Yarı Final 1. Maç | Banvit 57 - 79 Galatasaray CC

Ve kıran kırana geçen serinin sonucunda yarı finale çıkarak Galatasaray CC ile eşleşen Banvit'le ilgili olarak düşünceleriniz neler?Nelere ve hangi isimlere dikkat edilmeli, artılar ve eksiler neler?

Yarı Final İlk Maçlar

FENERBAHÇE ÜLKER-EFES PİLSEN
24 MAYIS 2011 SAAT 20.00
SİNAN ERDEM SPOR SALONU

BANVİT-GALATASARAY CC
25 MAYIS ÇARŞAMBA SAAT 20.00
BANDIRMA KARAR ALİ ACAR SPOR SALONU

Birde Bandırmaya İstanbul'dan özel arabayla gidiş yaklaşık ne kadar sürer ? Bilen varsa söyleyebilir mi ?

Yarı Final İlk Maçlar

FENERBAHÇE ÜLKER-EFES PİLSEN
24 MAYIS 2011 SAAT 20.00
SİNAN ERDEM SPOR SALONU

BANVİT-GALATASARAY CC
25 MAYIS ÇARŞAMBA SAAT 20.00
BANDIRMA KARAR ALİ ACAR SPOR SALONU

Birde Bandırmaya İstanbul'dan özel arabayla gidiş yaklaşık ne kadar sürer ? Bilen varsa söyleyebilir mi ?
3 saatte Bursa'ya ordan bir saatte de Bandırma yani toplam 4 saat (topçularda sıra olmadığı takdirde)

Bu kadar dar rotasyonla Bandırmada galibiyet alıp, toplamda Banvit'ten 2 maç alan bir Olin Edirne gerçeği varsa, Galatasaray'ımın Kara Ali Acar'dan 2 galibiyet çıkarması çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Tabi takım ritmini kaybetmiş olabilir de...

Kahrolsun Banvit, tavuklara özgürlük! :)

Bu gün salonun yarısında Fener forması vardı, bizim maçtada salonda Fener formalı insanlar olursa, çok ağır tahrik olur inşallah Banvit yönetimi bu konuya dikkat eder.

Yeni yasaya göre suç teşkil ediyor, salona Fener formalı insanları alıp, tahriklere izin verirlerse, suç duyurusunda bulunmamız lazım.

Siz kesinlikle haklısınız ama yönetimimiz tarafından da bir suç duyurusunda bulunulcağını düşünmüyorum.En azından şu kargaşada zor görüyorum.Biz Bandırma'da 2 maçtan 1 galibiyet alalımda yaptıkları yapacakları yanlarına kalsın mühim değil :)

Bu arada hafta içi sanırım organizasyon olmaz ama muhtemelen 2.maç hafta sonuna denk gelecek.Ona bir organizasyon düşünülüyordur heralde :))

arkadaşlar bi sorum olucak.. ibdi ipekçideki ilk maç ne zaman yani 3. maç? haftaya istanbulda olacağım. takımımızı finale taşıyan maçta salonda olmak istiyorum

deplasman maçları hafta içine denk gelmesi kötü oldu.Maça gelince onlardan daha iyi bir takımız,son lig maçında kötü oynamamıza rağmen Shumpertla dönebilirdik maça ama olmadı.Ben takımın istanbula 2 de 2'yle döneceğini düşünüyorum

Banvit serisi bence kolay geçeceyiz dixon zaten sakat hemde yorgunlar ben seriyi 3 0 yada 3 1 kazancagimizi dusunuyorum.Bu arada banvit olinlilere deplasman biletini 40 satmis bizede oyle satar şasırdık mı hayır!!!

25 Mayıs Çarşamba - Bandırma
27 Mayıs Cuma - Bandırma
30 Mayıs Pazartesi - Abdi İpekçi
1 Haziran Çarşamba - Abdi İpekçi
4 Haziran Cumartesi - Bandırma

Şehir değiştiğinde 2 gün ara oluyor, aynı salondaki üstüste 2 maç arasında ise 1 gün ara oluyor sadece, dolayısı ile bu şekilde olacak eğer 5 maç olursa tabi, dileğimiz 30 Mayıs'tan sonra maça gerek kalmadan 3-0 ile işin bitmesi:) tahminim 3-1 alırız.