Söylediğine göre Jamon Gordon, kendisinin 'Jamon Lucas' diye anons edilmesini istiyormuş.
5 dakika der gibi oldu ama hemen düzeltti 5 saniye diye.Yok, onu da eline yüzüne bulaştırdı, 5 dakika dedi olaya aksiyon katayım derken hepten saçmalıyor.
İnternette çok çeşitli söylentiler var ama büyükannesini anısına Lucas ismini kullandığını söylüyor. Sevmediği ismi olarak lanse ediliyor ki çok yanlış. Orta ismi olan Alfred'i kullanmayı sevmiyor. Bana da bazen Lucas deme diyorlar da sevmediği isim Alfred olması lazım.
Aklıma geldikçe sinir oluyorum rakibinin anonsçu olimpiyatlarda anons yapabilecek kadar iyiyken biz niye katlanıyoruz bu yalçın dümer denen yeteneksize yok mu bu işi daha da güzel yapabilecek birileriDavid David David Hawkinnnnsssss değişmesi gerekiyor.
Aklıma geldikçe sinir oluyorum rakibinin anonsçu olimpiyatlarda anons yapabilecek kadar iyiyken biz niye katlanıyoruz bu yalçın dümer denen yeteneksize yok mu bu işi daha da güzel yapabilecek birileri
Ali Emreydi sanırım Efesin anonsçusu bize lazım Galatasaraylı diye biliyorum...
yani bence kim gelecekse gelsinde bizi yalçın dümerden kurtarsın ya
Ali Emre Ahmet Cömert´te oynadığımız yıllarda bu görevi üstlenmişti ve o da eleştiri alıyordu zamanında. Tabii o günlerden bugünlere büyük tecrübe edindi ama o dönemde taraftara bana isteklerinizi bildirin, çalınmasını istediğiniz müzikleri belirtin, arşivimde yoksa edineyim diyecek mütevaziliğe sahipti ama...
Ali Emre´nin bu işi hakkıyla yapacağından şüphem yok ama Yalçın Dümer´in o kadar eleştiriye rağmen görevine devam edebiliyorsa, yapılan eleştirilere seviyesizce yanıt verebiliyorsa kulüp içinde sağlam dayanaklarının olduğu kesin. O nedenle birinin gitmesi, diğerinin gelmesi biraz zor görünüyor.