Yasemin Horasan

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Yasemin en kısa zamanda eski günlerine dönecektir eminim. Öyle iyi maçlarını izledik ki geçmişte bizi bundan mahrum bırakmaya hakkı yok. Özellikle ilerleyen Avrupa Kupası maçlarında çok ihtiyacımız olacak. Haydi Yasemin bu hafta Mersin maçıyla çıkışın başlasın, nasıl bir oyuncu olduğunu dosta düşmana göster. Sana çok güveniyoruz.

Not: Cem hocayı şu an için eleştirmek istemiyorum ama Yaseminin aldığı süreler bu olmamalı.
 
Bİraz vasat bir görüntüsü var ama kendini toparlıyacağına eminim...Şebnem gibi olmayacağını düşünüyorum ben...Ondanda büyük beklentilerim vardı ama malumunuz oldukca vasat bir sezon geçirdi...
 
Yasemin'i kazanmak için hoca da fedakarlıklar yapmalıdır.Kötüyse bile oyuna sürmelidir sen benim saha içinde beyinlerimden birisin imajını ona anlatmalıdır.
Bence Yasemin Horasan bu takımın bu sene en büyük transferidir.
 
Üstte de çok yazılmış, Yasemin Türk Basketbolu'nun en öenmli isimlerinden biri, formsuz bir dönem geçiriyor olabilir; ancak onun gibi tecrübeli ve yetenekli bir oyuncu bu dönemi kısa süre içinde atlatacaktır. Takımımız da böyle bir oyuncunun tam randımanlı oynamasıyla beraber sınıf atlamış olacak hem de.
 
nereden hatirliyorum ben horasani, tarih kitaplarina olan ilgim utandirmayacak beni dimi..

gunes dogan memleketmiydi farscada, ama ondan ziyade haci bektasi bizlere sunmasi yeterli degil mi, bir bolgeyi kirmizi renkler icinde dusunmemiz icin..

allahim bayan basketbol bolumune yazi yaziyorum, basimiza tas yagacak..

hayir anlamadigim belli olmasin diye horasandan falan girdim ama, o da bir kere kadar yani, izledigi son bayan basket maci abd avustrulya olimpiyat finali olan bir adam ne kadar yazabilir ki basketbol uzerine..

gerci cumhurbaskanligi kupasi var ama, fenerbahce ile oynadigimiz maclar sayilmaz, onlar musabaka degil, rekabetin yuzeysel disavurumu, eskrim dair olsa izlemek mubah..

neyse sadede donelim, bir animla bu basligi senlendirme niyetindeydim konu nerelere geldi; taniyanlar bilir ben biraz yeteneksizimdir spor uzerine, ama serde hirs var ya, o takimda olacagim bu takimda olacagim, surekli secmeler vs..

okulun tarih hocasi aydin bey vardi sagolsun, aldi beni okulun futbol takimina, ama ben muzmin yedek, taniyanlar karakteri de bilir, herseyde oncu olmak da var serde, huzursuzluk had safhada, ayrica yararli olamamanin da huznu..

bir gun hoca aldi beni karsisina, ozellikle ikili iliskilerimin takim icinde etkisinden bahsederek, bak savas bir takimi takim yapan sadece onu sahada temsil edenler degildir, takim soyunma odasinda baslar, mac bittiginde soyunma odasinda son bulur, bazisi gelir sahada emek koyar, bazisi soyunma odasinda o takimi gercek bir takim yapar. sahaya cikana kadar, su takimin bir parcasi oldugunu yasa once, basarinin ortagi, dusturu ol, gerisi zamanin sana sunacagi..

ne mi oldu, gerisini yazmam, horasan yasasin da bize anlatsin..

gercek basarim, saha disinda bir takimi takim yapmak sanirim, uzerine dusen rolu iyice kavrayip gerekli zamani bekleyerek, ve o takimin bir parcasi olmana sebep olan yeteneginin ayirdina vararak, hee bir de kutsaliyet atfettigimiz sariyla kirmiziyi boynundan her gecirdiginde gulumsemek gerektigini animsayarak..

nerede kalmistik, evet horasan..

kizil, kipkirmizi..
 
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Sene başında yaptığımız roportajda bize gelmekle ne kadar mutlu olduğunu söylemişti ve hepberaber büyük başarılara imza atacağımızı konuşmuştuk.
Verilen bir söz gördüm ben burada. Yanılıyor muyum? : )

Hep beraber Yasemin...
 
Yasemin bizim takım için gerçekten önemli oyuncculardan biri zaten takımın kaptanlarından, zamanla hepimiz göreceğiz Yaseminin takım için vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu.
 
Sabırla, inatla, hevesle bekliyoruz. Hep güveniyoruz, sonuna kadar yanındayız Yasemin.
 
yasemin'in dizindeki sakatlığı herhelde tam olarak geçmedi bu sakatlığın onun performansını etkilediğini düşünüyorum.Ondan takım olarak çok şeyler bekliyoruz.Bize gerçek Yasemin'i en kısa sürede izlettirecektir.
 
Yasonun gercek performansı bu degil ondan daha cok sey bekliyoruz yolumuz uzun bu zorlu yollarda ona cok ihtiyacımız var inancımız sonsuz
 
Sene başında en fazla sevindiğim yerli transferimizdi. Şu ana kadar takıma sağladığı katkı beklenen düzeyde olmasa da ilerleyen zamanda Yasemin´in takıma seviye atlatacağından şüphem yok.

