Yarı Final 2. Maç | Galatasaray MP 72 - 81 Beşiktaş Milangaz

Shumpert oyuna girdiginde herşey belirleyici olacaktır. Bu macta ben +10 fark beklıyorum ilk yarıdakı direncı 2. yarıda'da sürdürürsek beşiktaş hareket edemez.

sanırım gecen haftaydı euroleauge'nin CEO'su Bertomeu ; Galatasaray'ın playofflarda finale kalması halinde euroleauge 'e katılma şansının olduğunu söylemişti ama o açıklama beni tatmin etmemişti açıkçası net açıklama yapmadı, ama ben inanıyorumki takımımız bu sene şampiyonluğu alacak ve ihtimallere,soru işaretlerine kalmadan katılacak...

sine Galatasaray'ı sordu. o da organizasyonumuza renk kattılar ama kurallar belli final oynarlarsa -ki oynayacağına inanıyorum dedi- ön eleme bileti alırlar ama şampiyon oldukları takdirde direkt katılırlar. Türkiye'de euroleauge'e katılımı kesin olan tek takım Efes. fülker seneye katılamayacak galiba?

Bursa yolunda ''Ana hedef Top 16 düzeyi olmalı ama rakiplerin ne yapacağı belli değil;çizgimizden ödün vermeyip temel doğruları yerine getirirsek beklediğimizden kolay bir şampiyonluk gelebilir'' minvalinde konuşmuştuk.Spor bu.Gerek yakın geçmişte gördüklerim gerekse rahatsız düşüncelerim sebebiyle kesin konuşmaktan kaçınıyorum,rahatlamamam gerektiğini kendime hatırlatıyorum.
Yukarıdaki girizgahın paralelinde diyeceğim şudur:Bu maç belki de şampiyonluk maçı.Bir maçlığına gerek tribün gerek takım İpekçi'yi Barcelona'ya,EL şampiyonu Olympiakos'a,uzay takımı CSKA'ya,son barutunu atan Efes'e dar eden kimliğine bürünmeli.Rakibimiz karşısında rahat olunacak son takım.İlk maçtan gerekli dersi her unsurumuzla alamazsak yazık olabilir.Kendimize saygı göstererek masaya gerekli şeyleri koyalım bugün.
Her günü sarı kırmızı olan Mayıs'ın en güzel günü bugün;17 Mayıs.Galatasaray'a koşar adım gitmek için,erkek basketbol şampiyonluğunun temelini hazırlamak için daha güzel bir gün olabilir mi?