Yarı Final 3. Maç | Beşiktaş Milangaz 74 - 65 Galatasaray MP

Buraya kadar mücadele ederek geldik maalesef ikili oyunlar haricinde hucüm alternetiflerimiz yok, bunlara da önlem alınca yenilgiler kaçınılmaz oldu .Bu takım bize nice mutluluklar yaşattı mağlubiyetlerde de alkışlamasını bilelim ,ama Allah korusun Beşiktaşa elenmek çok koyacak .

ender,cevher shumpert andriç nedir bu yaa rezilleri oynuyorlar top dışarı çıkıyor bonsu topu çeviryor herkes izliyor haa unutmadan lak
oviç patatese bağlamış artık sayı atamıyor adam bakıorum trabzona falan gibson falan var takım oyunu diyoruz eyvallah ama bu nedir yaa

Bu takıma, oyununa, arkadaşlığına ne oldu anlamıyorum. Şampiyon olsak çok güzel, ama bu mücadele bizlere yakışmıyor. Bir de Beşiktaş'ı gözünde büyüten arkadaşlara sesleniyorum, bu oyunla hiçbir takımı yenemeyiz. Sahaya çıkıp Cska veya diğer maçlardaki gibi mücadele ettik de yenemedik mi. Çok basit, sadece Gordon adam gibi oynasa şu an seri 3-0'dı. Tutku bugün hiç üçlük sokamadı, Lakoviç kendisine yakışmayacak oyun oynadı. Bu şekilde kazanılmaz. Bu işi buraya oyuncular getirdi, yine onlar kurtaracak...

Böyle rezil oynamanıns ebebi bjk de olabilir mi buda ayrı bir ironi adamların şutörleri bizim şutörleri ezdi geçti.bizde şutör var mı diye düşündüm gordon bile sayı atamadı boş üçlük atıyor lakoviç sıksan potaya değmeyecek.

takımda bir istekiszlik var. tabiri caizse kız gibi oynuyoruz, hiç ısırmıyoruz. ama bu bundan sonraki maçta böyle olmayacaktır. alan savunması öyle yada böyle işe yaradı.djedovice 4. maçtada ısrar etmeli ve gordonuda yanına katmalı. o zaman maç bize gelecektir.
ne olursa olsun sakin olalım, herşey daha bitmedi...

rotasyon yapacağız diye formda olmayan oyunculara gereksiz süre veriyoruz. O gün kim iyiyse onun üzerine gitmek lazım. Gerekirse ona 30 dk+ süre vermek lazım.. Sonuç olarak tur şansını zora soktuk umarım salı günü maçı alıp son maçı Abdi ipekçiye taşırız...

Yarın akşam idmanına imkanı olanların gitmesini diliyorum.Ellerinde baklava,pasta,çiçek vb şeylerle gidilebilir ve moral verilebilir takıma.Son maç olarak bakmamalıyız bu maça gidenlerin onlara seriyi İpekçiye getirin ve asıl son maçı gösterelim onlara,sizlere güveniyoruz gibi konsantre olmalarını sağlayacak sözler söylemesi lazım.Onlara güveniyorum ama takımda eksiklik var.O eksiklik salı akşamı bizimle olmasın.

Futbol takımına yapılan uğurlama gibi takıma maçtan önce destek için birşeyler yapılmalı bence bu noktada taraftar takımı uğurlamalı yada ona benzer birşey yapılmalı..Bu 2 içinde organize edilebilir birşey..

çok mu havalara girdi oyuncularımız nedir bu oyun anlam veremiyorum beşiktaşa elenirsek geçen yılın gerisinde kalacaz şampiyonluk dışında her türlü sonuç büyük başarısızlık ligin tek favorisi bizdik şu an durum ne hale geldi

Sali gunu normal sezonda nasil oynadiysak oyle oynayalim ve onlara patronun kim oldugunu gosterelim. Bu seride sadece ilk macin ilk yarisinda kendimiz gibi oynadik ve 15 sayi fark attik rakibe. Bugun soyle yaptik boyle oynadik demenin bir katkisi yok artik bize. Gidelim ve seriyi İpekci'ye getirelim.