Can Akan
0
Hocayı ben de tebrik ediyorum. Kupa kazanılırsa kendisiyle devam edilecektir fakat ben yine de devam edilmemesi gerektiğine daha yakınım eğer devam edilirse de anlayabilirim sonuçta Avrupa'da kupa kazanmış bir hocayı gönderemeyebilirler.
Hocayı ben de tebrik ediyorum. Kupa kazanılırsa kendisiyle devam edilecektir fakat ben yine de devam edilmemesi gerektiğine daha yakınım eğer devam edilirse de anlayabilirim sonuçta Avrupa'da kupa kazanmış bir hocayı gönderemeyebilirler.
bencede ve sezon basi yaptigi transferler bence kötü degildi. Yani bu gözler daha kötü kadro ve oyuncu secimini gördü.Herkesin ağır laflar ettiği Yakup hoca Galatasaray'a Avrupa'da final oynatıyor. Bugün kupayı alırız yada almayız bilemiyorum ama hoca ile sonuna kadar devam edilmeli. İlk senesinde başarılı olmuştur.
Hiç sıkıntı yok. Kalmasını istiyorum ve kalmalı.Gerçekten buna inanıyor musun, yoksa ironi mi yapıyorsun? Eğer bu yazdığına inanıyorsan büyük sıkıntı var !!!
Fb derisinde farkın 40'lara çıkacağını ve rezil olacağını anlayınca 3.periyodun başında üst üste 2 teknik faul alarak diskalifiye edildi.
Yönetim de umarım tez zamanda bu takımdan diskalifiye edilmesi gerektiğini anlar.