Yalçın Dümer Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan bulamıyorum ama zamanında Eray Sözen bir tweetinde, Gordon'un babasının soyadı oldugunu, Lucas'ın annesinin soyadı oldugunu söylemişti. Lucas'ı kullanmayı daha çok sevdiğini söylemişti ki nitekim formasının arkasında da Lucas yazıyor.
Bu demek değil ki Yalçın iyi ama son maçta gelişme gösterdiğini düşünüyorum ben. En azından üçlemelerinden vazgeçmiş.

İnternette çok çeşitli söylentiler var ama büyükannesini anısına Lucas ismini kullandığını söylüyor. Sevmediği ismi olarak lanse ediliyor ki çok yanlış. Orta ismi olan Alfred'i kullanmayı sevmiyor. Bana da bazen Lucas deme diyorlar da sevmediği isim Alfred olması lazım. :)

İnternette çok çeşitli söylentiler var ama büyükannesini anısına Lucas ismini kullandığını söylüyor. Sevmediği ismi olarak lanse ediliyor ki çok yanlış. Orta ismi olan Alfred'i kullanmayı sevmiyor. Bana da bazen Lucas deme diyorlar da sevmediği isim Alfred olması lazım.
:)

Ben de büyükannesi anısına Lucas'ı kullanmaktan hoşlandığını okumuştum internette, ama ne kadar doğrudur bilemem.

Sevmediği ismi "Alfred", twitter'da yazmıştı kendisi.

Jamon Gordon ‏ @LilReb22 Yanıtla Retweetlendi Favorilere ekle · Aç
To the fans call me jamon Gordon. I hate my middle name Alfred lol

Şu anki sorun bu değil fakat,sezon başlamadan bir gün bunun da konuşulması lazım,hazır aklıma gelmişken konuyu biraz üstlere taşıyorum.

Bu sezon lütfen kendisini tribünde görelim, parkede anons Yalçın dümer'in işi değil olmuyor yapamıyor arkadaş. Çilek transferinide anonsçu ile kapatalım. :)

Ali Emre Ahmet Cömert´te oynadığımız yıllarda bu görevi üstlenmişti ve o da eleştiri alıyordu zamanında. Tabii o günlerden bugünlere büyük tecrübe edindi ama o dönemde taraftara bana isteklerinizi bildirin, çalınmasını istediğiniz müzikleri belirtin, arşivimde yoksa edineyim diyecek mütevaziliğe sahipti ama...

Ali Emre´nin bu işi hakkıyla yapacağından şüphem yok ama Yalçın Dümer´in o kadar eleştiriye rağmen görevine devam edebiliyorsa, yapılan eleştirilere seviyesizce yanıt verebiliyorsa kulüp içinde sağlam dayanaklarının olduğu kesin. O nedenle birinin gitmesi, diğerinin gelmesi biraz zor görünüyor.

Ali Emre Ahmet Cömert´te oynadığımız yıllarda bu görevi üstlenmişti ve o da eleştiri alıyordu zamanında. Tabii o günlerden bugünlere büyük tecrübe edindi ama o dönemde taraftara bana isteklerinizi bildirin, çalınmasını istediğiniz müzikleri belirtin, arşivimde yoksa edineyim diyecek mütevaziliğe sahipti ama...

Ali Emre´nin bu işi hakkıyla yapacağından şüphem yok ama Yalçın Dümer´in o kadar eleştiriye rağmen görevine devam edebiliyorsa, yapılan eleştirilere seviyesizce yanıt verebiliyorsa kulüp içinde sağlam dayanaklarının olduğu kesin. O nedenle birinin gitmesi, diğerinin gelmesi biraz zor görünüyor.

Ben geleyim mi abi beni de bi deneyelim :D Ali Emre şu anda Efesin anonsçusuydu dimi? Şu anda çok iyi yapıyor görevini bize yakışır. Ama dediğin gibi Yalçın Dümer'den kurtulmak gerekir ki zor gözüküyor bu mesele.

Bugün kadın maçımızdaki anonsçu çok iyi olmasa da Yalçın Dümer'den daha iyi değil miydi? Yoksa ben takıntılı olduğum için farklı kim gelirse gelsin bana daha iyi gibi mi gelecek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...