Yasemin Horasan

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: 13 # Yasemin Horasan

Halime Bozgeyik' Alıntı:
yasemin hem formsuzdu hemde çok fazla süre almadı, biraz sabır bence yaseminin takımımıza faydala olacağı kanısındayım ben..
Ortalama 25 dk süre aldı üstelik sezon başında maçalara ilk beş çıkıyordu ama çok kötü performans gösterdi.

MENDUH SEVEN' Alıntı:
[quote="Halime Bozgeyik":305h03xg]yasemin hem formsuzdu hemde çok fazla süre almadı, biraz sabır bence yaseminin takımımıza faydala olacağı kanısındayım ben..
Ortalama 25 dk süre aldı üstelik sezon başında maçalara ilk beş çıkıyordu ama çok kötü performans gösterdi.[/quote:305h03xg]
Katılıyorum.Kendisine çok bile tahammül edildi.Aldığı süreleri Galatasaray'ın geleceğinden,Bahar'ın kariyerinden çaldı.Kendisinden hiç bir beklentim yok şu anda.

ben açıkçası baharda o hırsı göremiyorum çok yavaş kalıyor...tencerem var tavam var izmirliyim havam var edasıyla oynuyor:D hızlı deil yasemin horasan daha verimli olacaktır bence...ama tabiki teknik ekibimizin bileceği iş yasemin saylar da kesinlikle bu yıl takımda daha fazla süre almalı çok hızlı ve hırslı top hakimiyeti çok iyi, bide berile deyinmek istiyorum hiç oynamıyor ben çok fazla görmedim takımda onuda...

Halime sen Yasemen'den mi yoksa,Yasemin'den söz ediyorsun?Yanlış anlaşılma olmasın diye soruyorum.Sonradan mı Yasemen'e geçtin?

Serkan Dursun' Alıntı:
Halime sen Yasemen'den mi yoksa,Yasemin'den söz ediyorsun?Yanlış anlaşılma olmasın diye soruyorum.Sonradan mı Yasemen'e geçtin?
yasemin horasandan bahsediyorum, daha sonra bahar ve saylar konusuna deyindim:D

Halime Bozgeyik' Alıntı:
ben açıkçası baharda o hırsı göremiyorum çok yavaş kalıyor...tencerem var tavam var izmirliyim havam var edasıyla oynuyor:D hızlı deil yasemin horasan daha verimli olacaktır bence...ama tabiki teknik ekibimizin bileceği iş yasemin saylar da kesinlikle bu yıl takımda daha fazla süre almalı çok hızlı ve hırslı top hakimiyeti çok iyi, bide berile deyinmek istiyorum hiç oynamıyor ben çok fazla görmedim takımda onuda...

Bahar mı yavaş kalıyor? :shock: Bizim takımdaki Bahar'dan bahsetmiyorsunuz sanırım. Bahar'ın çabukluğunda kaç tane 190lık oyuncu vardır acaba?

Zaten, süre bile alamadı bu sene, bizdeki performansının üstünden yorumlar yapılması çok yanlış.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Halime Bozgeyik":a61ikiuy]ben açıkçası baharda o hırsı göremiyorum çok yavaş kalıyor...tencerem var tavam var izmirliyim havam var edasıyla oynuyor:D hızlı deil yasemin horasan daha verimli olacaktır bence...ama tabiki teknik ekibimizin bileceği iş yasemin saylar da kesinlikle bu yıl takımda daha fazla süre almalı çok hızlı ve hırslı top hakimiyeti çok iyi, bide berile deyinmek istiyorum hiç oynamıyor ben çok fazla görmedim takımda onuda...

Bahar mı yavaş kalıyor? :shock: Bizim takımdaki Bahar'dan bahsetmiyorsunuz sanırım. Bahar'ın çabukluğunda kaç tane 190lık oyuncu vardır acaba?

Zaten, süre bile alamadı bu sene, bizdeki performansının üstünden yorumlar yapılması çok yanlış.[/quote:a61ikiuy]

8) evet bizim bahardan bahsediyoruz valla bana göre ağırdı çok koşmuyordu tabiki iyi niyetli oynuyordu ama

Yasemin şimşek gibiydi.Çevik hareketlerle rakip uzunların arasından sıyrılıp attığı sayılar aklımdan çıkmıyor. :)

Halime Bozgeyik' Alıntı:
ben açıkçası baharda o hırsı göremiyorum çok yavaş kalıyor...
bahar kaç maçta oynadıda böyle yavaş kalıyor diye yorum yapılıyor anlıyamıyorum..bu sezon bittikten sonra milli takımın zafer kupası maçlarına gittim...takımda 190 lık bir uzun(bahar çağlar) fast break atmaya çalışyordu..umarım anlatabilmişimdir :shock: :shock:

ben baharı bir ışıl gibi esra gibi hırslı göremedim :? evet belkide çok süre almadı o yüzden ben böyle gördüm ama inşallah bu yıl daha çok süre alır ve kendini isbatlar

Bahar Çağlar için hırsı yok demek ne kadar doğru bilemem soğukkanlı oynuyor denilebilir, yinede tam anlamıyla izleyebilseydik keşke şimdi ne desek yanlış olur.Yasemin Horasanı yeterince izleme fırsatı bulduk Formamız altında çıkdığı ilk resmi maç dışında oyunun seyrine olumlu etki edecek bir oyun ortaya koyduğuna hiç rastlamadım :oops:

iki oyuncumuzda oynadıklarında kendilerini daha iyi göstereceklerdir tabiki...
bugünkü letonya maçı istatları iki oyuncumuzunda : Yasemin Horasan 11 (5 ribaund), Bahar Çağlar 14 (5 ribaund)

sadece süre vermek ve güvenmek gerek diye düşünüyorum.

Bora Efe' Alıntı:
iki oyuncumuzda oynadıklarında kendilerini daha iyi göstereceklerdir tabiki...
bugünkü letonya maçı istatları iki oyuncumuzunda : Yasemin Horasan 11 (5 ribaund), Bahar Çağlar 14 (5 ribaund)

Avrupada liglerdeki gibi uzunlar yok kendi dişlerine göre oyuncu buldukları için iyi oynuyorlar özelliklede yasemin

MENDUH SEVEN' Alıntı:
[quote="Bora Efe":2cnvbral]iki oyuncumuzda oynadıklarında kendilerini daha iyi göstereceklerdir tabiki...

Avrupada liglerdeki gibi uzunlar yok kendi dişlerine göre oyuncu buldukları için iyi oynuyorlar özelliklede yasemin[/quote:2cnvbral]

bunu demeden önce sana letonyanın uzunlarına bir araştırmanı tavsiye ederim.letonyanın 3 uzunu ya euroleaguede oynuyor yada fiba eurocupta oynuyor. ondan sonra böyle atıp tut daha mantıklı olur. bilip bilmedende yasemin ve baharın başarılı performansına gölge düşürmemiş olursun. Önce araştır sonra yorum yap

Milli takımdaki istekli ve iyi oyununu seneyede göreriz inşallah.

Yasemin in bu form da neden bu kadar savunuluyor üstelik Şaziye bu kadar eleştirilirken Yasemin tek yaptığı şey boş kaldığında şutlarının girmesi okadar.Ribaunt alamıyor, savunmada aksıyor, sırtı dönük oynayamıyor(oynasa bile topları öldüremiyor) ve çok hantal ayakta uyuyor; geçen sene Türkiye kupası ve ligi kaybetmemizin tek suçlusu hatırlayın hatalarını ve en az Şaziye kadar eleştirilmelidir.

sırbistan maçındaki hataları yasemin kalitesindeki bir oyuncuya yakışmadı...kendisini toparlaması gerekiyor..neyse turu geçtik önümüzdeki maçlarda umarım düzelir..hala milli takımımız için çok önemli bi oyuncu ve bunu farkettirmeli ...