Efes Pilsen - Galatasaray
Maç Tarihi: 27.5.2009 Saat: 19:00
1-0 gerideyiz ve kapışmaya hazırız,
Kapışmaya hazır mıyız?
Maç Tarihi: 27.5.2009 Saat: 19:00
1-0 gerideyiz ve kapışmaya hazırız,
Kapışmaya hazır mıyız?
Maç normalde bizim sahamızda diye tüm sahanın Galatasaray taraftarına açık olacağını sanmayın. İlk iki maçı pota arkasında izleriz sadece. Dolduracağımız yer orası olur en fazla.Ersin Eren' Alıntı:Efes'liler fena şok olacak.Seyirci her maç full çeksin, maç vermeden eleriz bunları.
Maç normalde bizim sahamızda diye tüm sahanın Galatasaray taraftarına açık olacağını sanmayın. İlk iki maçı pota arkasında izleriz sadece. Dolduracağımız yer orası olur en fazla.[/quote:22ndgzee]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Ersin Eren":22ndgzee]Efes'liler fena şok olacak.Seyirci her maç full çeksin, maç vermeden eleriz bunları.
Sahiden neden öyle?Yoksa aziz yıldıvım farkımıErsin Eren' Alıntı:Efes fb maçlarında bütün tribünleri fb seyircine vermişti geçen senelerde.Bize neden böyle bir uygulama yapıyor?
Ben Efes maçında yoktum abi, sen daha iyi bilirsin tabi. Benim tvden gördüğüm kadarı ile konuşuyorum.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Yanllışmı hatırlıyorum Eren biz Bu sene efes maçında serbesttik ve kenarda izledik maçı.
Bu arada ilk maç çarşamba saat 19:00 Ayhan Şahenk.
Efesin seyircisi mi var... :shock: :shock:Şamil Turançiftçi' Alıntı:Serbestti abicim ama biletler pahalı idi Efesliler.org daki arkadaşlar bizi sokacaklardı içeri gerçi onlardan yana bi aksilik yaşadık ama biletimizle girmiştik sonra, Biz kenardaydık efesi destekleyen derbentliler pota arkasında ama yeterince fazla insan gelmemişti o zaman, tv den o yüzden öyle görülmüştür farketmez gerçi eğer finali istiyosak gerekirse efeslilerin biletlerini alıp bi şekilde o salona girmeliyiz bana göre.
Hakan Avci' Alıntı:Efesin seyircisi mi var... :shock: :shock: