Yarı Final 4. Maç | Galatasaray CC 89 - 55 Banvit

Herkese merhaba. Çok uzun zamandır forumu takip ediyorum üyeliğimi de çok önce almama rağmen ilk kez yazıyorum. Serinin son iki maçında dikkatimi çeken unsur Banvit'in daha çok yabancı oyuncuları ile maçın içinde kalması. Özellikle Davis ve Dixon gibi skor opsiyonlarını düşük sayılarda tutabilirsek seriyi kolay şekilde bitireceğimizi düşünüyorum. Umarım fazla zorlunmadan ve sakatlık yaşamadan bu maçı kazanırız.

Bir de herkesin profilinde adı soyadı yazıyor çıkıntılık yapmak istemem bir arkadaşım yardımcı olursa kullanıcı adımı değiştirmek isterim.

Arkadaşlar merhaba.Uzun zamandan beri üye olmama rağmen ancak bugun mesaj atabiliyorum. Kendimizi tanıttığımız bölüm varsa elbette tanıtırım. Ancak öncelikli olarak sizlerden bir yardım rica edeceğim.
Ben bu maça Ankara'dan geliyorum.Abdi İpekçiyi pek bilmiyorum. 5 kişiyiz,3 erkek 2 bayan. Ben sabah ilk olarak bilet aldığımda 214 nolu bloktan aldım. Ama eğer yanılmıyorsam orada maç ayakta seyrediliyor. Bizim için sıkıntı yok ancak bayan arkadaşlarımız rahatsız olur diye 107 bloktan ilk sıradan 5 bilet daha aldım.
Siz biliyorsunuzdur diye soruyorum, 214 blok ayakta seyredilen yer değil mi yanılıyormuyum, bide pota arkası ilk sıradan maç seyredilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.

bilet numaraları önemli değil ancak oturarak maç izleyeyim diyorsan kameranın çekim yaptığı taraftaki tribünlerden yani önünden yol geçen surların olduğu taraftaki tribünlerden 203 numaradan seyredersen rahat edersin...
protokol tribünün hemen bir üstü...
tabi en az 45 dakika önce salonda olursan yer açısından sıkıntı yaşamazsın...

hocam ıstedıgınız yere gecın dıyosunuz ya ben mesela 5 bilet aldım 212 den , 114 113 112 saha içi oluyor sanırım , 212 den alıpta erken gelip 213 ün önlerıne gecersem taşkınlık falan cıkarmı ?

Takım Bandırmadaki gibi ilk maçı nasıl olsa aldık diye gevşememeli.Bu iş bitmeli burda

Böyle birşey mümkün değil.

Belki oyuncular Bandırma'da 2.maçta gevşek davrandılar doğrudur ama bu maçı kaybedersek tüm avantajımızı geri veriyoruz,orada zaten avantajı kazanmıştık ilk maçta. Bandırma'daki durumla hiç alakası yok. Bu maçta gevşek oynayacak oyuncunun bu takımda işi olmaz zaten.

Çok heyecan yaptım ya. Lütfen bu maçta dikkatli olup finale çıkalım. Lütfen. Totemlerden totem beğenmek lazım.
Bir atkım vardı. Onu maç sabahı takıp işe gittiğimde feneri yenmiştik. Onu bulmam lazım. Yaz günü takmam lazım.

Ben de düne kadar tribün biletlerinde koltuk sıra vs. önemli değil erken gelen istediği yere oturur diye biliyodum.. Ama dün yaşadığım saçmasapan olay canımı sıktı epey.. Bench arkası her zamanki yerimde oturuyodum, 3-4 adam oturdu yanıma.. 15 bilet aldık bu sıra bizim falan dedi, ben de 6buçukta girdim salona dedim, ben girdiğimde 3-4 kişi vardı sadece orda arca ve 1-2 kişi daha işte.. Ben de gelirlerse arka sıra boş oraya geçebilirler, ben hep burda izliyorum dedim.. Adam bana biletindeki numarayı falan gösterdi.. Neyse onlar geldiğinde zaten kalkcaksın falan gibi alaylı cümlelere girdi.. Ben de saygısızlık etmemek adına uzatmadan kalktım başka yere geçtim.. sonra zaten şamil de ufak bir tartışma yaşadı.. Yarın umarım o adamlar orda olmaz yine, çok canımı sıktılar o keyifli günde yüreğim buruk çıktım salondan.. Ben her hafta çorludan kalkıp geliyorum takımım için, dünyanın yolunu kat edip dolmuşuydu metrosuydu vs derken bıkmadan usanmadan.. Yeri geliyor cebimdeki son paramla anca eve dönebilmiş oluyorum.. Böyle saçmasapan bir olay yaşayınca üzülüyor işte insan..
Neyse belki yeri ve zamanı değildir ama ufak bir gönül kırıklığımdı bu dün için.. Kusura bakmayın..

Erdoğan abi rica ediyorum bu gönül kırıklığını boş ver, gerekli yorumları yüz yüze de yaparız ama bu orada yer tutmak için çaba gösteren senin gibi değerli insanların bir kaç kendini ne zannettiğini çözemediğim kişiler yüzünden moralini bozmasını çok büyük üzüntü ile karşılarım. Yarın daha güzel bir tribünde beraber olacağız, kalbimizde en ufak bir kırgınlık olmaması en önemlisi.

Daha serinin ilk maç öncesi detaylı bir yorum yapmıştım maça dair, başka bir şeye gerek yok.

