Yarı Final 3. Maç | Beşiktaş Milangaz 74 - 65 Galatasaray MP

BJK nedense bzim maçlarda çok yüzdeli oynuyor. Ama biraz morallerini bozarsak sert savunma ile atamazlar o kadar. Ancak bir gerçek varki Hawkins! takım sıkıştığı an içeri penetre ediyor ya faul aldırıyor ya da basket atıyor. Bu duruma bir son vermek lazım Hawkins'e tam saha baskı yapıp sinirlendirmek lazım onu. Onlar Gordon'a aynen böyle yaptılar. Çok özel ve sıkı bir savunma yaparsak maçı alırız aksi taktirde işimiz zor.
Hyırlısı bakalım inşallah yüzümüzün akıyla çıkacağız bu seriden.

Takımımıza , Kenar yönetimimize , Oktay MAHMUDİ 'ye sonsuz güvenimiz var. Sezon başından beri saçma sapan kaybettiğimizi düşündüğümüz maçlar oldu , olmadı değil ama hep seri maçlarda bizim takımımız ve benchimiz bunları geçer düşüncesinde hemfikirdik.
İşte hendek işte deve ;
Ele güne karşı saldır Galatasaray !!!

2gün önceden biletleri tüketmişler...biz neden yapamadık bunu...biz degil miydik EL'de final four hedefleyen seneye...böyle mi ulaşacagız hedeflere?? şu turu beşiktaşa verirsek yeminle kahrolurum...ergin efendinin açıklamaları da sagda solda hiç eksik olmuyor iyice kin güttüm!!

maç hafta sonu olduğu için tükendi. Bizim maç da hafta sonu olsa biz de tüketirdik. ayrıca BJK Basketbol tarihinde sanırım en çok seyirciyle ev sahibi olacağı maç olacak. o salon 16500 kapasiteli.

BJK nedense bzim maçlarda çok yüzdeli oynuyor. Ama biraz morallerini bozarsak sert savunma ile atamazlar o kadar. Ancak bir gerçek varki Hawkins! takım sıkıştığı an içeri penetre ediyor ya faul aldırıyor ya da basket atıyor. Bu duruma bir son vermek lazım Hawkins'e tam saha baskı yapıp sinirlendirmek lazım onu. Onlar Gordon'a aynen böyle yaptılar. Çok özel ve sıkı bir savunma yaparsak maçı alırız aksi taktirde işimiz zor.
Hyırlısı bakalım inşallah yüzümüzün akıyla çıkacağız bu seriden.
Bence Arroyo daha kilit noktada. O olmadan BJK organize olamıyor. Arroyo da baskı yiyince etkisiz kalıyor. Arroyo sahada olduğu sürece her topu yere vurduğunda veya pas hamlesinde el uzatmak gerek, hiç nefes aldırmamak gerek.

Bugün Galatasarayımız sahadan galibiyet çıkaracaktır. Umutluyuz ve takımımıza sonuna kadar güveniyoruz.

CSKA maçında bile bu maçtan daha çok güzel düşünceler vardı yalnız. Şu geldiğimiz nokta takıma karşı yapılan bir ayıp olsa gerek.

http://www.gsbasket.org/forum/threads/8358-EL-Galatasaray-MP-68-64-CSKA-Moskova

Taraftar olarak kırılganlık gösterdik gerçekten. Perşembe günü maçın bitimine 2 dakika kala salonun boşalmaya başlaması moralimi bozdu ama ben turu Sinan Erdem'de bitiririz diye düşünüyorum. Bu takım finalde de olacak, şampiyon da olacak.

#SenSampiyonOlacaksin etiketi ile biraz canlandıralım herkesi arkadaşlar. Bu faaliyetler 5. maça da yatırım olacak.

Az önce İbrahim Kutluay, yorumcusu olduğu haftalık basketbol programı 100% Basket'te "Hakemler Galatasaray'a sempati duyuyor, bu sebepten ilk iki maçta Galatasaray'a yardımcı oldular, bundan sonraki maçlarda da!.." gibi bir yorum yaptı.

Sayın Kutluay, bu uyarıyı/yönlendirmeyi neden yaptı? Acaba haklı mı?

Gitsin locasında FUlker maçlarını izlesin. Tabi halen izleyebilecek maç bulabiliyorsa. Özellikle 2. maçta hakemlerin bize yardımcı olduğunu düşünmek için insanda ya akıl olmaması gerekir ya da birilerinin direktiferini,aynı abisi Rıdvan Dilmen gibi, yansıttığını söyleyebiliriz.

Serinin ilk 2 maçını izleyemedim maalesef, bizim birlikte ligtv yokmuş. Bugün izin günüm ligtv olan biyer bulup maçı açtıracağım bu maçı kesin izlemem lazım. Seri başında rahat eleyeceğimizi düşünüyordum fakat 2 maçta ortada geçmiş sanırım. Bizim sahip olduğumuz rotasyonla çok rahat geçmemiz lazım aslında ama çok yüzdeli 3'lük atıyor Beşiktaş. Bu maçta euroleague sertliğimizi ortaya koyup maçı kesinilkle almamız gerekiyor. Hem euroleague bileti için hemde tüm sezonun emeği boşa gitmemesi için.

Beşiktaş - Galatasaray (Canlı)

Maç boyunca buradan devam edelim arkadaşlar.

Lütfen başlık altında link talebinde bulunmayın, link arayanlar özel mesaj ve Twitter gibi araçları kullansın. Olmadı benim hesabı takip edin. :)

Takımımız önemli bir maça çıkarken biraz da basketbola odaklanmak gerek diye düşünüyorum.

Beşiktaş'lılar ciddi ciddi şampiyon olacaklarına inanıyorlar. 1 maç aldılar diye kaba etleri kalkmı galiba.. Eurochallenge gibi eskicilerin bile 5 TL verip almayacağı kupayı aldılar diye de özgüvenin dibine vurmuşlar. Galatasaray adamı çarpar çarpar!

Bu maç açık ara serinin en kritik maçı mutlaka kazanmamız lazım.Dedovic çok büyük iş düşüyor Hawkins çok iyi savunması lazım ayrıca Bonsuya yaptığımız savunmaya devam etmeliyiz.Erceg i nasıl tutacaz bilmiyorum umarım gününde olmaz.Arroyonun bire birlerine dikkat etmek lazım.Serhat Çetin iyi oynuyor bu aralar birde Serhat Çetin kolay faul olabilen bir oyuncu onu faul sorununa sokarsak bununla paralel Hawkins ve Arroyonunda verimliliğini düşürürüz çünkü süreleri azalır.

Shumpert sakatlığı nedeniyle kadroda yokmuş yerine kaptan Haluk Yıldırım oynuyacakmış.Kaptan böyle maçları sever kritik üçlükler atar hadi kaptan .