Yarı Final 2. Maç | Banvit 85 - 74 Galatasaray CC

Bandırma deplase vol2 Şampiyonluğa 6 kala aslanlarımızın yanındayız.Dünkü tabloya bakarsak kaybetmemiz sürpriz olur gibi ama çok mu korkuttuk naptık birileri gene göreve çağrılmış.

Rakibimiz çok zorlu bir seriden çıkarak geldi, fiziki ve psikolojik yorgunlukları üst düzeyde. 48 saatlik zaman içinde üzerlerindeki yorgunluğu atmaları mümkün olmadığına göre... Yarınki maçta önemli olan Banvit´in ne kadar istekli, kazanma arzusuyla dolu olacağı değil; bizim ne kadar istekli ve kazanma arzusuyla dolu olacağımız.

Maça hızlı başlayabilirler, yüksek yüzde ile hücum ederlerse ilk periyotta farkı açmayı da başarabilirler ama biz istersek sahadan galibiyetle ayrılırız. Salondaki taraftarımız bu bilinçle hareket eder ve desteği maç boyunca sürdürürse İstanbul´a 2-0´lık bir avantajla döneriz.

Şu maç cuma değil de cumartesi olsa "Yüreğimizde büyük aşkınla..." derdim ama...

b-111147-nevizade.jpg

Enson 1999 yılında gitmiştim askerdim o zaman
giderseniz benim içinde çakın :)

Tek korkum kenermanın saçma kararlarla uzunlarımızı faul problemine sokması. Ermalin ne kadar istekli olduğunu görüyoruz.. Başta ermal sonra da luksa faul problemine girebilir bu maç.. Ha adil bir yönetim olursa(sanmıyorum da) yine rahat alıp 2-0 yaparız.. Ben ilkyarı banvitin gazla başlayacağını ve maçı önde götüreceğini düşünüyorum.. Eğer hakemler devreye girmezse ve soyunma odasına max 4-5 fark geride gidersek son çeyrek banvitin fiziksel yorgunluğundan yararlanıp kopartırız diye tahmin ediyorum. Hadi onlara karşı koyamayacakları bir savunma yapalım.

Arkadaşlar, bu günkü maçtan sonra İpekçi'de ki maçta tribünlerin dolması için #Galatasaray4Euroleague gibi bir kampanya yapalım, taraftar blogları, forumları, twitter ve facebook'u etkili kullanırsak, çok büyük bir kitleyi salona çekebiliriz.

İlk maçta en dikkat çeken olaylardan biri Williams'ın faul problemiydi. Biz de oynadığı zamanda iyi tutunca sahadan silindi. Bu maçta canlanacağı düşüncesindeyim. Saha avantajını çok şükür ilk maçtan ele geçirdik, bu kadar ağır bi yenilgiden sonra nasıl bir tepki verecekleri de önemli. Bir kısım taraftar protesto da etmişti.. Silkenemezlerse seri 3-0 biter, ayaklanırsa 3-1 biter düşüncesindeyim. Umarım ilki gerçekleşir de fazla maç yapmadan bu seriyi de 3-0 ile tamamlarız

Umarım dediğiniz gibi 3-0 biter, finale dimdik yürürüz.....

Tek korkum kenermanın saçma kararlarla uzunlarımızı faul problemine sokması. Ermalin ne kadar istekli olduğunu görüyoruz.. Başta ermal sonra da luksa faul problemine girebilir bu maç.. Ha adil bir yönetim olursa(sanmıyorum da) yine rahat alıp 2-0 yaparız.. Ben ilkyarı banvitin gazla başlayacağını ve maçı önde götüreceğini düşünüyorum.. Eğer hakemler devreye girmezse ve soyunma odasına max 4-5 fark geride gidersek son çeyrek banvitin fiziksel yorgunluğundan yararlanıp kopartırız diye tahmin ediyorum. Hadi onlara karşı koyamayacakları bir savunma yapalım.
Çok doğru tespitler.... Kenerman'dan ucuz ve düşmanca kararlar bekliyorum.....

Kennermana dikkat.Ciddi savunmamizi yapar Jerry sacmalamaz uzunlarimiz hakem katliamiyla erken oyundan dusurulmezse 40 dakika dayanamaz Banvit.Ama cok cok ciddi oynamaliyiz.Ilk macin ikinci ve ucuncu periyodlari gibi.

Jerry Johnson'ın bu maça iyi başlaması psikolojik açıdan çok çok önemli. Eğer bu maça da kötü başlayıp fazla süre alamazsa, Fenerbahçe serisini tek gardla oynayacağımızın haberidir bu. Oktay Mahmudi bundan önce formsuz dönemlerinde sık sık sahada tutmuştu onu, bu maçta da yine aynı şekilde olacağını düşünüyorum. 2-3 numaralarda bir problem çıkmaz muhtemelen, önceki maçta rotasyonu çok iyi uygulamıştık, kondüsyon problemi çekmeyiz bu maçta da.

Ben 2-0'la döneceğimizi düşünüyorum, saha dışı etkenleri göz ardı tutarak söylüyorum bunu tabii.

eğer saha dışı olaylar olmazsaa..
* Banvit iyi bir takım ancak Olin serisi onları yordu.Çok yorgunlar dün koçları Ene'nin röportajını dinledim Mahmuti ile birlikte spormax'de canlı yayında Ene ölmüş gibi davranıyodu.Mahmuti çok sakindi.ben bu maçı 2-0 a getirebiliceğimizi düşünüyorum Banvit çoook yorgun.