Bandırma deplase vol2 Şampiyonluğa 6 kala aslanlarımızın yanındayız.Dünkü tabloya bakarsak kaybetmemiz sürpriz olur gibi ama çok mu korkuttuk naptık birileri gene göreve çağrılmış.
İlk maçta en dikkat çeken olaylardan biri Williams'ın faul problemiydi. Biz de oynadığı zamanda iyi tutunca sahadan silindi. Bu maçta canlanacağı düşüncesindeyim. Saha avantajını çok şükür ilk maçtan ele geçirdik, bu kadar ağır bi yenilgiden sonra nasıl bir tepki verecekleri de önemli. Bir kısım taraftar protesto da etmişti.. Silkenemezlerse seri 3-0 biter, ayaklanırsa 3-1 biter düşüncesindeyim. Umarım ilki gerçekleşir de fazla maç yapmadan bu seriyi de 3-0 ile tamamlarız
İnşallah...Merak etmeyin serinin bitmesi için Banvit in
NBA den takviye yapması lazım
hemde birkaç tane...
Cimbom bırakır mı sandınız!!!
Çok doğru tespitler.... Kenerman'dan ucuz ve düşmanca kararlar bekliyorum.....Tek korkum kenermanın saçma kararlarla uzunlarımızı faul problemine sokması. Ermalin ne kadar istekli olduğunu görüyoruz.. Başta ermal sonra da luksa faul problemine girebilir bu maç.. Ha adil bir yönetim olursa(sanmıyorum da) yine rahat alıp 2-0 yaparız.. Ben ilkyarı banvitin gazla başlayacağını ve maçı önde götüreceğini düşünüyorum.. Eğer hakemler devreye girmezse ve soyunma odasına max 4-5 fark geride gidersek son çeyrek banvitin fiziksel yorgunluğundan yararlanıp kopartırız diye tahmin ediyorum. Hadi onlara karşı koyamayacakları bir savunma yapalım.