Yarı Final 1. Maç | Banvit 57 - 79 Galatasaray CC

Aslanın mönüsünde "kuş" tan başka bir şey yok. Kartalı sindiremeden "olin yağında kızarmış piliç".... Sırada "Kanarya Yahnisi" var. Ama ben buz gibi Efesi tercih ederim.

Aslanlara helal olsun,burdan gidenlerimizin de ayaklarına,boğazlarına sağlık. Çok güzel başladık. Aynı şekilde devam eder umarım. İkinci öğretim okuduğumdan maçı izleyemedim,Nevizade'ye de gidemedim.Eve gelip gördüğüm iki şey vardı.Biri Selçuk İnan transferi diğeri de maçın skoru.Selçuk'u o an unuttum bile diyebilirim. Hatta bunu totem yapıp cuma da böyle yapabilirim :D

Bu maç takım olarak çok iyi oynadık. Banvit de kafa olarak geride başlamıştı zaten. Maç başntan sona kontrolümüzdeydi. İstesek 50 sayının bile altında tutabilirdik. Ama 2. maç da bu maç kadar önemli. Son darbeyi vurmak ve evimize rahat gelmek lazım. Olin serisine de yenilerek başlamışlardı. Ama oradan çıkabilmeyi başardılar. 2. maça dikkat etmeliyiz. Yani bu uyarılarım taraftarlar için. Herkes galibiyet için totemlerini yapmaya devam etsin. Oktay Hoca takımı gevşetmez zaten.

Bu maçın çok önemliydi ve finali ne kadar istediğimizin mesajını verdik bu gün.

Galibiyette emeği geçen teknik kadro, oyuncular ve Bandırma´da takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza gönülden teşekkürler...

...Herkes galibiyet için totemlerini yapmaya devam etsin.

Banvit ile oynayacağımız 2. maçın başlığını açması için "Gözlemci"yi bekliyoruz. : )

Bu serinin skorunu belirlemek kendi elimizde ve ilk maçı alarak iyi bir giriş yaptık.Ermal iyi başlayınca oyuna iyi de devam ediyor oyun içinde.Shumpert olması gereken zamanda devreye girdi.Caner de çok istikrarlı attı ve gayretli oynadı..Aslında maçın ilk dakikasından beri çok iyi bir savunma yaptık ama neticesini ikinci yarıda aldık.Kutluyorum bu galibiyetten ötürü tüm takımı.

Bu maçı umarım alırız dedik durduk. Hiç kimse böyle rahat bir galibiyet beklemiyordu herhalde ama beklenenden çok kolay hallettik ilk maçı. Davis harici 4 yabancıları toplam 14 sayı üretebilmiş, bu da gerekli yabancılara gerekli önlemleri aldığımızı gösteriyor. Bu ezici oyundan sonra silkenemezler umarım da 2. maçı da alıp kısa keseriz olayı.. Tebrikler yenilmez armada

Tebrikler aslanlara.İlk yarı iyi ikinci yarı müthiş oynadık gerçekten.Yerli oyuncularımızın seriye iyi başlamalarıda çok iyi oldu.Şimdi 2.maçı alıp tavukların bütün ümitlerini bitirmek lazım.Aslanlara güveniyoruz.

O değil de o nasıl bir savunmadır ya. Sahasında tek mağlubiyeti olan takımı 50 sayıda tuttuk. Maçlar adam gibi yönetilince sonuç ne oluyor gördü herkes.