Arkadaşlar, Bandırma'da her türlü pisliğin yapılmasına hazırmıyız?
Yıllar önce yapılanların bir benzeri bu seride tekrar edebilir, o zaman GS taraftarı çok örgütlü olmamasına rağmen, büyük tepki göstermişti, eğer Banvit o dönem yaptıklarının benzerini yaparsa, GS taraftarının tepkisini çekecekler, umarım Banvit yapacağı pislikler ile milyonlarca GS taraftarını karşısına almak gibi bir hataya düşmez. Fahiş bilet fiyatları, bilet satmama veya az satma, salona geç sokma, bütün tribünlerden küfür etme vs.... gibi, bütün bunlar olabilir buna hazırlıklı olalım.
2. konu Fener formalı insanlar, son lig maçında Fener taraftarları Banvit maçına gelip, pislik yapmıştı, son Edirne maçında da salonda çok fazla Fener formalı insan vardı, inşallah bu seride ki maçlara Fener formalı insanlar gelmez, Galatasaray taraftarlarını tahrik etmeye çalışmazlar.
Ve 3. konu bence en önemlisi, hakemler ve R.Ankaralı!
Ben son maçta yanlışmı gördüm bilmiyorum ama R.Ankaralı Banvit'e turu getiren kişi oldu, Samardziski ve Davud'a her harekette faul çalarak, bu oyuncuları bitirdi, pozisyonları dikkatle izleyin, resmen R.Ankaralı adamları etkisiz hale getiriyor.
Hafızamızı tazeleyelim, son Banvit-GS maçına gidelim, Banvit taraftarları iyiki doğdun Receppp diye bağırmadımı ve o maçı kaybetmemizde Recep'in payı çok fazla değilmiydi?
Bu seride R.Ankaralı maç yönetmemeli, özellikle son maça vs... kalırsa R.Ankaralı maçın hakemi olursa, o zaman infazımız gerçekleşir.
Son nokta O.Ene!
Milli takım koçu oldu ve finale çıkması federasyonu mutlu edecektir, ne kadar doğru karar vermişiz vs... diye övünecekler, ayrıca Olin'in son maçta doğranmısının nedenide bence O.Ene nin çeyrek finalde elenirse tartışılacak olmasıydı, düşünsenize O.Ene büyük bütçeli takımı ile G.Taştimur'un küçük bütçeli takımına elenmiş olacaktı, eleştirileri düşünebiliyormusunuz?
Banvit kulübünün yapacağı pisliklere!
Federasyonun tezgahlarına!
Doğum günü çocuğu R.Ankaralı nın düdüklerine!
Ve Milli Takım koçu O.Ene'nin finale çıkarılması için arkadan itilmesine!
HAZIRMIYIZ?
FİNAL İÇİN SALDIR GALATASARAY BİR ARKANDAYIZ!