Yahu birakin, hakemler tarafindan dograniyoruz, siz daha halen Ender soyle, Ender boyle. Evet Ender iyi oynamadi kabul, ama ayni Ender, Cska macinda en kritik ucluge imza atan isim, begenirsiniz, begenmesiniz. Evet seriyi buralara getiren kendimiziz ama, seriyi Abdi Ipekci'ye goturmemizi engeleyen hakemler idi. Ofsayt mi ofsayt degil mi tartisilir bir pozisyon icin Besiktas taraftari ortaligi alevlendirmis idi. Onlara gore 500 metre ofsayt idi, hakem hakem diye zirladiniz, simdi neredesiniz. Mukemmel bir mac yonetmis olmali sizce hakemler. Alin bu galibiyetinizi icinize sindirin. Siz ki 5 paralik etmezsiniz, Eboue'ye irkci davranan da sizsiniz, ayaklara oynayan diyen de sizsiniz. Kisaca benim icin Fenerbahce ile ayni seviyeye geldiniz. Eskiden olan bir sempatim var idi. Sunu anladim Galatasaray " tek buyuk " digerleri kollanmaya calisilan " sozde " buyuk takimlar. Futbolu kirlettiginiz yetmedigi gibi basketbola el attiniz. Ama bizim gibi bir camia buradan daha guclenerek cikacaktir, bunu unutmayin. Son sozum yonetime, lutfen daha fazla yatirim, eger Euroleague on eleme hakki kazanirsak, daha guclu takim ile on elemeyi Ipekci'ye aldirin.