Geleneksel hoca gönderme sezonu açılmıştır. İflah olmazsınız.
Son düzenleme:
O yabancıları koç mu getiriyor yoksa menajer projesi mi düşünmek lazım.Merkezefendi koçu bile daha donanımlı en azından yabancı bulup getiriyor
Halil ve yebeoh kim getirdi?O yabancıları koç mu getiriyor yoksa menajer projesi mi düşünmek lazım
Ben örnek verdiğin Merkezefendi ile ilgili yazdım onu. Konunun bizle ve eski ya da yeni koçla bir ilgisi yoktu.Halil ve yebeoh kim getirdi?
365 dan geriye sar seneye bu zamanlar ne olacağız göreceğiz.Ben örnek verdiğin Merkezefendi ile ilgili yazdım onu. Konunun bizle ve eski ya da yeni koçla bir ilgisi yoktu.
Halilovic sakat kimi alacaktı başka? Amma meraklisiniz ezbere yorum yapmaya ya. kendi kurdugu kadro bile değil. Neye göre seneye kalması durumunda bir halt olmayacakmış?Seneye de devam ederse boşuna takip etmeyin bir halt olmaz şubeden. Hala walden'den ümit besliyor gürdüğü her dakika eksi yazan adamdan.
Halilovic ile walden'ın ne alakası var ikisinin de mevkisi başka biri gard diğeri pivot. Gard rotasyonu genişken sakatlıktan dönmüş oyuncuyu oynatması hata 2 dakika oyuna girdi 8 sayı önde olan takım 10'lık seri yiyip geri düştü.Halilovic sakat kimi alacaktı başka? Amma meraklisiniz ezbere yorum yapmaya ya. kendi kurdugu kadro bile değil. Neye göre seneye kalması durumunda bir halt olmayacakmış?
Yahu yabancı kim varsa alıyor işte kadroya. 2-3 dakika sahaya attı oyuncusuna nefes aldırdı (muhtemelen pişman oldu) sonra geri benche çekti. Mevkilerinin farklı olmasıyla ne alakası var benim dediğimin?Halilovic ile walden'ın ne alakası var ikisinin de mevkisi başka biri gard diğeri pivot. Gard rotasyonu genişken sakatlıktan dönmüş oyuncuyu oynatması hata 2 dakika oyuna girdi 8 sayı önde olan takım 10'lık seri yiyip geri düştü.
İkincisi de kendi görüşüm yaptığı açıklamalardan, oyuncu tercihlerinden ve oyun içi müdahalelerinden kaynaklı bir yorum da siz kimsiniz de hesap soruyorsunuz hayırdır?