Yarı Final 3. Maç | Beşiktaş Milangaz 74 - 65 Galatasaray MP

bu ender beni öldürcek vallahi birde andricin hücum faulleri öldürcek anlamadım gitti adamlar harbi inanmışlar gibi oynuyorlar.Ayrıca anlamıyorum tutukluk var takımda

takım boris savoviçin ellerine bakıyor maalesef 7 sayısı var takımın sayılarının yarısı ondan geldi lucas gordon sahada yok maalesef cevher cedoviç lakoviç devreye girmezse işimiz çok zor. Bu arada yarı finalde çerez fener dururken taş gibi bjk yi isteyenlerde herhelde pişmandırlar :)

4-0 ie başlamışken kaan 9 dk.da 10 sayı atabildik. Kısalarda üstünlük kurmamız gerek. Savovic'in eline bakarak maçı almamız biraz zor.

Savunmamız yine iyi değil maalesef. Alan savunmasına geçtik boş dönmediler. Savunma yapmadan alamayız bu maçı, sertleşmemiz lazım.

Beşiktaşı tebrik etmek lazım yabancılarını çok iyi seçmişler
neyini tebrik edelim mustafa..hepsi bilinen kariyerli oyuncılar..zamanında buraya erceg diye yazmıştım,o kadar uçmayalım diye eleştiriler gelmişti..şimdi aynısı spanoulis için söyleniyor..basketbolla futbol çok farklı..messi'nin buraya gelmesi milyonda 1 ise spanoulis'in buraya gelmesi %100 gibi birşey parayı verirsen