Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

Bu mac Federasyon son kozunu oynayacagi icin Keseratar veya Ankarali hamlesi bekliyorum.Cunku teknik faul yardimida gerekebilir rakibe.Uzman hakem uclusu ve uzman gozlemciler olacaklardir yarin salonda.

sühan abi beni deşifre ettinde o resmi bende gece kayıttan seyredince gördüm, son 2 dakika 10 sayı öndeyiz niye hala panik durumundayım elim başımda anlamadım:)
neyse maça gelirsek, ben bu sene erkek takımının ligde ve play offda sadece 2 maçını kaçırdım. şunu net olarak söyleyebilirmki fenerbahce maçından sonraki en başarılı taraftar perfonmansıydı. bu atmosferde banvit gibi hucum opsiyonu sınırlı bi takımın galibiyet cıkarması gercekden zordu. 8 maçdır oynamayan gökseni bugun ilk 5 başlatan, sertaça böyle kritik zamanlarda bu kadar süre veren oktay hocaya gercekden yürekten tebrikler. birde bu takımın en büyük yıldızını için bikaç kelime söylemek lazım. kazandıgımız tüm kritik maçlarda ( fener,efes,ligdeki ve play ıoffdaki bjk maçları) hepsinde başrolde o vardı ve dün yanımdaki arkadasıma söyledim daha 2.periyodun başında. bugünde prestonun günü olacak, gözlerinden okunuyor dedim nitekimde oyle oldu. her gecen gün takımla taraftarla biraz daha bütünleşiyor, onümüzdeki senede mert olacak, g.sarayın basketbolundaki bu başkaldırışının başrol oyuncusuda o olacak şu birkaç sene bundan eminim...

Salona girip,kafanızı sağa çevirdiğinizde önce kırmızı topluluğu sonra üzerindeki yenilmez armadayı görüyorsunuz.Nitekim Ünal Aysalda Adnan Polata bu bölümü işaret edip bir şeyler sordu.

Maçı ancak tekrar olarak bugün izleyebildim, savunma falan harikaydı ama taraftarda on numaraymış Pazartesi akşamı. Yarında daha fazla kalabalık olacak, inanıyorum.