Yarı Final 2. Maç | Galatasaray MP 72 - 81 Beşiktaş Milangaz

Skor olarak Barcelona'ya ezilmediğimiz sahamızda Milangaza eziliyoruz. Olacak iş değil.
Bir de bu nasıl baldır BJK de. Adamların her çemberi turlayan atışı giriyor. Bizimki ler sekiyor sekiyor dışarı çıkıyor.

Beşiktaş açık bir şekilde bize ters geliyor ve acayip sut atıyorlar .Bizde çok boş sut kaçırıyoruz umarın sinan erdem de bu sutların hepsi girer orda en az yüzde 50 ile üçlük atmak lazım.

Sinan Erdem'de 1 maç alır, seriyi buraya taşırız. 5. maç taraftarın ve takımın şampiyonluk havasına girmesi için de iyi olacak. Çok kötü görmüyorum geleceğimizi.

Bu mağlubiyet beni şoke etti . Şimdi saha avantajını da kaybettik Sinan erdemden en az bir galibiyet cıkarmamız lazım artık .

Tehlike çanları ilk maçta çalmıştı ama salı günü daha iyiydik Beşiktaş´a oranla. Hücumda bu kadar tıkandığımız bir günde Göksenin ve Savovic´ten beklentilerin üstünde katkı almamıza rağmen diğer oyuncularımız beklentilerin çok altında kalınca sürpriz bir sonuca imza attı rakibimiz.

Sinan Erdem´de bir maç alacağımızı ve serinin İpekçi´de noktalanacağını düşünüyorum. Ama Abdi İpekçi´deki maç asla kolay olmayacak. Artık herkesin ayağı yere basar sanırım.

Sinan Erdem'de 1 maç alır, seriyi buraya taşırız. 5. maç taraftarın ve takımın şampiyonluk havasına girmesi için de iyi olacak. Çok kötü görmüyorum geleceğimizi.

Valla ben korkuyorum Kerem.Mustafa'nın da dediği gibi bir acaip ters geliyorlar.Maçları 5-5,5,6 kişi ile oynuyorlar ve biz bu takıma hiç bir şey üretemiyoruz.Üstüne üstük inanılmaz şut atıyorlar bize karşı..Ben endişeliyim.

Kötü oynadığımız halde bile çok fırsat geçti elimize. Tutku'nun potaya inceler gibi bakış attığı an ben de potaya kızmaya başlamıştım. Bu seride top da pek nazlı.

Takımdaki kötü gidişin nedeni bariz belli Dedevic ilk geldiğinde Ship'i aratmadı şimdi aratıyor ve Dedovic toparlanmaz veya Ship iyileşmezse final serisinde işimiz zor.

Valla ben korkuyorum Kerem.Mustafa'nın da dediği gibi bir acaip ters geliyorlar.Maçları 5-5,5,6 kişi ile oynuyorlar ve biz bu takıma hiç bir şey üretemiyoruz.Üstüne üstük inanılmaz şut atıyorlar bize karşı..Ben endişeliyim.

Bir altınızda Erol Bey de yazmış. Bugün bu maçı daha çok biz verdik. Son çeyrekte 3 dk'ya yakın sayı bulamadılar ama o sırada biz de bulamadık. 1-2 şuta bakardı her şey. Lakovic ve Andric devreye giremedi. Orada 1 maç alacağız abi, endişeye gerek yok.

Oradan en az 1 maç alırız, bu güce sahibiz, ama bu oyunla da değil. Takımın kendine gelmesi ve silkelenmesi gerek. Fazla da stres yapmaya gerek yok, moral bozmaya hiç gerek yok, biz Beşiktaş'tan daha iyi bir takımız.

Ayrıca, seyirci olarak bugünlere seyirci desteğiyle geldiğimizi unutmaya devam etmekteyiz. O kadar ceza almışken, hala küfretmek niye anlam veremiyorum. Maç sonunda sahayı -takımın maçı çevireceğine inanmadığı için- erken terkeden kim varsa "bana göre" çok büyük ayıp ediyor. Taraftar olarak bizim de silkelenip kendime gelmemiz şart.