Yarı Final 4. Maç | Galatasaray CC 89 - 55 Banvit

işte Galatasaray'ın büyüklüğü burada, Büyük taraftarında. Diğer takımlara oranla ne kadar büyük olduğunu net gösterdiler. İnanılmaz bir sevgi seli.. Bu taraftar bu ligde hiç bir takımda yok.

Bu maç için çok şey söylenir; ama büyüksün Mahmuti.

Bu farka bile mütevazı yaklaşıyor. Banvit'i tebrik ediyor.

Asilsin.

Ya arkadas yuh demek istiyorum bjk macinda can acitiyoruz demistim busefer bununda ustune ciktik banvitliler bi sure basketbol oynamasa yeridir. Yok artik lebron james diyorum bekle fener geliyoruz hemen geliyoruz :)

Teşekkürler takımım hakettik mücadelemizi karşılığının aldık.Bundan sonra umarım sözü aslanlarımız söyleyecek.
Banvittinde esasında azda olsa olan inancını ilk yarıda bitirdik.Bundan sonra mücadelemize aynen devam.
Yürüyedurun aslanlar.

Söylenecek çok şey yok. Kusursuzun tam karşılığıdır bu takım. Sizlere minnettarız bizi gururlandırmaya devam edeceksiniz buna eminim.

Ne ilk yarıydı yahu.. Hem keyif hem hasret, yürüyedurun.. Bu akşam o salonda olamadığım için hem buruk hem hüzünlü hem de kıskanç durumdayım şu an. Neyse söylenecek daha çok şey var, sevinçten fazla bir şey de yazamıyorum.

Bütün sevincimizi kupa kalkarken yazarız nasıl olsa.

Bütün basketbol şubesinde çalışanlara teker teker teşekkür ediyorum bize yaşattıkları ve yaşatacakları için :).Taraftar konusunda tek söyleyeceğim Kaan Kural bey o salonu daha önce hiç bir derbi maç hariç dolu görmüş mü? Yoksa yinemi kutlamaya gitmişiz?

Bu takım bu noktadan sonra herşeyi yapabilir,bunu bu maçtaki sonuç için söylemiyorum.Bu sinerji,bu oyun,bu istek bizi şampiyon yapacak inanıyorum ! Yürüyedur Yenilmez Armada !

''Bizleri sevinçten ağlatacak bir takım'' başka izahı yok bu takımın.

Bu arada maçın tamamını ilerleyen saatlerde bulabiliriz değilmi ?

Yani ne diyelim ki?
Yönetiminden, koçuna, oyuncusuna, takımı yalnız bırakmayıp son saniyeye kadar hiç susmayan taraftarına kadar emeği geçen herkesin ama herkesin yüreğine sağlık, ama yetmez. Bundan daha fazlasını yapabilecek bir takımımız ve buna yürekten inanan bir taraftarımız var. İnanıyoruz...

veliyigit Veli Yigit
Ermal Kuqo : Ben fazla smaç basan bir oyuncu değilim. Bir maçta iki smaç bastığımı pek hatırlamam ama bu taraftar bana herşeyi yaptırıyor

:)