Yarı Final 4. Maç | Beşiktaş Milangaz 84 - 73 Galatasaray MP

çok ciddi bir tramva oldu bu benim için açıkcası uzun bir süre basketbol ile herhangi bir şekilde ilgileneceğimi sanmıyorum bile...
şimdilik futbola dönmek en iyisi...
çok kırgınım çok...

Suan bile dokunsalar aglıcam bizim bizden baska dosttumuz yok malesef saglık olsun.ASLANLARIN HEPSININ YÜREGİ SAOLSUN OKTAY HOCAMIN GÖNLÜ RAHAT OLSUN.

Biz bugun bjk`ye degil tbf ve yandaslarına yenildik basımız dık alnımız acık yürüyoruz bu yolda inat olsun birilerine...

bana gore basarısız.yanı ne bılım kucuk bı takım olursun,kucuk bı butcen olur,yarı fınalı fılan zorlarsın hatta yarı fınalı oynarsın,tamam basarılı sayılırsın, bızım buyuklugumuz ortada,eurolıgı saymıorum ama ne turkıye kupası ne de lıg kupasında yokuz!

Ben murat murathanoğluyla mücadele edilmesini istiyorum.Çok üstümüze geldi maçı anlatırken.Bir çok insanıda çok iyi kandırdı.hakem hatalarını görmezden getirdi.Çok ince çalıştı haberiniz olsun.Basketbolda çok anlamayan seyircilere oynadı.Bunu çok iyi düşünün.

Yahu birakin, hakemler tarafindan dograniyoruz, siz daha halen Ender soyle, Ender boyle. Evet Ender iyi oynamadi kabul, ama ayni Ender, Cska macinda en kritik ucluge imza atan isim, begenirsiniz, begenmesiniz. Evet seriyi buralara getiren kendimiziz ama, seriyi Abdi Ipekci'ye goturmemizi engeleyen hakemler idi. Ofsayt mi ofsayt degil mi tartisilir bir pozisyon icin Besiktas taraftari ortaligi alevlendirmis idi. Onlara gore 500 metre ofsayt idi, hakem hakem diye zirladiniz, simdi neredesiniz. Mukemmel bir mac yonetmis olmali sizce hakemler. Alin bu galibiyetinizi icinize sindirin. Siz ki 5 paralik etmezsiniz, Eboue'ye irkci davranan da sizsiniz, ayaklara oynayan diyen de sizsiniz. Kisaca benim icin Fenerbahce ile ayni seviyeye geldiniz. Eskiden olan bir sempatim var idi. Sunu anladim Galatasaray " tek buyuk " digerleri kollanmaya calisilan " sozde " buyuk takimlar. Futbolu kirlettiginiz yetmedigi gibi basketbola el attiniz. Ama bizim gibi bir camia buradan daha guclenerek cikacaktir, bunu unutmayin. Son sozum yonetime, lutfen daha fazla yatirim, eger Euroleague on eleme hakki kazanirsak, daha guclu takim ile on elemeyi Ipekci'ye aldirin.

Maçın son periyodunda aleyhimize akıl almaz hakem hataları olduğu doğru.Ama yinede mazeret değil bu.

18.000 kişi önünde hakem kararlarının onlara dönük olacağı belliydi.Biz buna rağmen seriyi çevirebilirdik.ve çevirmeliydik.

Beşiktaşa karşı 7 maçın 5 ini kaybetmek kabul edilemez ne olursa olsun.Deplasmanda doğru düzgün tek hedef maçın bile kazanılamaması kabul edilemez.

Bu seneki ivmeden sonra,gelecek sene Eurocup'ta oynamak kabul edilemez.

Başkan ve yönetim,ne yapıp edip gelecek yıl için Euroleague ön eleme hakkı almalı bu takıma.Lobiyse lobi,Fiba yetkililerine rüşvetse rüşvet.Euroleague'e girememek kabul edilemez.

Seneye eğer Eurocup oynarsa bu takım,taş çatlasa 1500 kişiye oynar.Kimse gelmez hafta içi Eurocup maçlarına.Ligtede fener maçı hariç boş tribünlere oynarız.

Beşiktaş'ın sattığı futbol kombinesinden daha fazla basketbol kombinesi sattık bu yıl.4000 civarı.Seneye 1000 tane satamayız.En az 5 sene geri gidicez.Yönetime büyük iş düşüyor burda.

