Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

yaşı 30 ve üstü olan arkadaşlar hatırlarlar spor sergide oynanan maçları.bugün maziye gittim sanki o zamanlar çocuk yaşlardaki heyecanım bugğnde vardı.Fener geliyoruz!!!

Tribün olarak da, takım olarak da yeni başlıyoruz bence. Gidecek çok yol, gelişecek çok yerimiz var.

Çarşamba günü her şey çok daha iyi olacaktır. Salon bu sefer tam olarak dolacaktır.

Çarşamba günü maç saati forumda İstanbullu kalmasın. Kalıyorsa da nereden olduğunu değiştirsin bence :)

Helal olsun aslanlar, kızarmış piliç yemeye devam. İliklerine kadar yiyin, finale güç olsun.

Not: Tribün olarak sezonun en iyi ikinci performansıydı. Oradaki herkesin yüreğine, emeğine sağlık. Helal olsun!

Muhteşem bir mezuniyetin ardından bu muhteşem sonucu görmek çok güzel oldu...Tüm takımı ve tribünü tebrik ediyorum anlaşılan renkli görüntüler vardı yine tribünde.Çarşamba günü 21 yıldır yapamadığımızı yapmaya,finale çıkmaya oynayacağız.Teşekkürler Potanın Aslanları.

Öncelikle bu muhteşem taraftara tebrikler. Maçın ortasındaki o olaylar olaylar çok gereksizdi orayı atlamamak lazım ama genele vurduğumuzda harika bir performanstı tribün anlamında.

İlk çeyrekteki başlangıç Banvit'i biraz sersemletse de hafife alınmayacak bir takım olmadıklarından çabuk toparlandılar ve yavaş yavaş yakaladılar. Burda Göksenin'e payını teslim etmezsem haksızlık ederim. Nefis bir mücadele örneği gösterdi. (Altyapılardaki özgüvenini yakalasa çok büyük oyuncu olacak ama hücumda top almaktan korkuyor gibi. Bir sene kiralanması hem bizim lehimize hem de onun lehine olur. ) 2. ve 3. çeyreklerde tam anlamıyla oyun aklımızı yitirdik, savunmamız olmasa maçın gidişatı Banvit'e geçebilirdi bu 20 dakikalık sekansta. Öyle ki o başlangıçtan sonra 2 periyot da attığımız sayı ilk çeyrekte attığımız sayıdan düşük. ( 26 sayı )

Banvit adına 2. maçın yıldızı Dixon'u sahadan sildi Galatasaray defansı. Bandırma'ya giderken Onur Uncu'ya iki ucu keskin bıçak demiştim beni haklı çıkarırcasına oynadı bu maçta. ( 0/8 ) Bizde de ilk maçın silik oyuncusu Jerry Johnson ayağa kalktı diyebiliriz. Yine saç baş yolduran hatalar yapmadı mı, evet yaptı ama maçın başlangıcındaki farkta kuşkusuz en büyük pay onun. Maçın sonunda Banvit'in kalbine hançeri saplayan da oydu. Beni şimdilik yanılttı, Dixon gibi onun da bu performansı devam ettirmesi dileğiyle..

Son çeyrekte dikkatimi çeken bir nokta var, hakemler iki tarafa da akıl almayacak düdükler çaldılar. Maçın stresini kaldıracak düzeyde bir yönetim göstermediler kesinlikle. Buna rağmen ayakta kalan taraf biz olduk. Shumpert babaya sonsuz teşekkürler maçı bize getirdiği için. Trajan Langdon'un lakabını o da hak ediyor kesinlikle! Alaskalı Suikastçi!

Bu maçta yaptığımız tribünün biraz daha iyisini ilk yarı oynadığımız Fülker maçında yapmıştık. Bundan iyisi şamda kayısı açıkçası :) Tribün aşırı tatmin ediciydi..
Maça gelirsek JJ istikrarı bir oturtabilse çok güzel olacak ayrıca Andric'te bir özgüven kaybı görüyorum. Pota dibinden çok basit pozisyonları bitirememek vs. Shumpert her zamanki "reyiz benim ülen" halinde, takımın en değerli parçası tartışmasız...

Sonuca gelecek olursak;
Allah'ım sen bu takımın iyi gününde kötünde gününde kahrını çeken bize final kapılarını muhteşem savunmamızın yardımıyla açtın ya, şükürler olsun...

FENER GELİYORUZ

#YenilmezArmada

Her maç her maç tekrarlıyorum,bir Gsbasketlinin en güzel günü diye,kırmıyorlar bizi daha da sevindiyorlar,düşünelim bu takım daha Avrupada destan yazıcak..

Bu maçta yaptığımız tribünün biraz daha iyisini ilk yarı oynadığımız Fülker maçında yapmıştık. Bundan iyisi şamda kayısı açıkçası :) Tribün aşırı tatmin ediciydi..
Maça gelirsek JJ istikrarı bir oturtabilse çok güzel olacak ayrıca Andric'te bir özgüven kaybı görüyorum. Pota dibinden çok basit pozisyonları bitirememek vs. Shumpert her zamanki "reyiz benim ülen" halinde, takımın en değerli parçası tartışmasız...
Sonuca gelecek olursak;
Allah'ım sen bu takımın iyi gününde kötünde gününde kahrını çeken bize final kapılarını muhteşem savunmamızın yardımıyla açtın ya, şükürler olsun...

FENER GELİYORUZ

#YenilmezArmada

:)Çok içten ve güzel. Teşekkürler..........

olaya karışan birine sordum "" sucu reYise yanlış yaptı dedi.:)) allah akıl fikir versin ne diyim.

Maça gelirsek bu taraftar olduğu sürece burda yenilmemiz çok zor.Shumpert atmasa tutku atar shipp atar biri mutlaka çıkar.Gelen herkesin yüreğine ve ağzına sağlık

Ne olursa olsun bu maçtaki iğrenç hakem performansını görmezden gelmemeliyiz.
Hadi bugün kazandık ama her zaman böyle olmayabilir. Ah Erşan Ahh..

Salona gelen bütün taraftarlarımızın yüreğine sağlık, bir aksilik olmazsa çarşamba bitireceğiz seriyi. Kaçmaması gereken bir maç...

bende bugün gelemedim ama çarşamba salondayım maçı izlemedim ama hakemler kötüydü neyse artık banvit çık aradan bakiyim bizim işimiz başka bir kanatlıyla!

Muhteşem bir gün geçirdim, salonda 10 binden fazla taraftar vardı, susmadan takımına destek oldu tek kelime ile muhteşemdik.

Ayrıca binlerce YENİLMEZ ARMADA tişörtü satıldı, bende bir tane aldım, alırken şuan mağazalarımızda en çok bu tişörtün satıldığını öğrendim, bu bir devrim bence, inşallah yeni sezonda bu merchindasing olayı dahada gelişir.

Takımımız çok iyiydi, inanılmaz mücadele ettiler hepsiyle gurur duyuyorum.

Son olarak, buraya bir şeyler yazarken, Türkiye'nin en büyük taraftar topluluğu olduğumuzu ve basketbolda da en iyi desteği verdiğimizi unutmayalım.

Çarşamba yine salonda olacağım, yer bulabilirsem :)