İlerde bu sezonki başarılarımızda payı olan oyuncular dile getirilirken akla gelecek ilk isimlerden birisi olacak Horasan.
 
Yasemin harika bir oyuncudur. Hangi takımda olursa olsun hep sevildiğini biliyoruz. Bizdeki kredisi tahmin ettiğinden fazla, bugün olmaz yarın olur, ama olur. Kendi gibi oynayacaktır yakında ve bizide mutlu edecektir, hiçbir şüphem yok bu konuda.
 
Re: 13 # Yasemin Horasan

Osman Aydın' Alıntı:
http://www.basketdergisi.com/haber_detay.asp?id=6784&tur=38

Yasemin Horasan dan ilginç açıklamalar.


evet 13 yıl bjk forması giyen bir oyuncu özünde gs liymiş.Hayret doğrusu.

Umarım dediği gibi alınan yenilgiler takımın toparlanmasında faydalı olur.
 
Re: 13 # Yasemin Horasan

13 # Yasemin Horasan...

o bir sayı atma özürlüsü...
o bir ribaund alamama kraliçesii......
o bir hucum foul yapmadan duramayan insan...
o bir 3 luk atma kusurlusu.....


bunları ne zaman dogru yaparsa galatasaray o maçı alırr....
 
Re: 13 # Yasemin Horasan

Basketbol point-guard önderliğinde takım halinde oynıyarak kazanılır, salt postlar ile değil!
Sanki yenilgiye sebep olmuş kimse oyundan düşmez mücadelesine devam ederken bir tek o aksini yapmış gibi kimseyi günah keçisi yapmayın. Çok değil bir hafta sonra takımımız Ayhan Şahenkte kupanın son maçına çıkıcak. Kızların forumu takip ettiğini bile bile gereksiz yere moral bozmaya, anlamsız yüklenişlere gerek yok. Kupayı kaybedersek de kazanırsak da bunu yapacak olan TAKIMdır. Oyuncu kayırmanın, at gözlüğü ile yorumlar getirmenin ne anlamı var ne de yararı!
 
Re: 13 # Yasemin Horasan

Berk Kalaman...
bişeyler yazarken veya görüş bildirirken nasıl yazmam gerektiğini senden öğrenmiyeceğim SANIRIM!!!

yazdıklarının hepsini copy paste yaptığın için "bir tek o aksini yapmış gibi" cümlesini hepsine yazmışsın.yani kendinle çelişmişsin...demekki ben 1 kişiyi suçlamamışım!!!

eğer biraz basketboldan anlıyorsan ve Yasemin Horasanı tanıyorsan ve geçmişini biliyorsan bu kadar kötü bi oyuncu olmadığını bilirsin!!!
ayrıca ben 1 maça göre yorum yapmıyorum sezon başından belli bu oyuncuların performansı çok kötü!milli takım seviyesindeki Yasemin-tugba veya s.young sezon başı alındığında kim derdiki bu şekilde oynayacak diye...

bugün ışılda kötüydü ben onun alehine yazdım mı!!!
şaziyede kötü diyee yazdımmı!!!
demekki 1 maçlık yazmıyorum...yazdığım 4 isimde sezon başından belli kötü.....hemde çooook kötü...
şu anda en kritik dönemeçteyiz...playofflar+uleb+tbbl...bundan sonra her maç final olduğuna göre artık bu yazdığım oyuncular bu hataları YAPMAMALIDIRLAR!!!
basketboldan anlamıyorsan yazıma at gözlüğü takmış gibi yazamasın...
eğer kazanırsak ki öyle olmasını ümit ediyorum bu yazdıklarımı bu oyuncular yapmamalı...
yani tugba top kaybetmeyecek dışlardan saçma sapan 3 luk atmayacak...

marina foul problemine girmeyecek-top kaybetymeyecek...

yasemin ribaund alacak ve hucum foul yapıp top kaybetmeyeek...

s.young kaliteli oyuncu ama geçen seneyle bu sene arasın büyük fark ortada..bunun sebebi wnba sezonu bittikten sonra 4 ay yattı....
ocakta geldi ve hala kendini toparlayamadı...skor üretmiyor ve pas hatası yapıyor...eğer kazanmak istiyorsak bunu yapmamalı...


BUNLAR BENİM GÖRÜŞÜM...YAZDIKLARIMI ARAŞTIRIRSAN İSTATİSLİKLERE BAKARSAN SON 2-3 SEZONULUK BİREYSEL PERFORMANSLARA BAKARSAN DEDİĞİM DOGRUMU YANLIŞMI ANLARSIN!!!
 
Re: 13 # Yasemin Horasan

Kenan Bey,

İsterseniz bu sefer Berk Abi'nin yerine ben geçeyim, aynı mesajları yazıp banlanalım. Basketbolu bilen bir tek siz değilsiniz ve bu takımda taktik anlamda da ciddi sıkıntılar var bireysel değerlendirmeler yapmandan önce konşulması gereken. Kimse, Tuğba ya da Yasemin kapasitelerine ulaştılar ya da iyi oynadılar demiyor zaten.
 

Üst