Yarı Final 1. Maç | Banvit 57 - 79 Galatasaray CC

Takım olarak müthiştik,ezdik banviti.Savunma özellikle muazzamdı, durum 27-21 iken Oktay Hoca'nın aldığı mola ve başlattığı zone savunmasıyla oyuna direk etki etti.O dakikadan sonra hep bizim üstünlüğümüzle devam etti oyun.Savunmada çok istekliydi takım,banvitte 5 maçın yorgunluğu azda olsa etkilemiştir diye düşünüyorum yüzdelerini.Onun için 2. maçıda bu kadar rahat olmasada kazanacağımızı düşünüyorum.

Bu arada taraftar her zaman ki gibi görevini eksiksiz yaptı.Tebrikler 2. maçıda alın öyle gelin İpekçi'ye !

İkinci maçada aynen devam aslanlar! onlar hala yorgun olacaklar taraftarda çok pislik yapabilir onlarda dikkat edelim recep beyde gelebilir maça!

Shumpert'ı bile delirttiniz. Sonuçta öpüldünüz. Banvitte tvnin gösterdiği bayanların hepsine aşığım. Okuyan olursa bana ulaşsın hemen evlenelim :)

Biz taraftarlar için çok güzel bir gün oldu. Selçuk transferi, bu "mesaj" galibiyeti. Hatta Emenike'nin 9 milyona Fener'e gitmesi bile mutlu etti beni. Yarın da Drogba açıklanabilir diyolar. Çıldırt bizi delirt bizi Cimbom'um!

Alın size o fener formalı adamları koymak tribüne öyle kalırsınız , alın yine saha avantajını susun oturun yarı final bile fazla size dalga geçerek yenmek :)

Bu sezon bandırmayı yol belledık..

Bugün yine bandırmada evımızde oynar gıbıydık.gurur duyduk hem oktay hocaız ve aslanlarıyla hem taraftarımızla.

sımdı bu ısı uzatmadan cuma günüde bandırmaya akarak her zamankı gıbı verdıgımız destekle 2-0 la istanbula dönmemız gerekıyor.

Pazartesı ıpekcı zaten bayram yerı gıbı olacak..Hem takım hem bız ınandık Şampiyonluğu delıler gıbı ıstıyoruz!

Açıkcası bu kadar olmasını beklemiyordum...
Aslanları kutluyorum...
Muhtemel GS - F.Ülker finali bana yıllar önce NBA'deki Lakers-Detroit finalini hatırlatıyor...
Lakers o seride mutlak favoriydi ama, sessiz sedası finale kalan Detroit o seriyi neredeyse süpürüyordu...
Benzetme neresinde derseniz, Detroitin elle tutulur bir yıldızı yoktu, tamamen takım oyunuyla finale çıkmışlardı...
Tıpkı bizim oynadığımız gibi...
Dipnot :
Tabi Lakersin hakemleri yoktu, adil bir seriydi, Stern de tarafsızdı...
Benim korkum tamamen TD...

Seri daha bitmedi.Rakibi ciddiye almaliyiz.Ikinci macada ayni ciddiyetle cikmaliyiz.Bizim takimin en onemli gucu takim olmak ve savunmasi.Bunun esasida ciddiyet.Gevsersek bize yakismaz.

2. maçı da rehavete kapılmadan almalıyız. Şuan için en önemli konu bu. Gerçi Oktay Mahmuti'nin buna izin vermeyeceğini düşünüyorum ama umarım oyuncular nasıl olsa avantajı kaptık diye oynamaz.

2. maçı da rehavete kapılmadan almalıyız. Şuan için en önemli konu bu. Gerçi Oktay Mahmuti'nin buna izin vermeyeceğini düşünüyorum ama umarım oyuncular nasıl olsa avantajı kaptık diye oynamaz.

İkinci maç, banvit'in sezona devam maçı..
bu kadar kolay olmasını beklemek fazla iyimserlik olur..
lakin belli ki olin, banvit'i çok hırpalamış..
bir dahaki maç hemen cuma 18 de..
fiziksel ve mental olarak rakip toparlanamadan hemen yumruğu indirmek lazım.
fener finaline adım adım.

kolay olacağı belliydi de bu kadar deildi...shumperttan beklentimi yazmıştım ve karşılığını verdi...kusura bakma banvit...olinin acısını senden çıkarttık...e o zaman banvitin suçu ne:)

Bence de hiç kolay olmayacak.

Düz mantıkla "Biz bunları çok rahat eleriz yaaa" demek de çok yanlış ki böyle yorumlar da gördüm.

Aynı ciddiyetle, aynı istekle oynamalıyız 2.maçı da. İstanbul'a 2-0 gelsinler yeterki, 3. maçı tribünde kazanırız zaten.