Yarı Final 2. Maç | Galatasaray MP 72 - 81 Beşiktaş Milangaz

Satılan bilet 3000 civarı imiş. Hayal kırıklığı :/

2-0 öne geçip psikolojik üstünlüğü ele almamız lazım. Zira ilk maçta kazanabilecekleri hissini verdik. O maçtan çok dersler çıkarmamız lazım.

Umarım ilk maçtan geçerli dersler çıkartılmıştır,aslında skorun kapanmasına izin vermemiz ilk maça özel bir şey değil,sezonun genelinde açtığımız farkları koruyamadık.Beşiktaş Milangaz tehlikeli takım,şut yüzdesi çok yüksek bir takım.O son şut her zaman kaçmaz,dikkatli olalım,iyi savunmamızı sürdürüp,şutlarda da iyi günümüzde olmamız gerekiyor.

İlk yarıda nasıl hızlı oynayıp Beşiktaşlı oyuncuları yormuştuk, zira rotasyonları dar. Bu yöntemi 2 yarıda da sürdürmeliyiz. Hele hele hele 3. periyotta çok iyi oynamalıyız. Nedir bu 3. periyotlardan çektiklerimiz.

Şut yüzdemizin iyi olması lazım. Onlar Arroyo Hawkins ve Mensah 3 yabancıyla oynayacak. Mensahı ilk maçtaki gibi durdurmalıyız. Erceğ oyuna girdiği zaman Mensah çıkacaktır. Erceg şutu iyi hareketli bir uzun boş kaldığında cezayı kesiyor. Onu Shumpert değil Cevherde değil ancak Savovic savunur. Savovic hucumu kötü olsada iyi savunmacı. Erceg oyuna girerse Savovicde oyuna girmeli.

Furkan bir şekilde Mensahı alır. Erceg Savoviç desek. 4 numaradan katkı bile alamıyoruz. Cevher ve Shumpert hele o Shumpert ne yapıp edip bir şeyler yapmalı.

Salı günkü karşılaşma da gerekli dersi verdi bize. Evet, ligin en iyi takımıyız ama Beşiktaş´ı küçümsemek doğru bir davranış olmaz. Karşılaşmadan galip ayrılacağımızı düşünüyorum ama yapısı itibariyle Beşiktaş son ana kadar bırakmayacaktır maçı.

Satılan bilet 3000 civarı imiş. Hayal kırıklığı :/

Satılan bilet sayısına çok da takılmamak gerek bu aşamada. Yarın gişeden satılacak biletler, kombine sahiplerinin gelmesiyle birlikte Yenilmez Armada´nın 10.000 kişiye oynayacağını tahmin ediyorum.

bonsu ilk maçtaki gibi olmayacaktır...o tarz bir oyuncu üstüste 2maç etkisiz oynamaz...furkan'a daha çok iş düşecek...maça barış hersek ile başladıkları için biz de cevher ile başlayabiliriz aslında...erceg ile birlikte girer savo oyuna...
ve lütfen göksenin hücumda bu kadar yavan iken ısrar edilmesin caner'e şans verilsin...zira caner bunu hakediyor...

bonsu ilk maçtaki gibi olmayacaktır...o tarz bir oyuncu üstüste 2maç etkisiz oynamaz...furkan'a daha çok iş düşecek...maça barış hersek ile başladıkları için biz de cevher ile başlayabiliriz aslında...erceg ile birlikte girer savo oyuna...
ve lütfen göksenin hücumda bu kadar yavan iken ısrar edilmesin caner'e şans verilsin...zira caner bunu hakediyor...

Bonsu ilk maça göre etkili oynarsa bu kez Erceg etkili olamayacak demektir, çünkü 2'si aynı anda oynayamıyor hiç yabancı sınırı sebebiyle ;)

İlk maçtan korkum daha çoktu, rotasyonları çok geniş olmayan takımlara karşı 2.maçlar daha kolay geçer, gerekli dersi de almış şekilde çıkacağız maça. Beşiktaş bizden daha çok yıprandığı için ilk maçtan rahat geçmesini bekliyorum şahsen

Serinin en kritik maçı. Bu maçı kazanmamız halinde serinin Sinan Erdem'de son bulacağına eminim. Ama önce bu maça konsantrasyon.

GALATASARAY'ımız Play Off'larda vites yükseltti. İlk maçta da ilk yarı gereken performansı ortaya koyup maçı kazandı. Bugün yapmamız gereken sert savunmamızı maçın geneline yaymak. Biz bunu yaptığımız zaman kısıtlı Beşiktaş kadrosu bu sertliğe çözüm üretemiyor ve de fark açılmaya başlıyor. Oyun disiplininden asla kopmamalıyız. Her maç çok değerli. Ergin Ataman bu maçı kazanmak için her şeyi yapacaktır. Maç günü taraftarımız salonu doldurur. İlk maçta yerimi almıştım fakat bu maça ertesi sabah çok önemli bir sınavım olduğu için gelemeyeceğim. Aslanlarımıza şimdiden başarılar.

Beşiktaşın yıpranmış bir şekilde sahaya çıkmasını falan beklemıyorum,yine çok yüzdeli dış şut atabilirler,bizi alan savunmasıyla durdurabilirler ama biz her şeye rağmen kazanmalıyız yine.İlk maçın ilk yarısındaki savunmayı genele yaymalıyız,ayrıca taraftar maçtan kesinlikle kopmamalı Euroleague maçlarındaki havayı yaratmak lazım

Gişe önünden bilet bulabiliceğimi düşünüyorum akşam 6:30 gibi salonda olacağım, umuyorum.

İlk maçta da yazmıştım dar rotasyon goygoyu bitsin artık, beşiktaş bu kadroyla oynamaya alıştı ve formdalar diye. Dudley de döndü. Bonsu'dan çok sınırlı katkı almalarına rağmen biz birazcık gevşeyince neler olacağını gördük. O yüzden ilkyarıdaki savunmayı 30 dk civarına yayabilmemiz lazım. Bugün Erceg ve Dudley ilk 5 başlar diye tahmin ediyorum. Bu sefer umutlanma şansını vermeyelim. O yüzden KONSANTRASYON.

Açıkcası ben beşiktaş'ın çok dar bir kadroyla oynadığına da pek katılmıyorum, zira oynayan oyuncular yüksek süre alarak çok ciddi performans veriyorlar.

Bence bu senenin en kritik maçı, yenip noktayı koymamız gerekiyor. Bu takim bu sezon Final Four finalindeki iki ekibide yenerken yaptığı savunmayı bu maçtada yapmalı, ben inanıyorum eğer şampiyon olursak direkt Euroleague bileti gelecektir.

Arkadaşlar bu sene tblde final oynamamız halinde gelecek sene euroleague'e dorudan katılacağımız haberleri doğru mu?Bilen biri cevaplarsa sevinirim.

Arkadaşlar bu sene tblde final oynamamız halinde gelecek sene euroleague'e dorudan katılacağımız haberleri doğru mu?Bilen biri cevaplarsa sevinirim.

sanırım gecen haftaydı euroleauge'nin CEO'su Bertomeu ; Galatasaray'ın playofflarda finale kalması halinde euroleauge 'e katılma şansının olduğunu söylemişti ama o açıklama beni tatmin etmemişti açıkçası net açıklama yapmadı, ama ben inanıyorumki takımımız bu sene şampiyonluğu alacak ve ihtimallere,soru işaretlerine kalmadan katılacak...