Yarı Final 4. Maç | Galatasaray CC 89 - 55 Banvit

Teknik, taktik konuşulacak maç değil. Analiz yapmak yersiz olacak fakat bu takım beni savunmasına öyle inandırdı ki. Maçta gerçekleşen bir anıyı anlatmak istiyorum:

Dakika 38 olmalı. Maç bitmiş, Göksenin, Melih, Sertaç oyunda. Chuck Davis post-up da topu alıp 2 kişinin arasında Simmons'a verdi ve o da basketi buldu. Maç bitmiş ben hala tepki veriyorum, " hayır abi o nasıl geçer " diye. Aras ve Arca direk sakin yahu maç bitti diye takıldılar :) Öylesine inandılar ki bir hatayı bile kabullenemiyorum, yapmamalı diyorum.

Tutku Açık'a sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Maç sonunda tribüne geldi, 3'lü çektirdi. O anın videosu olsa da koyabilsem keşke. Tutku'nun gözlerine baktığımda, o inancı gördüğüm de dayanamadım gözlerim doldu, hafifçe akmaya başladı yaşlar gözlerimden. Bu sene gözümün önüne geldi, türlü zorluklara rağmen yıkılmadık ve 21 yıl süren o periyodu aştık. Takımı hak ettiği gibi uğurladık deplasmana. Onlar bu sene bizi hiç utandırmadılar, bu seride de utandırmayacaklar. İsterse 4-0 süpürelim. Oktay Mahmudi'nin vurguladığı gibi " Bu takım ilk senesinde şampiyon olması için kurulmadı. " Ama buraya kadar gelmişken sonuna kadar gideceklerini biliyorum, bu yüzden rahat içim.

Sezonun ve tribün hayatımın en keyifli 2-3 maçından biriydi. GsBasket.Org' dan bir çok kişiyle tanıştım. Bu bağlılığı maç sonu gözlemlemekte aynı şekilde çok keyifliydi. Cumartesi günü Vera'da görüşmek dileğiyle...

Seni sevmeyen ölsün!

Tutkunun üçlü çektirdiği yer çok önemli arkadaşlar. Biliyor basketbol seyircisini. Onları takip eden, deplasmanlara yol alan insanları. Bu yüzden de gitti orada durdu ve oraya çektirdi orda biz vardık. Şamil Reyiz, Savaş Karadağ, Eyüp Yıldız, ve Vmuti (vmuti ne lan :D) ve sayabileceğim onlarca insan daha. Büyük Gs basket ailesi...

Bu maç ile ilgili bir istek yapma şansım olsaydı, Fb Ülkerli oyuncuların bu maçı izlemiş olmasını dilerdim. Eğer izlediyseler, "Ulan bizde niye böyle taraftar yok, biz çekirdek sesleri arasında oynuyoruz" diyerek içlenmişlerdir, "İpekçi'ye nasıl çıkacağız acaba" diye de düşünmeye başlamışlardır :)

Onun dışında final serisinde yeneriz yeniliriz bilmem ama ben bugün ruhsuz-umursamaz Jerry'nin armayı deliler gibi öptüğünü gördüm, soğuk karakterli Luksa'nın maç sonucu taraftarlara yönelik deli gibi sevindiğini gördüm ya, ne olursa olsun bundan sonra...

Önümüzdeki sene Avrupalılar bu takımdan, bu basketbol taraftarından korksun.

maçı tekrar izlemek isteyenler buyrun link
[ürl]http://tr.justın.tv/patoshiq/b/287145030[/ürl] yalnız maç 2:23den sonra başlıyor ayrıca 2.çeyrekten sonra başlıyor
yalnız maçı atlaya atlaya izledim yayını yapan fenerliymiş arada aptal aptal şarkılar ve görüntüler görürseniz şaşırmayın ben daha iyisini bulana kadar en iyisi bu :p

Kesinlikle ligdeki fener maçından sonra hayatımın en keyifli günüydü.. Son çeyrek tezahüratlara bir süre eşlik edemedim, durdum taraftarı izledim uzun uzun.. Ne hoş bir görüntüdür ya rabbim o? Nasıl bir birlikteliktir vallahi kelime bulamıyorum duygularımı açıklayacak.. En iyisi susmak galiba:) Şu maçın tekrarını izlemek de fark oldu.. Bir de son çeyrek 5-6 kişi soyunduk spormaxe yakalanmamışızdır umarım, şamil gibi fit bir vücudumuz yok direk bira göbeği bağırıyor bizde :)

tartışmasız avrupanın en iyi taraftarıyız . bu takım herşeyi hak ediyor . şampiyonluk kimin umrunda gönlümüzün şampiyonusunuz siz . başkanım sesimizi duy bize salon yap salonlar dar geliyor dar ! bu arada erdoğan abi 1:30 spormax tekrar

