Yalçın Dümer Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu herifin terbiyesizliğini kimse mi görmez insan gibi bir eleştiri gelmiş gerçekten de ramazan davulcusu gibi bağırıyor şimdi biz burdan sesin hayvan sesine benziyor desek olur mu kendinin anoonsçu olmadığını biliyor e bırak ya artık şu işi anonsçulara .

Adam 50 bin kere dediki benim adım Jamon Gordon hiçmi takip etmiyosun arkadaş yahu hala Lucas diyosun. Epiyaani nedir Allah aşkına ya, adam Epiyaani diyor Prince'e. Her şey bi tarafa bir maçın 20. saniyesinde alınan molaya televizyon molası diyecek kadar basketbol fakiri, alınan her molaya tv timeout demesini de geçtim. Maçın ortasında tribüne dönüp Fener gol yedi diyecek kadar da yaptığı işe saygısız. Alt alta yazarsak milyon tane sebep var bu arkadaşın bu işe devam etmemesi için.

Gsbasket olarak güzel elinden gelen biri mail hazırlasın gönderelim klübe vede burda yönetimle arası iyi olan insanlar var konussunlar niye burda kendimizi paralıyoruz adam berbat ötesi kötu

Maçın tekrarını izleyene kadar "ne gerek var, insanlar neden bu kadar yükleniyorlar" diyordum. Yerden göğe kadar haklıymış gönderilsin diyenler. Sürekli anırır gibi 3lüyor. şaka gibi.

Banvit'in anonsörü Galatasaraylı bir arkadaş-mış. Bence sesi fena değil. Hem genç olduğu için taraftarla iletişimi iyi olur, taraftarın isteklerini dikkate alır. Twitter'ı da aktif olarak kullanıyor. Galatasaray'a yakıştırdım şahsen ben bu arkadaşı siz ne dersiniz?
Artık anlayalım Fenerbahçe'nin anonsçusu annesinin karnından oyuncuların isimlerini müthiş bir şekilde söyleyerek ya da tribünleri havaya sokarak doğmadı :)
https://twitter.com/#!/mrt_krpz

Böğürmek yerine sesini geliştirmek için ders falan alsa bu kadar itici olmazdı...Tv başından seyrederken bile bu kadar etkili olması çok şaşılacak şey

Ya arkadaş Lucas değil Gordon ya sokakta ki adamı çevirip sorsam bilir Lucas'ı mecburiyetten kullandığını ve tercihinin Gordon olduğunu, bi sen öğrenemedin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...