Yalçın Dümer Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşini bu kadar kötü yapıp hala devam etme şansı bulan kaç tane insan var dünya üstünde merak içerisindeyim. Basketbol şubesindeki yetkililer lütfen bir çare bulsun artık bu duruma.

Saygılar.

Artık Mola olayını düzeltti. Televizyon molası demiyor. Twittır'dan dalga geçmiştim bu olay için "pardon" demişti. :) Efes maçında "Timeout: Galatasaray Medical Park" diyordu.

her seferinde oyuncuların ismini 3 kez ard arda tekrar etmesi çok itici oluyor. Bugün bu durumu çok uyguladı, birinin uyarması lazım.

Ben bu adamın bu siteyi takip ettiğini sanmıyorum. Daha doğrusu, ediyorsa da kendisine gelen eleştirileri tınladığını düşünmüyorum ne burada ne de başka bi platformda. Göreve başladığı ilk gün ne kadar kötüyse bugün daha da kötü. Eline vermişler mikrofonu salmışlar gibi bi havada adam.

Ha illa anonsçuluk yapma gibi bi niyeti varsa da, seçim zamanları partilerin seçim otobüslerinde alsın eline mikrofonu istediği kadar bağırsın,çağırsın,saçmalasın. Geniş kitlelere karşı açık alanda bu kadar rahatsız etmez bari insanları.

Bu vatandaşa yönelik yapılan eleştirileri gördükçe Yiğit´in Twitter´daki sitemini hatırlayacağım... : )

"Yalçın Dümer de maç kaçırmadı arkadaş."

her maç laf ediyorum etmeyede devam edicem . Bu adamın yerine koskoca kulüp gidip başka birini bulamıyor mu ? Her basketten sonra 3 kere okuyunca isimleri deli oluyorum yahu etkileyici değil bi türlü anlamıyor. Laka Lakaovic ayrı bir hikaye zaten ne denebilirki ?

Çok büyük bir torpili olduğunu düşünüyorum yoksa imkansız bu adamın orada olması.Bundan sonra sayı attığımız zaman tv'nin sesini 4 saniye felan kısıp tekrar açmayı düşünüyorum.Başka çözüm üretemedim bu duruma.

Bir insanın üzerine bu kadar toplu bir şekilde saldırmak Galatasaray geleneğine pek uygun durmuyor. Şikayetiniz varsa yönetime mail atın. Yıllarca tv ve radyo spikerliği yapmış bir insana diksiyon dersi al demek haksızlıktır. Ramazan Davulcusu gibisin git geliştir kendini gibi sözler de hakaretin dik alasıdır. Verdiği cevap da o yaklaşıma karşı çok ağır değil benc. biz taraftarız adam ol gibi sözler de biraz saçma geliyor bana. Takımımızçom şükür havaya girmedi ayakları yere sağlam basıyor ama taraftarımız biraz bulutların üstünde sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...