Maç sonu Murat Abi ile başlayan Kaan Kural'a tepki olayına ortamdan da destek gelince Kaan tepkisiz kalamadı.
Tribüne doğru bir bakışı vardı ki sormayın gitsin.. NBA bile derman olamaz.. :D

Bugün ki atmosfer anlatılmaz yaşanır cinstendi. Hala kafamda maçı oynuyorum tazaruhatlara eşlik ediyorum. Bugün yanımda misafirim olduğu için çok çıldıramadım ilk fener maöında bunun acısı da çıkar. :) Teşekkürler Aslanlar yaşatığınız her şey için. Taraftar mı?? ''Ermal Kuqo : Ben fazla smaç basan bir oyuncu değilim. Bir maçta iki smaç bastığımı pek hatırlamam ama bu taraftar bana herşeyi yaptırıyor.'' Başka söze ne hacet.

hakikaten sözün bittigi yerdeyiz.. emeği gecen herkese tesekkürler. maçdan döner dönmez hemen kayıttan seyrettim bir daha. böyle bir taraftar perfonmansı gercekden uzun zamandır bu ülkede görmedim ben. takımımızda bu taraftarı görünce sezonun en güzel oyununu oynadı.
sezon başlarında bile gercekden bu takımın finale oynayacagına inancım tamdı, (hatta bu forumdan sühan abide şahittir:) beni mahcup etmediler, gercekden söylenebilecek her türlü övgüyü hak ediyorlar.yalnız hazır finale gelmişken, fatih terimin arsenal maçından önce bi sözünü hatırlatmak isterim; 'finale kadar gelmişken kupayıda alsak fena olmaz'..
bu arada kaan kurala büyük tepki gösteren arkadaslara birşeyler söylemek istiyorum. macdan yarım saat önce kaan kuralla uzun uzun konuşdum. kendisine tam olarak ne söylediğini sordum. o da cok dertli bu konuda bi dokundum bin ah işittim. kendisi bizim euroleauge katılmamız konusunda olumsuz konuşmadıgını,sadece A lisansının bu sene için zor oldugunu söylediğini ancak bunun kimi çevreler tarafından yanlış aksettirildigini söyledi..birde galatasarayın fenerbahceden neyi eksik var diye sordular bende ülkeri eksik dedim,yalanmı söyledim dedi. ayrıca bende ntvsporun yanlı yayınına değindim, o konuda bişey söyleyemem haklı olabilirsin ama ben o kanalda sadece çalışan biriyim, kimsenin talimatıyla yorum yapmıyorum dedi. ve bi sürede basketbol konuşduk, final serisi ve nba hakkında..bende kaan kuralın biraz fazla üstüne gidildigi kanısındayım. gerçi bunu çogunuz biliyordur ama kendiside iyi bir galatasaraylıdır..

Kaan Kural iyi Galatasaraylıysa bizler değiliz. O gitsin NBA yorumlasın, Fb Ülker ve Efes ligde 2-3 bin kişiye oynamazken Euroleague performanslarını tebrik etsin, onların maçları olunca 100lerce tweet atsın, bizle ilgili tek bir yorum yapmasın.

Ben de buradan Kerem Tunçeri ve Kerem Gönlüm'e seslenmek istiyorum izin verirseniz, maçla ilgili yazılacak pek bir şey yok zira... Efes'de kariyerinizi heba etmeyin, basketbolu taraftarla oynamanın keyfini çıkarmak için gönlünüzde olan takıma gelin. Bekliyoruz ve istiyoruz.

Söylenecek çok birşey yok hiç birşey keyfimizi kaçıramadı, sözlükten arkadaşlarla çok iyi bi birliktelik kurduk bench arkasını kırmızıya boyadık saha içini zaten takım hallediyor.

gelen yanımızda olan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum her zaman bekliyoruz.

Gerçekten bu ailenin bireylerinden biri olmak fark yaratan bir duygu benim için. Gelen herkesin ayağına, sesine, yüreğine sağlık..

Maça gelecek olursak...Herkes iyiydi bugün bana göre. Tabiki öne çıkanlar oldu ama kusursuz oynadık. Maçı çok istedik, zaten 53-19luk ilk yarı sonucu da herşeyi özetliyor.. Hepsinden önemlisi, 21 sene sonra gelen final hayırlı olsun. Birçoğumuz ilk kez Galatasaray'ı bu branşta finalde göreceğiz, Allah utandırmasın diyorum...