Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocayı ben de tebrik ediyorum. Kupa kazanılırsa kendisiyle devam edilecektir fakat ben yine de devam edilmemesi gerektiğine daha yakınım eğer devam edilirse de anlayabilirim sonuçta Avrupa'da kupa kazanmış bir hocayı gönderemeyebilirler.
Hoca Pazar gunu maci kazanirsa ismini Ekrem Memnun, Ergin Ataman, Sedat Incesu gibi efsanelerin yanina yazdiracak. Bundan buyuk gurur olamaz.
Bir de otomatikman Divan Kurulu Uyesi olacak (yanlis bilmiyorsam).
Hocayı ben de tebrik ediyorum. Kupa kazanılırsa kendisiyle devam edilecektir fakat ben yine de devam edilmemesi gerektiğine daha yakınım eğer devam edilirse de anlayabilirim sonuçta Avrupa'da kupa kazanmış bir hocayı gönderemeyebilirler.
Galatasaray ya da bir başka basketbol kulübünün kupa kazanmış/final oynamış bir koçu gönderecek bir konfor alanı olduğunu düşünmüyorum. Bu CL Finali oyuncu tercihi konusundaki hatalarımızı göz ardı etmemeli tabi bu yükselişte önemli ölçüde Manisa'nın içeride kazandığı maçın payı var. Hocanın da kendi kredisini yarattığını düşünüyorum.
Herkesin ağır laflar ettiği Yakup hoca Galatasaray'a Avrupa'da final oynatıyor. Bugün kupayı alırız yada almayız bilemiyorum ama hoca ile sonuna kadar devam edilmeli. İlk senesinde başarılı olmuştur.
Herkesin ağır laflar ettiği Yakup hoca Galatasaray'a Avrupa'da final oynatıyor. Bugün kupayı alırız yada almayız bilemiyorum ama hoca ile sonuna kadar devam edilmeli. İlk senesinde başarılı olmuştur.