Öncelikle avrupa çapında kaliteli bir hoca ve doğru düzgün yabancılar alınıp (bence gordon ve andriç kalıp diğerlerinin yerine 3 yeni yabancı lazım) Fibadanda her türlü fedakarlık yapılıp Euroleague ön eleme hakkı alınmalı en azından.

başarılı bir sezon mu yoksa başarısız bir sezon mu geçirdik çok kararsızım

bence çok başarısız bir sezon geçen yıldan daha kötü bana göre katılan olmayabilir şahsi görüşüm bu. bu takım türkiye kupasını da ligi de havada karada almalı idi. hakem falan demeyin ne olur sahamızda beşiktaşa yenildik bunun açıklaması olamaz

Maçın son periyodunda aleyhimize akıl almaz hakem hataları olduğu doğru.Ama yinede mazeret değil bu.

18.000 kişi önünde hakem kararlarının onlara dönük olacağı belliydi.Biz buna rağmen seriyi çevirebilirdik.ve çevirmeliydik.

Beşiktaşa karşı 7 maçın 5 ini kaybetmek kabul edilemez ne olursa olsun.Deplasmanda doğru düzgün tek hedef maçın bile kazanılamaması kabul edilemez.

Bu seneki ivmeden sonra,gelecek sene Eurocup'ta oynamak kabul edilemez.

Başkan ve yönetim,ne yapıp edip gelecek yıl için Euroleague ön eleme hakkı almalı bu takıma.Lobiyse lobi,Fiba yetkililerine rüşvetse rüşvet.Euroleague'e girememek kabul edilemez.

Seneye eğer Eurocup oynarsa bu takım,taş çatlasa 1500 kişiye oynar.Kimse gelmez hafta içi Eurocup maçlarına.Ligtede fener maçı hariç boş tribünlere oynarız.

Beşiktaş'ın sattığı futbol kombinesinden daha fazla basketbol kombinesi sattık bu yıl.4000 civarı.Seneye 1000 tane satamayız.En az 5 sene geri gidicez.Yönetime büyük iş düşüyor burda.

Öncelikle avrupa çapında kaliteli bir hoca ve doğru düzgün yabancılar alınıp (bence gordon ve andriç kalıp diğerlerinin yerine 3 yeni yabancı lazım) Fibadanda her türlü fedakarlık yapılıp Euroleague ön eleme hakkı alınmalı en azından.

hoca mı neden bahsediyosunuz allah aşkına tüm takımlar hocamıza gıbta ile bakarken biz adamı gönderdik hem de daha yeni 2+2 imzalamışken

Bizim daha Oktay Mahmuti ile kazanacak Turkiye sampiyonlugu, ve en onemlisi bir Euroleague sampiyonlugu var. Oktay Mahmuti ile emeklemeye basladik, Oktay Mahmuti ile yurumeyi ogrendik, Oktay Mahmuti ile kosacagiz.

Bu takım Oktay Mahmuti ile hiçbir başarı kazanamaz.O kadar çok hatası varki şimdi saymaya gerek bile yok.Sezon içinde defalarca söyledik yaptığı akıl almaz hatalarla ilgili görüşlerimizi.

Önce kaliteli bir hoca lazım bu takıma.

Böyle kötü günlerde basketbolu bilenle bilmeyen ayrılıyor. Sayın koç'a ve oyunculara hakaret eden renktaşlara yazıklar olsun. Öncelikle Koç Oktay Mahmuti ve Aslanlarımızı bize böyle güzel bir sezon yaşattıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün herkes biliyor ki maç bizim hakkımızdı ve hakemler bu hakkımızı açıkca gasp etti. Bu serinin hakkı son maçtı ama hakemleri de yenecek halimiz yoktu. Sezon boyunca hiçbir takım yukarı doğru grafik izlemez. Bizde şansızlıkları sezon sonu yaşamış olduk. Geçen sene finalde kaybettik bu sene yarı finalde. Shipp'inden tutun Sertaç Şanlı'sına kadar hepsinin canları sağolsun. Biz başarı için destek vermiyoruz. Umarım önümüzdeki sene çok daha güçlü yabancı seçimleriyle yola çıkıp şampiyonluğa mücadelemizi sergileriz. Önemli olan çok para harcamak değil takıma uyumlu doğru parçaları bulmak. Taraftarından malzemecisine herkese teşekkürler...

