Yalçın Dümer Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Önder Ç.

0
Yönetici
Abdi İpekçi' de muhteşem maçlar ve ortam olmaya başladı basketbol adına, sanırım eksik olan tek şey iyi bir anonsçu. Yalçın Dümer' in iyi niyetle elinden geldiğini yaptığına eminim ama olmuyor işte beceremiyor. Kaçıncı maç oldu bu rakip koç bile kendisini uyarıyor. Sene başında şube yetkililerine bu konudaki rahatsızlıklarımızı söyledik ve onlar da farkında olduklarını ve gerekeni yapacaklarını söylediler ama hala bir hareket olmaması can sıkıcı bir hal almaya başladı. Lütfen artık bir çare bulunsun.

%100 katılıyorum.İyi niyetinden şüphemiz yok ancak bu işte başarılı olamadığı ortada.Eminim kulüp içinde görev alabilecek bir insan.Farklı platformlarda faydalı olacaktır.Gazeteci olduğunu biliyorum.GS TV'de görev verilebilir örneğin.

0 katılıyorum.İyi niyetinden şüphemiz yok ancak bu işte başarılı olamadığı ortada.Eminim kulüp içinde görev alabilecek bir insan.Farklı platformlarda faydalı olacaktır.Gazeteci olduğunu biliyorum.GS TV'de görev verilebilir örneğin.

Bu kulupteki en büyük kanayan yaralardan biridir bu mantık, adama göre iş ayarlamak. İşe göre iyi yapabilecek adam ayarlanır her zaman. Sanki birileri illa orada olmak zorundaymış gibi. Yazık!

Maçtan sonra bu konuyu yazacaktım ama dedim ki boşver CSKA'yı devirmişiz kim takar Yalçın'ı :) o maç sonunda ki halleri nasıl bi komedidir öyle. Basketlerden sonra isim anoslarında sesinin çok çıkması (nezaketen böyle yazıyorum yoksa anırma derdim) o anonsu güzelleştirmiyor, birilerinin bunu ona söylemesi lazım. Oyuncu isimlerini yanlış söylemesi ayrı bir konu.

Binlerce lira verilip alınan şahane elbisenin tam ortasında ki defo gibisin, tüm güzel şeyleri çirkinleştiriyosun.

Substitution'ı ingilizce söylemeye çalışıp hemen ardından "giren oyuncu" , "çıkan oyuncu" sözlerini neden türkçe söylüyor bir de bunu anlamıyorum ben.

shiip in hucum foulünde basket foul anonsu yapması,bazı maçlarda laptopundan futbol maçı sesi gelmesi,oyuna hiçbir katkısının olmaması ve bu kusurların sadece 1in bile işine son verilmesinde yeterli olması gerekirken insanın aklına ''ne torpilmiş arkadaş'' diye düşünüyor...

Substitution'ı ingilizce söylemeye çalışıp hemen ardından "giren oyuncu" , "çıkan oyuncu" sözlerini neden türkçe söylüyor bir de bunu anlamıyorum ben.

Salonda sadece biz yokuz, yabancılar da var. Zaten yönetmelik gereği hem İngilizce hem de maçın oynandığı ülkede kullanılan dile göre söylenmesi zorunluluğu var yanlış bilmiyorsam.

Bu arada CSKA maçında Evren diye bağırdıktan sonra "Arslan" cevabını aldı kendisi :) Vurguyu yapamadı tam olarak :)

Maç sırasında arkasına dönüp ellerini indirip kaldırarak "Hadi susmayın mesajı" na da sinir oluyoruz..
Elinde mikrofon var, "Haydi savunmada susmuyoruuuzz" dese..
Onun gazına ihtiyacımız yok ama madem yapıyor daha iyi yapsın..
Bir kaç maç Ülker Arena'ya gidip seyretse..
Ülker'in bizden iyi olduğu tek nokta herhalde :)

İlk olarak Yalçın Dümer "substution" demiyor, "zapstutişın" diyor :)
Beko All-Star sırasında Fenerbahçe anonsçusunun "Lakovic" ya da "Shipp" anonsunu çok güzel yaptığını gördük. Zaten Sinan Erdem'e FB maçı için truva yapmış olanlar bilir, FB anonsçusunun bir "Caaaş Şeep" deyişi vardır ki adamı zevkten dört köşe eder.

Anonsçu konusunda tanıdığım biri yok önerebileceğim ancak FB anonsçusu profesyonelse bir transfer yapabiliriz aslında. Muhteşem olur, hem "Haydi Islık" demek için kendini yormaz da artık. :)

Bu kulupteki en büyük kanayan yaralardan biridir bu mantık, adama göre iş ayarlamak. İşe göre iyi yapabilecek adam ayarlanır her zaman. Sanki birileri illa orada olmak zorundaymış gibi. Yazık!

