Yarı Final 2. Maç | Banvit 85 - 74 Galatasaray CC

Oyunun gidişi böyle olursa kazanacağımızı düşünüyorum. Sürekli dış atışa zorluyoruz. O atışlar acaip yüzdeli germediği sürece alırız umuyorum.

Devreye son saniye basketiyle 42-41 geride girdik ama önemli değil. Banvit´in ikinci yarının ortalarından itibaren oyundan düşeceğini düşünüyorum.

Tutku son anlarda yaptığı top kaybına rağmen muazzam oynuyor. Onun oyunda olduğu anlarda o kadar rahatım ki...

Justin linkinin kalitesi güzel ancak görüntü yarıda kesiliyor.Justin Pro üyeliği falan filan diyor habire.Nasıl çözebilirim bunu ?

Banvit iyi şut attığı bir günde 1 sayı farkla önde olması bizim için avantaj.

2.yarıda Tutku-Luksa-Shumpert oyuna girene kadar basa bas oynarsak daha sonra düğümü çözmeye baslarız.

Rakipin maç ritmi var ama fizik olarak cok kötüler. Olin serisinden yorgun gelip birde üstüne 46 saat de 2 maç yapıyorlar ki bu bizim için büyük avantaj.

Bu avantajı kullanıp macı kazanmamız lazım bu mac ilk mactan cok daha önemli.

banvit biraz dinlenmiş gecen maçtaki gibi bitkin gözükmüyolar ama tempo yüksek daha ne kadar dayanabilcekler oktay hocada bunu bilio ve tempoyu yüksek tutuyo
ayrıca çok yüksek yüzdeylede oynadılar ikinci yarıda bu yüzde de düşerse rahat alırız gibi