Yarı Final 3. Maç | Beşiktaş Milangaz 74 - 65 Galatasaray MP

siena maçından beri hiç bu kadar kötü görmemiştim bu takımı facia yaşadık resmen. buradan döneceğini zannetmem maçın biz bomboş 3lükleri kaçırıp onlar alakasız yerlerden 3lükleri atarken diğer maça konsantre olmak lazım

hücum ribaundu verioz yine arroyo boş kalıyor son saniyede hayret yaa dönmez bu maç dönerse bir daha salona gitmyeceğim ben keşke 2.olsaydık diyordum ah ah

şutör yok takımda bunu görüyoruz takım kötü olunca berbat oluyoruz aksi durumda sıkıntı yaşıyoruz.üstüne serbest atışlarında 2 de 2 atyıor adamlar biz 2de 1 fark 12

Tepki alıcam belki ama kalite farkı işte. Kaliteli oyunculara sahipler ve Shipp sonrası bizden daha iyi takımlar. Rotasyon falan dar ama bir şekilde çözüm buluyorlar işte.

15 sayıdan geri döünüş nasıl olur izleyelim son periyotta özellikle harika oynucaz gibi bi his var içimde...

Daha ligf bitmeden şampiyon havalarına girilirse Euroleague hesapları yapılırsa, transfere çullanılırsa elalem gelir seni dağıtır.

fark 11 bu maç dönmez içinden falan çıkıyor anlamadım.erceg sayı atamıyorkende yenemiyoruz adamlar etrs geliyor bizde seri salı biter evimize döneriz neymiş abicim 1.olalım abdi ipekçide alayına yok arkadaş stretjik olcan ne olursa olsun

62-51 11 sayı geride kapattık son çeyrek muazzam bi savunma yapmalıyız... Yapcağızda bizler inanıyoruz sizlere sizlerde inanın aslanlar...