Böyle kötü günlerde basketbolu bilenle bilmeyen ayrılıyor. Sayın koç'a ve oyunculara hakaret eden renktaşlara yazıklar olsun. Öncelikle Koç Oktay Mahmuti ve Aslanlarımızı bize böyle güzel bir sezon yaşattıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün herkes biliyor ki maç bizim hakkımızdı ve hakemler bu hakkımızı açıkca gasp etti. Bu serinin hakkı son maçtı ama hakemleri de yenecek halimiz yoktu. Sezon boyunca hiçbir takım yukarı doğru grafik izlemez. Bizde şansızlıkları sezon sonu yaşamış olduk. Geçen sene finalde kaybettik bu sene yarı finalde. Shipp'inden tutun Sertaç Şanlı'sına kadar hepsinin canları sağolsun. Biz başarı için destek vermiyoruz. Umarım önümüzdeki sene çok daha güçlü yabancı seçimleriyle yola çıkıp şampiyonluğa mücadelemizi sergileriz. Önemli olan çok para harcamak değil takıma uyumlu doğru parçaları bulmak. Taraftarından malzemecisine herkese teşekkürler...

sezon boyunca yukarı dogru grafik çizen bizzat bu seride elendigimiz takım...

başarı için destek vermiyoruz derken??? tam olarak ne için destek veriyoruz??

Bizde başarı için destek vermiyoruz.Sevdiğimiz için destek veriyoruz,gidip kombine alıyoruz,lapa lapa kar yağarken maltepeden kalkıp zeytinburnuna maça gidiyoruz hafta içi.Eşşek gibi bağırıyoruz,destekliyoruz.Ve bunu yaklaşık 16-17 senedir yapıyoruz.

Artık yeter 22 senedir şampiyonluk yok,son kupa 16 sene evvel gelmiş ve ben bu takıma 17 senedir maçına giderek hatta deplasmanına giderek destek veriyorum.Tribünde 15 kişinin olduğu abdi ipekçi maçlarını bilirim.3 vasıta değiştirip salona ulaşıp 12,000 kişilik ipekçide 15 kişi maç izlerdik.sonra ayhan şahenk.

O zamanlar sponsor yoktu adımızın önünde,para yoktu,bütçe yoktu falan filan.Şimdi Galatasaray'ın önünde mp yazıyor,geçen sene cafe crown.Buna bile eyvallah demişken,bütçemiz kat kat artmışken,beşiktaş'a 7 maçın 5 ini kaybedemezsin arkadaş hemde beşiktaşa.Ayıptır.

Bu takım hocasız oynasa,efes ve fener'in bitik olduğu bu sezonda şampiyon olurdu.Yazık çok yazık.

Hayal kuramıyorum artık.2010 yazından beri yapılan her şey bitti gitti.Yapılan doğruların,verilen emeğin tasviri imkansızdı.

Maçı şimdi izleyebildim. Oldukça tarafsız bir gözle izlemeye çalıştım. Maçın 28:30 una kadar gayet normal kararlar veren hakemler bu dakikadan sonra tamamen akıla mantığa aykırı kararlar verdiler. Aynı şekilde maçın son 2:30 unda da normal yönetimlerine geri göndüler. Bu süre zarfında maçı malesef bizden alıp beşiktaşa verdiler. Bu süre içinde bize yapılan 2 foul ü vermediler. Haksız yere 3 foul çaldılar, biri teknik foul. 1 basket foul pozisyonumuza steps çaldılar. 6 adet doğru karar verdiler, 6 tane alehimize yanlış karar verdiler. Sihirli değnek değmiş gibi yönetimlerini değiştirebilen bir hakem üçlüsü vardı. Tam dikkat edemedim ama bu hataların çoğunu teknik foulü çalan hakem yaptı galiba. Allah hakkettiğini versin diyorum.

Bu maçı kazansaydık finale çıkan takımın biz olacağımızı düşünüyordum. Galiba hakemlerde bunun farkındaydı. Hakemlerin dışında seriyi kaybetmemizin nedeni abdi ipekçide kaybetmemiz. Bunda her ne kadar takım suçlu olsa da taraftar olarak bizim de hatalarımız oldu. Özellikle 2. maçın sonunda maçı erken terk eden bazı sözde taraftarımız takımı çok iyi motive etmişlerdir!! Kendileriyle gurur duyabilirler. Euroleague için elimizden büyük bir şans kaçtı ama henüz herşey bitmiş değil. Bunun Wild card ı var, Elemesi var, Olmadı önümüzdeki sene eurocup ta şampiyonluğa oynarak kazanacağımız puanlarla ertesi yıl a lisansı için şansımızı arttırmış oluruz. En önemlisi Basketbol organizasyonumuz artarak devam etmeli bir başarısızlıktan dolayı desteği kesmemeliyiz. Hatta bu bizi daha da kenetlendirmeli ve cesaretlendirmeli.