maca gidicem sessız bir cıglıkla takımı desteklicem
ben de abi umarım tüpçüleri yeneriz de 15bin Beşiktaşlının yüz ifadesini orada canlı canlı görürüz
maca gidicem sessız bir cıglıkla takımı desteklicem
ben de abi umarım tüpçüleri yeneriz de 15bin bjklinin yüz ifadesini orada canlı canlı görürüz
2gün önceden biletleri tüketmişler...biz neden yapamadık bunu...biz degil miydik EL'de final four hedefleyen seneye...böyle mi ulaşacagız hedeflere?? şu turu beşiktaşa verirsek yeminle kahrolurum...ergin efendinin açıklamaları da sagda solda hiç eksik olmuyor iyice kin güttüm!!
Bence Arroyo daha kilit noktada. O olmadan BJK organize olamıyor. Arroyo da baskı yiyince etkisiz kalıyor. Arroyo sahada olduğu sürece her topu yere vurduğunda veya pas hamlesinde el uzatmak gerek, hiç nefes aldırmamak gerek.BJK nedense bzim maçlarda çok yüzdeli oynuyor. Ama biraz morallerini bozarsak sert savunma ile atamazlar o kadar. Ancak bir gerçek varki Hawkins! takım sıkıştığı an içeri penetre ediyor ya faul aldırıyor ya da basket atıyor. Bu duruma bir son vermek lazım Hawkins'e tam saha baskı yapıp sinirlendirmek lazım onu. Onlar Gordon'a aynen böyle yaptılar. Çok özel ve sıkı bir savunma yaparsak maçı alırız aksi taktirde işimiz zor.
Hyırlısı bakalım inşallah yüzümüzün akıyla çıkacağız bu seriden.
Bugün Galatasarayımız sahadan galibiyet çıkaracaktır. Umutluyuz ve takımımıza sonuna kadar güveniyoruz.
CSKA maçında bile bu maçtan daha çok güzel düşünceler vardı yalnız. Şu geldiğimiz nokta takıma karşı yapılan bir ayıp olsa gerek.
http://www.gsbasket.org/forum/threads/8358-EL-Galatasaray-MP-68-64-CSKA-Moskova
ben de abi umarım tüpçüleri yeneriz de 15bin Beşiktaşlının yüz ifadesini orada canlı canlı görürüz