Yalçın Dümer Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"TV Time Out Donetsk" der ve sahadakiler durur, hakem masaya baktıktan sonra tebessümle devam eder. Sanırım "tv time out..." geleneği de devam edecek.

Her hali iğrenç, her yaptığı seviyesizlik ve beceriksizlik kokan bir kişi.
Maalesef böyle adamlardan bizim klüpte birkaç kişi daha var.
Örnek mi? Başta şovmen ve Hükümet yalakası Abdurrahim Albayrak + Bülent Tulunt - Kısmen beceriksizlik olarak ta Murat Özyer , Orkun Darnel ve Ali Dürüst vs
Bu kişileri yetki bende olsun klübe dahi yaklaştırmam.Hepsinin ortak özellikleri beceriksiz oluşları.

Şimdi babacığım,kadın voleybol maçını kazandığımızda 57-45'ti ve top bizdeydi.Yanılmıyorsam da çizgiye gittik ve kısa bir ara oluştu.Sen 10 dakika boyunca topa girmedin,akabinde skor 60-52'ye gelmiş ve tehlike çanları çalmaya başlamışken ''bugün oynanan maçta Fenerbahçe 1-Galatasaray 3'' dedin.Salonun geneli maçın ne maçı olduğunu anlamaya çalıştı,maçı takip edenler zamanında topa girmediğin için ''işte böyle her sene böyle''yi çekip bitirmişti çoktan,maçtan haberdar olup da skoru bilmeyenler ise sevinmekle parkedeki ''acaba''lar arasında gidip geldi.
6-7 yıl önceki bir anonsu bile dün gibi hatırlayanlar için işgal ettiğin pozisyon çok kritik demeyi bıraktık,Fenerbahçe Ülker'in profesyonel anonsçusunun bilhassa yeni nesil üzerindeki etkisini de farklı şeyler yaparak tolere etmeye çalışıyoruz.Hal böyleyken biraz daha dikkat etsen ne olur?

Y.D : "Değerli Galatasaray taraftarı, salı günü Trefl Sopot'la Eurocup'ta önemli bir maça çıkacağız (buraya kadar herşey normal)
Y.D : bitmedi (alışveriş kampanyası mı yapıyorsun arkadaşım)
Y.D : Kadın Basketbol takımımız çarşamba günü Ekaterinburg'la önemli bir maça çıkacak"

Öte yandan basketbolla da uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum, yoksa bilmem kaç metrelik Vidmar'a, Falker demek zor yani, ne bileyim çaba ister..
Trefl Sopot deseydi canım feda. Tam 3 kere Trofil Spot dedi malesef. Okuyarak söylese öyle okuyamazdı.

Fbnin Siena maçındaki nöbetçi anonscusunu ben beğendim. Kendine has bi stili var. Ülker Arena'nın sinema ortamında biraz sırıtdı belki ama İpekçi'nin coşkulu atmosferinde çok hoş olur diye dusunuyorum. Yedek olduğu için de transfer etmek zor olmaz aslında :)

Adam fblileri ruhsuz bulduğu için sürtüşme yaşadı biraz, bizim tribunlerle kanka olur kesin :)
Hem biz en kötüsünü gördüğümüz için sorun olmaz diye düşünüyorum :) ama hersey Bi yana dumer'in kulüpte yeri sağlam görünüyor. Kısa vadede ondan kurtulmamız zor

O FB'nin anonsçusuna acayip kıl oldum ben yahu. Yemin ederim dayak yer o adam bizim salonda. Hayır adamın ses tonu zaten ince bi de özellikle inceltip titretiyor falan.

Evlerden ırak :)

Merhabalar ben Banvit'in anonsçuyum :) Birkaç taraftarın beni istemesi gerçekten mutluluk verici.2 yıldır Eurocup'da BBL'de ve TB2L' inde anonsçuluk yapıyorum ve okulum bu senenin Haziran ayında sona ericek.Tamamen Bandırma'dan ayrılıp İstanbul'a dönücem birkaç ay sonra.Yeni sezon ne gösterir, bilemeyeceğim ama benim en büyük hedefim Galatasaray'da anonsörlük yapmak.Umarım gerçek olur bu hayalim

Yalçın Dümer gider seneye yenisi gelir bir şekilde hallolur.

Ondan daha önemli sorunlar var bence. En başta da şu takıma taraftarın destek vermemesi; maçlara gitmemesi...

Kızların muhakkak şampiyon olması gerekir. Kırılma noktası bence bu. En azından ben müthiş kızgın ve kırgınım. Karşımızdaki yarım takım bizim önümüzde, bu normal mi.

Bizim şubede hiç kimse yerinden kıpırdamaz, bin kere söyledik abinin basketbolla yakından uzaktan alâkası yok. Seyirciyi gaza getirmeyi geçtim insanı basketten soğutuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...