Yarı Final 4. Maç | Beşiktaş Milangaz 84 - 73 Galatasaray MP

Maçı bi daha seyredin son çeyreğe ihtiyaç bile kalmacağını hepiniz görebilirsiniz.O kadar berbat ve bitik oynayan bir beşiktaş vardı ki karşımızda o halde bile maçı alıp koparamadık...Koparmak bi kenara bide şahlandırdık adamları aynı basketleri üstüste yiyerek.

Bu maç sadece ama sadece beceriksizliğimizin ve korkunun kurbanı olmuştur.

YAZIK ....

Konuşacak çok şey var ,çok hemde ama şimdi değil. Gitsin- kalsın muhabbetleri dönmeden önce bir bu seride kime yenildik onu iyi bir düşünüp ona göre tepki vermek gerekiyor. Bjk ve Ergin'e elenmedi benim takımım ben bu konuda netim.
hakem, federasyon, hawkins, arroyo, ender'e elendik.
En önemli neden ise shipp'in sakatlığına elendik. 1 oyuncu mu? Evet. Hawkinsi gördük 1 oyuncu neler yapıyor.
4 numaraya yapılmayan adam gibi takviyeye elendik
Büyük maclarda büyük oynasın diye aldığımız lakovice elendik.
Efesten daha iyi takimken Efes'in 4. Gardini alıp oyun kur diye sahaya çıkarmamıza elendik.

Oktay hoca maç sonu hakem masasına gittiğinde inşallah bizim duygularımıza tercüman olacak şekilde yüzlerine karşı küfretmiştir

Sozlukten alinti, hakem konusmak ne kadar dogru bilinmez ama... :

22 mayıs 2012 beşiktaş galatasaray basketbol maçının son
çeyreğinde yaptıklarına bir bakalım:
1) furkan aldemir ' in nizami sayısına steps vermesi ve 2 sayımızın
heba olması .
2) 24 saniye sona erdikten sonra topun hem bonsu' dan
çıkmasına hem de bonsu ' nun rakibi iterek faul yapmasına
rağmen topu beşiktaş ' a vermesi ve pozisyon sonrası beşiktaş ' ın 3
sayı bulması .
3) luksa andric' e verdiği teknik faul ve o karar ile beşiktaş ' ın 6
sayı bulması .
hepsini alt alta koyunca beşiktaş lehine 11 sayılık bir avantaj
çıkıyor ortaya ve bunların hepsi son çeyrekte verilen kararlar.
maçı kaç sayıyla kaybetmişiz ? 11 .
görev tamam . değil mi biricik murat ?

Ya aynı senaryo ya hep son noktada çalınan basit düdükler.GALATASARAYLILIK DURUŞUNU abartmamak gerek artık galiba...Bazı şeyelere tepki vermedikçe büyüyerek karşımıza çıkıyor heryıl...Takımımıza kızamam bu yıl bize çok güzel günler yaşattılar ancak ortada bi gerçek var tarihi bi fırsatı kaçırdık diye düşünüyorum

şu anda en çok merak ettiğim maç sonunda konuşursa eğer Oktay Mahmudinin açıklamaları,insallah düşüncelerimizi dile getirir ama keşke şu hakem masasında soylediklerini açıklasa,umarım benim tv başında konuştuklarımı söylemiştir,helal olsun valla billa ben çok daha ağır tepki vermesini beklerdim yine o dik duruşunu gösterdi...

bakın burdakilere sesleniyorum.Bu maçta yapılanlar koskoca Galatasaray camiasıyla dalga geçmekle eş değerdir.Oktay hocanın Kurbanlık koyun gibiydik lafı tamamen bunu içeriyor.Birde Murat murathanoğlu diye biri var.Ona gerekenleri twitter da söyledim.Lütfen mücadele edelim.Geçen senede kadın takımımızın uğradığı haksızlıkları unutmadık daha.Böyle bir fener aşkıyla yanan biri asla spiker olamaz.Bu adamı oradan uzaklaştırmak lazım.şimdi bu kadar çok sinirliyim.
şunu da söyliyeyim.Beşiktaşın bu konuda dahli olduğuna inanmıyorum.Bütün bu organize işler fener tarafından yapıldığına inanmıyorumO kadar söyliyeyim. EMİNİM.Twitter hesabım.Belki takip edersiniz diye.@ahmet_mumtaz

Anladım...Ne yazık ki adlarına hakem denilen 2-3 adam tüm sezonun emiğine kıydı sonuç olarak.Üstelik yorumcuların paralı ve objektif yayın yapması gereken bir kanalda yaptıkarı da cabası..

Bu sezon oynadığımız maçların tüm emeklerin boşa sarfedildiğinin göstergesi oldu. Hakemler bizi bitirmek için her şeyi yapmaya hazırdı bunu da yaptılar ...

Federasyon başkanı kim demirören beşiktaşın sponsoru kim milangaz Ben bazı şeylerin temiz olduğuna inanmıyorum taklımları iddananmelerde geçen onları temizlemek için neler yapan adamlar buralarda neler yapmış olabilir güvenmiyorum o şahsa hemde hiç.

Benim nacizane fikrim bu basket federasyonun bize bakış açısından dolayı para harcamaya gerek yok ufak 1-2 milyon dolarlık takımlarla mücadele etmek gereki bu bakış açısı değişmiyor.

