Yakup Sekizkök

Hocayı ben de tebrik ediyorum. Kupa kazanılırsa kendisiyle devam edilecektir fakat ben yine de devam edilmemesi gerektiğine daha yakınım eğer devam edilirse de anlayabilirim sonuçta Avrupa'da kupa kazanmış bir hocayı gönderemeyebilirler.

Hocayi elestirenleri anliyorum ama Otis, Tyrone Wallace ve Rob Gray sakatliklarini düsününce yapitigi is gayet basarili bence.

Önceki arkadaslarimin dedigi gibi bunca olumsuzluklar ve sakatliklarla ragmen mental olarak takimi diri tutmasi gayet takdire sayan

Hocayı ben de tebrik ediyorum. Kupa kazanılırsa kendisiyle devam edilecektir fakat ben yine de devam edilmemesi gerektiğine daha yakınım eğer devam edilirse de anlayabilirim sonuçta Avrupa'da kupa kazanmış bir hocayı gönderemeyebilirler.

Galatasaray ya da bir başka basketbol kulübünün kupa kazanmış/final oynamış bir koçu gönderecek bir konfor alanı olduğunu düşünmüyorum. Bu CL Finali oyuncu tercihi konusundaki hatalarımızı göz ardı etmemeli tabi bu yükselişte önemli ölçüde Manisa'nın içeride kazandığı maçın payı var. Hocanın da kendi kredisini yarattığını düşünüyorum.