• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yarı Final 3. Maç | Beşiktaş Milangaz 74 - 65 Galatasaray MP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
İnşallah alnımızın akıyla çıkacağız bu gece sinan erdemden... rabbim aslanlarımızın yardımcısı olsun...

Shumpert yoksa Cevher'in süresi artacaktır . Eğer gününde olup kritik şutları sokarsa maçı alabiliriz diyorum.

bu sene deplasmanda hiç yokuz. böyle bir taraftar önünde pek şansımız yok gibi. bi mucize gerek bize

Bu maç açık ara serinin en kritik maçı mutlaka kazanmamız lazım.Dedovic çok büyük iş düşüyor Hawkins çok iyi savunması lazım ayrıca Bonsuya yaptığımız savunmaya devam etmeliyiz.Erceg i nasıl tutacaz bilmiyorum umarım gününde olmaz.Arroyonun bire birlerine dikkat etmek lazım.Serhat Çetin iyi oynuyor bu aralar birde Serhat Çetin kolay faul olabilen bir oyuncu onu faul sorununa sokarsak bununla paralel Hawkins ve Arroyonunda verimliliğini düşürürüz çünkü süreleri azalır.

Erceg'e top aldırmamak gerekiyor. İlk maçın ilk yarısında Cevher başarmıştı bunu.

Deplasmanda olmadığımız konusuna ben çok katılmıyorum, Efes'i, Banviti, Tofaş, Karşıyakayı deplasmanda yendik. Fenerbahçeyi de yeniyorduk neredeyse. Euroleaguede de dişimize göre olan takımları yenebildik veya zorladık.

tutku-göksenin-gordon-savoviç-andriç beşiyle başlıyoruz maça.

Takımımıza sonuna kadar inanmak durumundayız, başarı esasında inanç gerektirir.
Bu sene şampiyon olacağımıza inancım tam. Biz inanmıyorsak, oyunculardan birşey beklemek ne kadar mantıklı.
Şimdi 'KONSANTRASYON' zamanı, sonrasında da 'ŞAMPİYONLUK'...

arkadaşlar özelden link alabilirmiyim lütfen

özeldende olsa link vermeyen fenerli olsun :D

link olursa tadından yenmez

savoviç ve andriç in basketleriyle baskılı savunmayı ilk saniyeden itibaren uyguluyoruz..

link olan varsa özelden yazarmısınız

arkadaşlar özelden link atabilecek varsa çok iyi olu :)

Özelden link?

Geri