Yeni Coach olarak kimi görmek istersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı arkadaşlar Üner´i eleştirmemizi eleştiriyorlar. Basketbola medyanın verdiği değer düşünüldüğünde Üner´i eleştirebileceğimiz en iyi ortamlardan birisinin burası olduğunu düşünüyorum.

Sadece başarılı olduğu için Üner´in devam etmesini isteyen arkadaşlara bir pankartımızı hatırlatayım.
"Başarılar Gelir Geçer Endamın Yeter "
 
SAYGIN AKEL' Alıntı:
sarpemre' Alıntı:
ben taqkımın başıında hakan demiri görmek isterdim.ayrıca bazı arkadaşlar eleştirilerinizi sezon sonunda yapın diyorlar.acaba takım geçen seneki gibi gitseydi aynı şeyleri söyleyecekler miydi?ben halil ünerin takımın iyi gidişinde büyük payı olduğuna inanmıyorum ve istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ben geçen yıl takım kötü giderken bile Halil Üner yıl sonuna kadar kalmalı diyordum.
Eğer şimdi bir coach değişikliği yaşanırsa geçen Tuborg maçında gördüğümüz gibi bir moralsizlik bir kargaşa yaşanır önemli olan; sorunun yılsonunda çözülmesidir.
Zaten şimdi Halil Üner'in görevine son verilse onun yerine çok iyi bir antrenör getirilmeli örn ( Ercüment Sunter,Erman Kunter...) gibi ancak Galatasaray yönetiminin böyle bir teşebbüsü bile yok ki maalesef....
Benim bu konudaki görüşüm görevi başında bulunan bir kişiyi eleştirmemek değildir sadece oluşabilecek bir otorite boşluğunun yaşanmasını istemememdir...
tuborga çetin yılmaz geldi üç maçlarını da kazandılar.eğer iyi bir coach getirilirse otorite boşluğu yaşanmaz bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst