Yarı Final 4. Maç | Galatasaray CC 89 - 55 Banvit

Arkadaşlar bu oturma planını çözmek için sanıyorum seneye kombinelerimizi direk ordan almak zorundayız. Buna her maç bende şahit oluyorum. Can sıkan bi' durum oluşmaya başladı dediğiniz gibi.

Yarın için söylenecek bir şey yok. İnanıyorum,inanıyoruz... Her ne pahasına olursa olsun o maç yarın alınacak! Basketbolcularımıza güvenim tam, onlar alamasa dahi biz zorla aldıracağız.

21 sene sonra final aşkıyla İpekçi'ye !

herkes duygularını kendi düşndgü ölçüde paylaşmş insan duydukça mutlu oluyor işim nedenyle tam maç başladgnda salona grebldm pota arkasıda olsa mutluyudm sahada yüregni koyan aslan tribünde 6.adam olarak biz vardık bu bile mutlu olablme sebebi deilmi fener 3-5 bin kişye oynarken bizm 10 bin kişye oynamamz çarşamba bilet bulablrsem yne ordaym ama iş güç engellıyor hep 5 dk geç 5 dk erken olmalıyız artık tribün harikaydı ama biraz daha bu sene baskette tarih yazalım bestesini söylemeliyiz kendi fikrm bu rakibe sanki daha bi baskı olşturuyormuş gibi geldi bana belkide yanılıyorumdur hem insanın tüylerini diken diken eden bi beste çarşamba kazanıp finale çıkacagmzdan şüphem yok ama malum federasyon lehıne çekncelerim var sonuçta atamaları onlar belırlıyor ne kadar bagırsakta çağrsakta onlarn dedği oluyor üstelik biz haklıyken bayanlarda olmadk faulle maçı uzatmaya goturup şampıonlgmuzu elmzden almadılar mı ? biliolardı 2-2 ipekçiye o seri gelse 15 bin kişiden deil fener amerika mlli takmı çıkamazdı yani her şey planlı programlı biraz daha hucumda iyi olursak sonuç gelir zaten lakin savunmamız italyanları kıskandırıo sezon başından beri benim düşncelerim uyku sersemliğyle :) bunlar hepinize saygılar sevgiler YenilmezArmada olarak çarşamba akşamı finalde olmak dileğiyle..

Ben de düne kadar tribün biletlerinde koltuk sıra vs. önemli değil erken gelen istediği yere oturur diye biliyodum.. Ama dün yaşadığım saçmasapan olay canımı sıktı epey.. Bench arkası her zamanki yerimde oturuyodum, 3-4 adam oturdu yanıma.. 15 bilet aldık bu sıra bizim falan dedi, ben de 6buçukta girdim salona dedim, ben girdiğimde 3-4 kişi vardı sadece orda arca ve 1-2 kişi daha işte.. Ben de gelirlerse arka sıra boş oraya geçebilirler, ben hep burda izliyorum dedim.. Adam bana biletindeki numarayı falan gösterdi.. Neyse onlar geldiğinde zaten kalkcaksın falan gibi alaylı cümlelere girdi.. Ben de saygısızlık etmemek adına uzatmadan kalktım başka yere geçtim.. sonra zaten şamil de ufak bir tartışma yaşadı.. Yarın umarım o adamlar orda olmaz yine, çok canımı sıktılar o keyifli günde yüreğim buruk çıktım salondan.. Ben her hafta çorludan kalkıp geliyorum takımım için, dünyanın yolunu kat edip dolmuşuydu metrosuydu vs derken bıkmadan usanmadan.. Yeri geliyor cebimdeki son paramla anca eve dönebilmiş oluyorum.. Böyle saçmasapan bir olay yaşayınca üzülüyor işte insan..
Neyse belki yeri ve zamanı değildir ama ufak bir gönül kırıklığımdı bu dün için.. Kusura bakmayın..

evet oyle, isteyen istedigi yere oturuyor. az once biletix in sayfasinda da bunu gordum:
http://www.biletix.com/event.htm?id=MB025

Zaman geçmiyor.Düşünmüyorum desem de tüm günü maça göre yaşadım.Gogol Bordello bile rahatlatamadı,farklı şeyler düşündüremedi.:) Her anın tadını çıkaralım,hakettik bu heyecanı.

Bu heyecan, gerçekten güzel bir heyecan... Güzel insanların, güzel emeklerini görmek ve sonunda mutlu sona ulaşacak olmak güzel...

Banvit'i eleyip finale çıkmak, Efes'i eleyip çıkmaktan daha güzel...

FB Ülker'in finale çıkmasıyla Galatasaray CC'nin finale çıkması çok farklı şeyler...

Her şeyin en güzelini hak ediyoruz.

Haydi Aslanlar, son bir adım...

Sarı Kırmızı her şey...

FİNALE BİR KALA !!!

Çok zor ve sayir zevki yüksek bir maç bizleri bekliyor..
1 ve 3.maçtaki gibi kolay maç olmayacaktır,Çünkü Banvit ve Orhun Ene son kozlarıı oynayacaktır.Orhun Ene'yi geçen maçta yaptığımız gibi maçın hemen başında şaşırtırsak fark erken de kolay kopabilir..
Gevşeklik olmayacaktır bu maçta Oktay HOca müsade etmeyecektir eminim.Rancik'in olmaması kötü oldu,zaten potaaltında dar bir rotasyonla oynuyorduk şimdi daha zor oldu işimzi :-(
Haluk,Shumpert ve Sertaç 4 numarada kullanılırken Luksa ve Kuqo 5 numara da kullanılabilir.

Geçen maçta taraftarımız müthiş iş çıkardı eminim bugünde müthiş performans götererek kırmızı YENİLMEZ ARMADA tişörtleriyle salonu doldurup takımımıza çok iyi destek verecektir.

Zor bir o kadar da önemli maç bizi bekliyor.

OKTAY HOCA VE EKİBİ ARKANIZDAYIZ,FİNALE GİDECEKKEN BANVİT'E TAKILMAYIZ !!!

maç sonunda ben demiştim demek istemediğimden şimdi yazıcam...
banvit ilk yarı varını yoğunu ortaya koyacak.extra basketler de bulucak ama üzerlerindeki ya kaybedersem stresi yüzünden 3.ve4. periyotlarda özellikle jj ve ermalle sallıyacaz...bizim için geri dönüşü olmayan bu maçta hata yapmıyacaımızdan eminim.21 yıl sonra bu akşam finale çıkcz inş...

Maçtan 2 ,3 saat önce gidersek buluruz herhalde :):)) gsbasket ahali maçtan önce neredeler, yenilmez armada t-shirt'üm yoktu geçen maçta ,,,kırmızıları bozmak istemedim :))) bugün yenilmez armada ile yanınızdayım :D

arkadaşlar twitter'da veli yiğit abimiz maç biletlerinin tükendiğinden falan bahsetmiş. tamam tükensin ama ben bileti aldıktan sonra tükensin... :(

edit: veli yiğit yanlış anons yapmış galiba.. http://twitter.com/#!/eyupyildiz75

evden 1 saat erken çıkmak gerek! :)

Bugünlük link paylaşmak yasak olmasa olmazmı ?

Çünkü bugun bu maçı herkes izlemeli.

Eyüp Abinin twiitterdan yazdığına göre 8000 bilet satılmış 4000 bilet gişelerden satılıyor banvit taraftarıda gelmicekmiş.. Yani full bir salonla oynayacaz Saldır Galatasaray!!

Koskoca 21 yılın özlemi dinecek bugün.Hele ki benim gibi ömründe final görmemiş binlerce taraftarımız için çok özel bir gün.Pazartesi günü salon belki full değildi ama mükemmel bir atmosfer vardı.Açık ara ülkedeki en iyi basketbol taraftarı olduğumuzu bir daha ispatladık.Eminim bugün salonda dolacak ve finale çıkacağız.Defalarca yendik Banvit'i bir daha yeneceğiz.Tek olumsuz durum Rancik'in sakatlığı onun eksikliğini kapamak da bu büyük taraftarın elinde.Hem El hem final bileti için haydi saldır Galatasaray!