yapma canlı olarak TavsiyedirLawson da oynamıyor iki maçtır. Gallo'yu bile bile almıştım ama diğerleri müzmin sakat olsalar gam yemem de sürekliliği olan oyuncuların sakatlanması enteresan. Ağaçtan düşen yaprak misali patır patır dökülüyorlar. Erdal bana kaybetmeyi nasıl başardı geçen hafta anlamış değilim ama bu hafta şimdiden Sarper'i 8-1'lik galibiyetinden ötürü tebrik ederim.
Lawson da oynamıyor iki maçtır. Gallo'yu bile bile almıştım ama diğerleri müzmin sakat olsalar gam yemem de sürekliliği olan oyuncuların sakatlanması enteresan. Ağaçtan düşen yaprak misali patır patır dökülüyorlar. Erdal bana kaybetmeyi nasıl başardı geçen hafta anlamış değilim ama bu hafta şimdiden Sarper'i 8-1'lik galibiyetinden ötürü tebrik ederim.