Dikkatli okumadığınızı düşünüyorum.Gazeteci olduğu için GS TV'de görev verilebilir dedim.Sevdiğim bir kişi ve bende işini düzgün yapamadığını düşünüyorum ancak başka işlerde kulübe katkısı olabilir diye düşünüyorum.Benim ki sadece bir öneri ve Yalçın Dümer'i GS bünyesinde tutup tutmamak yönetimin tasarrufundadır.Galatasaray'da kimsenin babasının malı değildir.Başkanlar bile geçip geçicidir.Yalçın Dümer'in de ille kalması gerekmiyor, ben sadece ufak bir öneri attım ortaya, bu kadar sert tepki vermeniz şaşırttı beni.

Dikkatli okumadığınızı düşünüyorum.Gazeteci olduğu için GS TV'de görev verilebilir dedim.Sevdiğim bir kişi ve bende işini düzgün yapamadığını düşünüyorum ancak başka işlerde kulübe katkısı olabilir diye düşünüyorum.Benim ki sadece bir öneri ve Yalçın Dümer'i GS bünyesinde tutup tutmamak yönetimin tasarrufundadır.Galatasaray'da kimsenin babasının malı değildir.Başkanlar bile geçip geçicidir.Yalçın Dümer'in de ille kalması gerekmiyor, ben sadece ufak bir öneri attım ortaya, bu kadar sert tepki vermeniz şaşırttı beni.

Benim tepkim size gibi göründüyse kusura bakmayın, tamamen kulupteki bu tarz eş-dost ilişkilerineydi tepkim.

Bence gayet iyi. Neden taktınız bu kadar 2 senedir anlamıyorum.

Oyuncuların adını yanlış söylemek,

Maçlar oynanırken bir yandan bilgisayardan futbol izlemek,

Saygı duruşunda elindeki mikrofonu bilgisayara yakın tuttuğundan dolayı bilgisayardan gelen mesaj seslerini dinlettirmek,

Oyuncu isimlerini söylerken avazı çıktığı kadar bağırmanın bu işi iyi yapmak olduğunu sanmak,

Faul atılırken oyuncu değişikliği diye anons yapıp rakip koçlardan fırça yemek,

Bir düdük çaldığında olmayan birşeyi anons etmek,

vb. gibi şeyler sizin için normalse ve bu güzel atmosfere yakışıyorsa devam etsin..

Aslında sorunsalı demek yanlış.Ben seviyorum bağırmasını,anons etmesini...Fakat rahatsız edici olabiliyor.Haklısınız.Ama bu güzel günlerde bu konunun açılmasıda yanlış.Galatasaray taraftarı Euroleague in en iyi taraftarı ve en ufak sorunuda bu olur.Ben tam ortadayım açıkcası beğeniyorum %50,beğenmiyorum %50.Ama sempatik oluyor ara sıra :D.Gel gelelim bu yazıyı niye yazdığıma bence Yalçın Dümeri göndermezler niye diye sorarsanız bilmiyorum ama göndermezler işte.

Yalçın Dümer'in, anons işinde ''iyi'' yaptığı sadece 1 şey söyleyin, biz de bu konuyu kapatalım her şey toz pembeymiş gibi devam edelim. Sadece 1 tane şey, bekliyoruz.

İyi yaptığı bişey yok üstüne kötü yaptığı şeyler var.Her şey toz pembe değil zaten.Ben kendisinin basketten sonra bağırmasını seviyorum sadece.Biliyorum onuda kötü yapıyor ama bunu demek istemiştim sadece.Beğenenlerde vardır sanırım.Ama yarardan çok hatası olduğunu kabul ediyorum.

O zaman bu konunun açılması hiç de yanlış değil Kubilay. Salona gelen hemen hemen her koçtan azar itişen bir anonsçudan, 1 dakikalık saygı duruşunda telefonun sesini sahaya yansıtan birinden bahsediyoruz ki detaylara girmiyorum daha ne rezillikleri var. Koca camia 1 tane alternatif çıkaramıyor mu ya, bu kadar mı bağlı durumdayız bu adama?

İşte bende diyorum ya **Gel gelelim bu yazıyı niye yazdığıma bence Yalçın Dümeri göndermezler niye diye sorarsanız bilmiyorum ama göndermezler işte.**.Ben kalmasından yana değilim.Dediğinizin hepsinde haklısınız.Ben sadece özel olarak bahsetmiştim hani bağırıyo ya Canerrrr Halukkkk diye filan onlar aklımda kalmış.Özellikle geçen sene final serisinde :).Hoşuma gitmişti.Tabii kim istemez ki biz blok yapınca oyuncumuzun ismini söyleyecek birinin olması veya güzel bir asist olunca asisti yapan oyuncunun ismini söyleyen biri.Yalçın Dümer asist yapan oyuncuyu söylüyor ama o ara basket yiyoruz.Ona bende gıcık oluyorum.Birde Yalçın Dümerin sadece güzel asist yapanı değil bütün asistlerde bağırması hatalı görüyorum.Yanlış anlaşılmak istemem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...