Arkadaş bu eleştiri anlamında değil ama oktay hoca bu 3 ve 4. periyotlara bir çözüm üretmeli.

fiba kurallarından habersiz buraya fiba kuralları diye yazanlar, futbol taraftarları size bir sorum var:

o fiba kuralları, fıba'nın turnuvası euroleague final 4'unda, oly-barcelona, oly-cska, cska-pana maçlarında neredeydi??? orada hakemlerin her düdüğüne ölçülü tepkler vardı, maçlar inanılmaz stresli ve hepsi son topa kaldı. orada yapılan el kol hareketlerinde fiba kuralları nerdeydi???

fark 5 iken furkan'ın basket faul'üne steps çalan, ardından 24 saniye dolmadan atış kullanan bjk'nin topunda ribauntta furkana açıkça bonsunun faul yapıldığı, hadi bonsu'nun faulu çalınmadı, topun bonsudan çıktığı pozisyonda topu bjk'ye veren, andriçe çalınan teknik faul pozisyonunda faulle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir pozsiyonda faul çalan sonra teknik faul veren, herkesin bildiği üzere bu maçı kazanan şampiyon olacaktı ve şampiyonluk maçında 2 dk kala, sınavda kopya yakalamış bir hoca gibi ehehehe yakaladım seni diye teknik faul çalan, ayrıca teknik faulu çalan hakem, pozisyonun içinde olmayan hakem, pozisyonda itirazı andriç diğer hakeme yapmıştır ve kendisine itiraz etmeyen hakemin ahanda yakaladım seni çocuk psikolojisinde teknik faul çalması nedir acaba???

inanın içim acıyo.hazmedemiyorum.filmin sonu bu olmamalıydı.ama hakemlerden bahsetmek gerekirse tek kelimeyle yazıklar olsun.bu kadar belli edilmez.sanki yunan takımıyız.ama suç bizde.sen gs formasını kaldıramayan furkanlarla oynarsan olacağı bu.maçın başından beri hiçbişey yapmayan gordon da anlaşıldı ki gitmek istiyor takımdan.neyse ki takımın başında karakterli bi hoca var.eminim oktay hoca daha sağlam bi takım kuracaktır önümüzdeki sezon.bu arada maçı anlatan ve yorumlayan ismini anmak dahi istemediğim o şarlatanlar umarım mutlu olmuşlardır.yazıklar olsun...

resmen katledildik son 10 dk da 4 bariz hakem hatası inanmıyorum ya futbolda başaramadıklarını baskette başardılar...tek kelimeyle rezalet,maçın kırılma anlarında bütün kararlar bjk lehine....bizim yönetim ve istanbul seyircisi fazla centilmen takılıyor bu yüzden de hakkımız yeniyor...

2 yil onceki noktaya donduk yakismadi olmadi daha ilk senesini oynayan besiktas eledi bizi hic zorlanmadan final bile yapamadik oktay hocada yonetimde hatali oyuncu secimleri konusunda cok hatalar yapildi gecen seneki jerry bile jakadan cok katki vermisti. takimda shipp gordon disinda yabancilar yollanmali andric eurolig de iyidi ama playooflarda bu oyun olmaz olmamali. yerli kadrosunda da revizyon sart genclesmeli takim bir cok yerli de gitmeli bu takim max. bu demek sampiyon olamayacaz bu takim altyapisi ile revizyon sart

Efes-BJK serisinde salona gidip hakemleri, yorumcuları yuhlamak yerine İpekçi´de oynadığımız iki maçta tribünü tam anlamıyla doldursaydık, takımı serinin havasına soksaydık daha iyi olurdu kanımca.

Herkes şapkayı önüne koymalı, Mahmuti´yi, Ender´i, Lakovic´i, Andric´i eleştirenler bir durumu gözardı etmemeli. Tur İpekçi´de gitti bir nevi, Euroleauge´in "Yıkılmayan Kalesi"nde.

Not: Alperen Bey, belki siz her iki maçta da salondaki yerinizi aldınız, belki de İstanbul dışında ikamet ettiğiniz için gidemiyorsunuz maçlara... Bu nedenle üzerinize alınmayın.

Efes-BJK serisinde salona gidip hakemleri, yorumcuları yuhlamak yerine İpekçi´de oynadığımız iki maçta tribünü tam anlamıyla doldursaydık, takımı serinin havasına soksaydık daha iyi olurdu kanımca.

Not: Alperen Bey, belki siz her iki maçta da salondaki yerinizi aldınız, belki de İstanbul dışında ikamet ettiğiniz için gidemiyorsunuz maçlara... Bu nedenle üzerinize alınmayın. Yalnız herkes şapkayı önüne koymalı, Mahmuti´yi, Ender´i, Lakovic´i, Andric´i eleştirenler bu durumu gözardı etmemeli. Tur İpekçi´de gitti bir nevi.

Onur Abi, taraftar şapkayı kendi önüne koymadan önce yönetimin önüne koysa çok daha iyi olur. İstanbul gibi en ünlü şeyi trafik olan bir şehirde haftaiçi maçlarını 20:00'de oynadık.. Üstelik salonumuz öyle heryere ulaşımı direkt olan bir yerde değil bilindiği üzere. Sakın ola bu akşamki maçı kimse kıyaslama yapmasın, seride 2-1 öndesin değil haftaiçi 20:00'de öğlen 14:00'te bile olsa o salon her türlü dolar..

Turu İpekçi'de önce yönetim, sonra takım, en son olarak da taraftar vermiştir.. Ben şahsım adına vicdanen rahatım. CSKA maçında da oradaydım, Hacettepelilerin neredeyse bizim kadar olduğu öğle 13:00'teki maçta da oradaydım. Mevzu kişisel değil asla, kimse kimseyi suçlayamaz ama herkes basketbol şubesi yönetimini suçlayabilir. Resim bu kadar net.