Kapıların açıldığı ilk saniyeden itibaren salonda olacağız, finale doğru giden yolda beraber yaşayacağız coşkumuzu. Gerçekten yaşadığım heyecanın büyüklüğünden dolayı fazla yorum yapamıyorum, seri bittiğinde konuşacağız artık detaylıca..

sen şampiyon olacaksın, seni sevmeyen ölsün, ölsün...

Öyle tabiki Arca.. Beni üzen en önemli nokta şu oldu, beni ordan kaldıran adamların getirdikleri adamların 2si galatasaraylı değildi.. Hatta boynuna atkı falan atmak istediler, adamlar hemen attı boynundan.. Biz orada coşarken yere bakıyorlardı.. Bir tatsızlık yaşanmasın diye orada sesimi çıkarmadım ama hiç kabul edilecek bir şey değil bu normalde..

yarın seriyi bitirirsek ,gerçekleşek olay şu:

"LİGTE 21 SENE SONRA FİNAL OYNAMA FIRSATI YAKALAMAK"

Kulağa hem biraz buruk,hemde çok hoş geliyor......

Bench arkasında yaşanan olay üzücü gerçekten, ama görebildiğim kadarıyla yine GSBasket ekibi her zamanki yerindeydi, sonradan çözüldü mü bu problem? Sene boyunca bu takımın yanında olan, salonda bir alışkanlık edinen insanları her zamanki yerlerinden eden insanların da şu maç umrunda değildir zaten. O tip insanlar "Fenerbahçe Köpeğine" demek için, "Fener geliyoruz" demek için geliyorlar salona. Maç Banvit maçı, üçlü çektikten sonra "A.A.K. Fenerbahçe" demeye çalışan insanlar var hala.

Maça dönecek olursak uzunlarımızın omzuna büyük yük düşecek bu maç. Sertaç'ı yine 10 dakika civarı kullanabiliriz, umarım yine iyi katkı verir. Shumpert da Chuck Davis oyunda olduğu sürece oyunda kalmalıdır, Shumpert'ı kenara aldığımızda da Haluk'u 4'e Shipp'i 3 alarak yaptığımız alan savunmasını deneyebiliriz.

Tansiyonun gerginliğin hat safhada olacağı bir maç olacak, böyle maçlarda yine rakip takımın şutörlerinin performansı maçın kaderini belirler. Geçen maç kadar kötü atmayacaklardır muhtemelen ama yine de onları belli bir yüzdenin altında tutmayı başarırsak maç çok daha rahat geçer. Bir de Mutlu oyundayken dipten attığı şutlar can sıkıcı, onun üzerine oynadıkları setleri durdurmak lazım ama Oktay Hoca bunu düşünmüştür zaten.

Bu maç ile ilgili beklentim, ilk maçın yıldızı ve bu tip maçları seven oyuncumuz Ermal'in maça ağırlığını koyması. Ermal iyi olduğu sürece kısalarımız bomboş şutlar bulacak dışarıdan.

Son olarak da Orhun Ene son maçta yanlış yaptıkları şeylerle ilgili tedbirlerini almıştır, hazırlıklı olacaktır. Maç içinde pek çözüm üretemeyen bir koç olduğu için onu yine değişik bir hamle ile şaşırtırsak, maça 10-0 önde başlarız.

Euroleague için son 40 dakika kaldı, düşünmesi bile heyecan verici, varımızı yoğumuzu ortaya koyalım artık.

Allaha şükür bilet yüzünden sorun yaşamadım hep erken gidip protokolun yanındaki bloğa geçip otururum ama hiç oturarak takip etmedim biraz agresif oluyorum bayada tepki almıyor değilim bakışlarla ama olsun :) yarın en ufak kuşkum yok en ufak :)

Tribünlerde arasıra arıza tipler oluyor böyle yapılacak bir şey yok.Ama benim sinir olduğum beleş giren apaçi sürüsü.Dün gene birini dövdüler feci şekilde.Bunlar yüzünden ceza alırsak ne olacak?Bu tipler rakip oyunculara sürekli küfür ediyorlar kışkırtıyorlar sonra adam karşılık verince falanca oyuncu Galatasaraya hareket yaptı durumu oluşuyor.Tutku,Haluk gibi oyuncular bu tipler yüzünden bizimle geçmişte problem yaşadılar.Böyle adamları arındırmak lazım salondan sonra bir oyuncunun adı geçince o bize hareket yapmıştı durumu oluşuyor
tribünlerin "reis"lerden ve tayfalarından arındırılması gerekiyor işin üzücü tarafı o şahıslar ve topluluklar Galatasaray dan armadan sarı kırmızıdan daha ön plandalar dün hep beraber izledik bi kişinin peşinde kaç kişinin koştuğunu bu kişilere destek veren yöneticiler bilet alıp maça gelenlerin hakkını yediği gibi güvenliğinide tehlikeye atıyor bu çok büyük bir sorun ve ayrı bir konu

orta okul yıllarımda eve gelir TRT den Orhun ENE li kadronun maçlarını izlerdim takımın finale çıkmasını hayal ederdim
Orhun ENE nin takımına karşı final mücadelesi veriyoruz.
Finale çıktığımız takdirde çok önemli bir seriye girmiş olacağız şampyonlukdan ziyade birde Fenerbahçe rekabeti sözkonusu
şampiyonluğu kaybetmek bir yana birde Fenerbahçeye kaybetmek var

21 sene önce son final. Son şampiyonluk. Adana'da..

[video=youtube;XDywC2cLPv0]http://www.youtube.com/watch?v=XDywC2cLPv0&feature=related[/video]