• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yarı Final 3. Maç | Beşiktaş Milangaz 74 - 65 Galatasaray MP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
yokmu simdi bir renkdas link vericek ?

Beşiktaşı tebrik etmek lazım yabancılarını çok iyi seçmişler

Andric deki amaç nedir ?

bu ne ya ne bıcım oyun ya nasıl savunma

Ulan luksa afedersin ama bazen ne yaptığını bilmiyorsun

Bu maçı da alamayız. Zorlama hücumlar yapıyoruz hep. Savunmada durduramıyoruz

yaw bu takımdan bişey olmaz

arkadaslar lütfen link verirmisiniz

Bu maç bizim arkadaşlar!

bu ender beni öldürcek vallahi birde andricin hücum faulleri öldürcek anlamadım gitti adamlar harbi inanmışlar gibi oynuyorlar.Ayrıca anlamıyorum tutukluk var takımda

19-14 ilk çeyrek sonucu

takım boris savoviçin ellerine bakıyor maalesef 7 sayısı var takımın sayılarının yarısı ondan geldi lucas gordon sahada yok maalesef cevher cedoviç lakoviç devreye girmezse işimiz çok zor. Bu arada yarı finalde çerez fener dururken taş gibi bjk yi isteyenlerde herhelde pişmandırlar :)

4-0 ie başlamışken kaan 9 dk.da 10 sayı atabildik. Kısalarda üstünlük kurmamız gerek. Savovic'in eline bakarak maçı almamız biraz zor.

@Tufan Kılınç

Onları biz inandırdık ilk maçın 2. yarısından itibaren.

hawkins bu kadar boş bırakılmaz ki arkadaş

simdi su koca forumda link olan yok yani eyvallah arkadaslar saolun cok güzel renkdasız :)

Savunmamız yine iyi değil maalesef. Alan savunmasına geçtik boş dönmediler. Savunma yapmadan alamayız bu maçı, sertleşmemiz lazım.

Eli sıcak adamın önünü 3lük atsın diye açmak nedir? Aynısını bayanlarda Birsel'e de yapıyorduk.

Beşiktaşı tebrik etmek lazım yabancılarını çok iyi seçmişler
neyini tebrik edelim mustafa..hepsi bilinen kariyerli oyuncılar..zamanında buraya erceg diye yazmıştım,o kadar uçmayalım diye eleştiriler gelmişti..şimdi aynısı spanoulis için söyleniyor..basketbolla futbol çok farklı..messi'nin buraya gelmesi milyonda 1 ise spanoulis'in buraya gelmesi %100 gibi birşey parayı verirsen

Geri